2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar bisey sorucam, belki önemli degil ama taktım kafayı.. annemin beni doğurduğunda sütü az gelmis, mamayla büyümüşüm yani.. artık son haftaları bekliyoruz ve benim göğsüm nerdeyse hiç büyümedi 75d iken 85d oldu ama hic dolgun degil.. sanki kilo aldığım için büyümüş gibiler.. şöyle soyliim, adetim 2 gun gecikse bundan daha dolgun oluyolardi.. meraklanmaya basladim bi sorun mu var diye

Babalar ve çocukları artık facete sizin baba-kız yaratıcı fotolari goruruz tatlım ne güzel babaniz bakacak sen spordaaa ohhh valla gidersin çok da iyi olur

Günaydınlar Mayısı dört gözle bekleyen anneler
Herkes iyidir inşallah. Biz kahvaltımızı yaptık kıpır kıpırız
Bu arada şükürler olsun biraz iştahım açıldı. Uzun süredir iyi beslenemiyordum
Ama artık ite kaka yemeye başladım. Bu cumarteside kontrolümüz var. İnşallah güzel haberler duyarız.
Ya bide Erkan_Pinar arkadaşımızda kaldı aklımm. Keşke gelip birşeyler yazsa...

Neler aldıınnnn :))))

Bebişe bolca İkili takımlar, tulumlar, zıbınlar, anne bakım ürünleri ve bebek bakım çantası aldım
Şimdide park yatak sitesinden hoşuma gitti fiyatıda çok uygun canlısını görüp beğenirsem onuda almayı düşünüyorum

Sen neler aldın canım

Çanta hangisini aldın ya ben stylo grand die bişey aldım ama iyi mi ki bilemedim

Canim benim dr da gecen ultrasonla baktiginda kasiklarima doğru varis oluştuğunu soyledi yorma kendini dinlen dedi ama bende hic agri sizi yok hic anlayamadım bu durumu

Anlıyorum canım seni
Bende başlarda öyle düşünüyordum ama neyseki imdadıma yeni akım vintage mayolar yetişti
Eskide mayo bana çok demode gelirdi ama şu ince askılı, göğüs kısmı kaplı ve sırtı açık modelleri çok beğeniyorum ve birkaç senedirde severek giyiyorum. Bikiniden daha havalı geliyor artık bana. Yada el mahkum olunca kendimi avutuyorum
Yok şaka şaka. Gerçekten daha rahat ve hoş duruyor. Eşimde mayoyu beğeniyor. Birkaç örnek ekleyeyim fikir olsun tatlım. En üstteki mavili benim geçen yazki bayıla bayıla giydiğim mayomdu

Eklentiler

• image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 54
süpermiş ya resmen gözlerim doldu okurken. Aynen öyle, eşin çok güzel söylemiş canım. O çatlaklar bebeklerimizden hatıra olacak bize, bu şekilde düşününce bi duygusallaşıyor insan :)
Evet canım aynen öylee
Şimdi aynada karşıma her çıktığında o çatlaklar kızıma hamile olduğum günler geliyor aklıma ve yüzümde mislerrr gibi tebessümler beliriyor
Şükürler olsun bize bu güzellikleri yaşatan Rabbimize

Çanta hangisini aldın ya ben stylo grand die bişey aldım ama iyi mi ki bilemedim

canım bende stylo storm aldım yandan kola takmalı burda bi mağazada görmüştüm iyice incelemiştim ve stylonun malı gerçektende güzel benim kız kardeşimde stylo aldı oda memnun kaldı bende indirimde görünce hemen aldım pişman olmam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…