- 27 Ekim 2015
- 598
- 1.627
- 113
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.761
Allah rahmet eylesin cnm, sizlere de sabırlar versinArkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Gel senle azimlenelim yaaa burda öğretmen hatunlar hep zayıf çocuklu kendimi kötü hissediyorumCanım tecrubeli arkadaslar daha cok yardimci olur ama benim fikrim büyüklüğünden ziyade kanallarda süt üretimi önemlidir. Küçük göğüslü olup da bebek emzirenler de vardır mutlaka.
Valla ünlü falan oluruz diye korkuyorumeşim şimdi böyle rahat rahat konuşuyor bakalım uygulamaya gelince nasıl olacak ama bu fırsatı mutlaka degerlendirecegim eylülde kardesimin düğünü var zayıflamam gerekiyor
Çok beğendimmmm demek ki ince ve zevkli esin çok sanslisin sennnSelam kızlar biz de dr kontrolünden geldik 1475gr olmuşuz boyumuzda 40cmyine çokkkkk aşağıda kızım resmen vajinamın üstünden bakıyo doktor hareketlerden hissediyorum zaten ve bol wc ziyaretlerinden erken gelmeye çok meraklıymış kızım mayıs hayal oldu yani inş nisan ortalarına kdr durur. Yasaklar aynen devam progestana devam yatmaya devam
Canım sıkılmıştı ki canım kocam yetişti imdadıma tam aradığım hayallerimdeki hastane çıkışını bulmuşayy çok mutlu oldum yine canım ya seviyorum onu bizden hbrler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi Eki Görüntüle 1780863
Cok şirin canım Defnemizin süsü cok yakisacak odasinaBiz bebiş odamıza süs aldık almak isteyen olursa çok beğendim ben fikir olsun size de. Kokulu taştan ismi defne yazcak :) fiyatı 70 tl
Eki Görüntüle 1780828
Yok canım benim 50gr yuklemede 128 çıkmıştı gayet ii dedi doktor50 gram şeker testi 140 altında normal de 121 çıkmış benim acaba üst sınıra yakın diye 100 lük ister mi kızlar?
Canim benim yaa basınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahArkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Maşallah canım prensese büyümüş inşallah vaktini bekler. Babası da ne güzel düşünmüş kızına çok tatlı bir takım almış sağlıkla giysin güzellikSelam kızlar biz de dr kontrolünden geldik 1475gr olmuşuz boyumuzda 40cmyine çokkkkk aşağıda kızım resmen vajinamın üstünden bakıyo doktor hareketlerden hissediyorum zaten ve bol wc ziyaretlerinden erken gelmeye çok meraklıymış kızım mayıs hayal oldu yani inş nisan ortalarına kdr durur. Yasaklar aynen devam progestana devam yatmaya devam
Canım sıkılmıştı ki canım kocam yetişti imdadıma tam aradığım hayallerimdeki hastane çıkışını bulmuşayy çok mutlu oldum yine canım ya seviyorum onu bizden hbrler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi Eki Görüntüle 1780863
hayırlı olsun canım. benimde var ağrım acaba yorgunlukta mı etkiliyor ki benim genel de akşamları oluyor oturup kalkınca acıyorGünaydın kızlar 31. Haftamıza girdik az kaldı heyecan cok hafıf çatı agrısı var normal sanırım bu
Tamam canım ben varımGel senle azimlenelim yaaa burda öğretmen hatunlar hep zayıf çocuklu kendimi kötü hissediyorumbenimde eylülde okullar açılana kadar zayiflamam şart
Arkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Allah rahmet eylesin canııım başınız sağolsunArkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
Ay çok sevindim zaten 6 kilo aldım doktor da iyi demişti bu da böyle çıkınca şeker sorunu kalktı ortadan inşallah :)Canım cok iyi çıkmış.istemez doktor sanmam yani.ne güzel çıkmış maşallahmaşallah
Sağol canım allah o günleri görmeyi nasip etsin gördüm treninizi çok güzelmiş güle güle kullanın siz de :) sağlıklı uzun ömürler versin allah bebişlerimizeCok şirin canım Defnemizin süsü cok yakisacak odasinaben de böyle bisey yaptirmak istiyordum ama bugun ahşap tren seklinde olan hediye geldi o yuzden vazgeçtim
Ay rahatladım iyi bari idrarda lökostim yüksek çıkmış ama tek başına enfeksiyon bulgusu kabul edilmiyor sanırım. İnşallah ondan da yırtarız bakalımYok canım benim 50gr yuklemede 128 çıkmıştı gayet ii dedi doktor
Amin canım benim onu bilemeyecegim doktorun söyler sana ama inşallah dedigin gibi enfeksiyon falan yoktur sıkma canını sakınAllah rahmet eylesin canııım başınız sağolsun
Ay çok sevindim zaten 6 kilo aldım doktor da iyi demişti bu da böyle çıkınca şeker sorunu kalktı ortadan inşallah :)
Sağol canım allah o günleri görmeyi nasip etsin gördüm treninizi çok güzelmiş güle güle kullanın siz de :) sağlıklı uzun ömürler versin allah bebişlerimize
Ay rahatladım iyi bari idrarda lökostim yüksek çıkmış ama tek başına enfeksiyon bulgusu kabul edilmiyor sanırım. İnşallah ondan da yırtarız bakalım
Başınız saolsun.Allah rahmet eylesin canımArkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
O kadar içten istemissin ki canım eşin dedigi gibi halletmisM Mjdmjd başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin..
Pamukprncess NicksizYumurta tşk ederiz teyzoşlar buna benzer bi takım görmüştüm fabrikasını bile aradık artık üretmiyolarmış. Eşim ben halledicem diyodu. Ben de beyaz dantelli gibi olanlardan alırım diyodum son çare ama eşim bulmuş sağolsun tam istediğim gibi taşlı modelleri beğenmiyodum çünkü
Ay kıyamam ya bende diyorum direk hastaneye getir kaymaklı ekmek kadayıfı diye.gece bile olsa açık bi yer bulsun yaptırsın.biz anlarız canım birbirimizicanim uzulme.cok sıkı beslen,her ogunlerinde yogurt veya ceviz olsun.sekerin direk vucuda yuklenmesini engelliyor.mesela bak iki gun ayni ogunleri yesen diyelim yogurt ayran veya ceviz yemediginde yedigin ogunlere gore daha yuksek cikar sekerin.ben bunu denedim.o yuzden her ogunde mutlaka tuketiyorum.ekmegide sadece 1 ogunde tercih et.yemeklerin suyunu yeme.aksam yatmadan cok az tarcinli sut ic.fazla sekerli meyveleri tuketme.eksi elma tam mevsimi onu tuket.az kaldi insallah.esime diyorum dogumuma ne cicek ne bocek sadece pasta istiyom diye
Arkadaşlar babam gibi sevdiğim canım büyükbabam bugün vefat etti..şimdi yola çıkacağız bizde..adı ZEYNEL ABİDİN KOÇ dualarınıza ihtiyacım var.Allah razı olsun hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?