2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar biz de dr kontrolünden geldik 1475gr olmuşuz boyumuzda 40cm yine çokkkkk aşağıda kızım resmen vajinamın üstünden bakıyo doktor hareketlerden hissediyorum zaten ve bol wc ziyaretlerinden erken gelmeye çok meraklıymış kızım mayıs hayal oldu yani inş nisan ortalarına kdr durur. Yasaklar aynen devam progestana devam yatmaya devam
Canım sıkılmıştı ki canım kocam yetişti imdadıma tam aradığım hayallerimdeki hastane çıkışını bulmuş ayy çok mutlu oldum yine canım ya seviyorum onu bizden hbrler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi

Gel senle azimlenelim yaaa burda öğretmen hatunlar hep zayıf çocuklu kendimi kötü hissediyorum benimde eylülde okullar açılana kadar zayiflamam şart

Çok beğendimmmm demek ki ince ve zevkli esin çok sanslisin sennn

Bir kargo gelir ve cok mutlu olursun ögretmenlik yıllarımdan bir ögrencimle artık abla kardes gibi görüşüyoruz. Buraya beni ziyarete gelmisti o zaman bile bir sürü hediyeyle gelmisti simdi de bunları göndermiş cok mutlu oldum duygulandim yaayeleği anneannesi örmüş kıyafetleri annesi almış treni de o almış.
Böyle zamanlarda atamam olmadığı icin içim acıyor alt tarafı birkac sene ücretli ögretmenlik yaptığım halde yüzlerce öğrenci tarafindan sevilmek onları cok sevmek hala hatırlanmak bile cok güzel bir duygu...
Öğretmen arkadaşlar sakın mesleğinizden şikayet etmeyin ve dolu dolu yaşayın bu güzel günleri...

Biz bebiş odamıza süs aldık almak isteyen olursa çok beğendim ben fikir olsun size de. Kokulu taştan ismi defne yazcak :) fiyatı 70 tl

Eki Görüntüle 1780828
Cok şirin canım Defnemizin süsü cok yakisacak odasina ben de böyle bisey yaptirmak istiyordum ama bugun ahşap tren seklinde olan hediye geldi o yuzden vazgeçtim

Maşallah canım prensese büyümüş inşallah vaktini bekler. Babası da ne güzel düşünmüş kızına çok tatlı bir takım almış sağlıkla giysin güzellik

Gel senle azimlenelim yaaa burda öğretmen hatunlar hep zayıf çocuklu kendimi kötü hissediyorum benimde eylülde okullar açılana kadar zayiflamam şart
Tamam canım ben varım hamilelik bitince sağlık durumumuza göre hem diyet hem sporla verelim aldığımız kiloları. Ben bu konuda tecrübeliyim yardımcı olurum sanabiz de o zayıf ve cocuklu hatunlar gibi olabiliriz

Arkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Allah rahmet eylesin canııım başınız sağolsun

Canım cok iyi çıkmış.istemez doktor sanmam yani.ne güzel çıkmış maşallahmaşallah
Ay çok sevindim zaten 6 kilo aldım doktor da iyi demişti bu da böyle çıkınca şeker sorunu kalktı ortadan inşallah :)

Cok şirin canım Defnemizin süsü cok yakisacak odasina ben de böyle bisey yaptirmak istiyordum ama bugun ahşap tren seklinde olan hediye geldi o yuzden vazgeçtim
Sağol canım allah o günleri görmeyi nasip etsin gördüm treninizi çok güzelmiş güle güle kullanın siz de :) sağlıklı uzun ömürler versin allah bebişlerimize

Yok canım benim 50gr yuklemede 128 çıkmıştı gayet ii dedi doktor
Ay rahatladım iyi bari idrarda lökostim yüksek çıkmış ama tek başına enfeksiyon bulgusu kabul edilmiyor sanırım. İnşallah ondan da yırtarız bakalım

Amin canım benim onu bilemeyecegim doktorun söyler sana ama inşallah dedigin gibi enfeksiyon falan yoktur sıkma canını sakın

M Mjdmjd başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin..

Pamukprncess NicksizYumurta tşk ederiz teyzoşlar buna benzer bi takım görmüştüm fabrikasını bile aradık artık üretmiyolarmış. Eşim ben halledicem diyodu. Ben de beyaz dantelli gibi olanlardan alırım diyodum son çare ama eşim bulmuş sağolsun tam istediğim gibi taşlı modelleri beğenmiyodum çünkü

O kadar içten istemissin ki canım eşin dedigi gibi halletmisminik prensesin de inşallah böyle şanslı olur

Ay kıyamam ya bende diyorum direk hastaneye getir kaymaklı ekmek kadayıfı diye.gece bile olsa açık bi yer bulsun yaptırsın.biz anlarız canım birbirimizi

Arkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.

Canım Allah rahmet eğlesin ve bol bol sabır versin sizlere...
Bayanlar öğle arası park yatağa baktım güzel fena değildi içine yatak olarak burdan bi arkadaş tavsiye etmişti kraft yataşın aşağıdaki yatağını düşünüyodum satış elemanı bu yatağı 8.aydan sonra kulanmanızı tavsiye ederim dedi kafam karıştı
Yenidoğanlar için %100 pamuklu yatakları tavsiye ediyoruz dedi..Sizler hang, yatakları aldınız acaba paylaşır mısınız

http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1386/yatas-pamuk-oyun-parki-yatagi-60x120.aspx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…