2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım inş. bişey olmaz ya kötü düşünme lütfen annesi bebişide üzme hayırlısyla saglıklı sıhhatli zamanında gelicek minnoş

Canım benim hep öyle 3-5 gün geri çıkıyor önemli değil takılma. Arkadaşımın bebişi 2-3 hafta geri çıkardı ultrasonda hep sağlıklı doğdu bebeği.

Kordon için de daha erken, önümüzde 2-2.5 ay var daha yer değiştirir de o kordondan kurtulur. Anlık bir kordon durumu olabilir.

Kızlar kan sonuçlarında demir bağlama kapasitesi ne anlama geliyor?bnmki referans ağırlığndan yüksek çıkmış.bide b12im çok düşmüş.canım sıkıldı ya

Geçmiş olsun canım, sakın küsme minigimize yogunluktan rahatsiz oluyordur yavrucak sen konuş onunla sev okşa annesi kıyamam ona yaa
Sağol canım bi iki tekmeledi barıştık :) zaten sanırım her hareketlerini hissedemiyoruz. Geçen doktor maşallah fıldır fıldır dönüyo demişti ama ben hiç hissetmedim bişey

Takılma canım o üç beş gün önemli değil ki
Kordon için çok erken arkadaşların dediği gibi.
Böbrek de duymuşsundur burda birçok arkadaşın öyle benimde öyleydi. Şimdi geçti çok şükür değişken oluyor bazen çiş yapmıyo sıpalar

Canım canını sıkma.doğuma kadar düzelir inş.ilk bebeğimnde boynunda kordon vardı çok hareketliler doğuma kadar değişir.hareketlerini takip ettkten sonra sıkıntı olmaz inşaallah canım

Bende senin gibiyim son haftaya kadar çalışmak niyetindeyim. Biraz araştırdım ama daha çok eksik bilgim var. Ama şunu biliyorum sürekli takip edildiğin hastaneden 32. hafta rapor alman gerekiyor. bebeğin 32 haftalık olduğu ve işe devam etmende bir sakınca olmadığı bu sürenin doğum sonrası iznine eklenmesi için. Hastane SGK sayfasına giriyor işlemleri. Ayrıca bir şey yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum ama sen yine de orda sor. ben SGK anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum onlar biz sisteme giriyoruz ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok dediler. Ayrıca süt parası ve doğum parası diye bir şey varmış 120 tl aylık süt parası ilk çocuksa 300/ ikinci ise 400/ 3. ise 600 tl/ doğum parası varmış bunun içinde kaymakamlıkta başvuru yapılıyormuş.

Benim bebegimde 2 hafta geri ben de uzuluyorum ama saglik sorunu gorunmuyor cok sukur sadece minik olur napalim

Aylık 120 tl değil canım tek sefere mahsus 120 tl bunu SGK veriyor.Diğer ilk çocukta 300 tl olan yardımı Aile Sosyal Politikalar veriyor yanlışlık olmasın.Keşkeee her ay verseler

Güzel anneler nasılsınız Biz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 174
  • image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 190
  • image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 173
bobrek sorununuz daha once var miydi?kan sulandirici veya aspirin kullaniyormusun ?genelde aspirin verirler boyle durumlarda.birde bebegin geri cikmasina uzulme.1 hafta ileri veya geri olmasi sikinti degilmis canim.bolca kasar peyniri tuket ve muzla sutu birlikte ye.badem ve ceviz ye ara ogunlerde.

Kizlar seker yuklememizde bitti şükürler olsun doktor sonuc icin pek güzel dedi ayy geriye tek kizimi saglikla beklemesi kaldi sanirim buda sonuclarimiz

Ac karinla: 79
İlk saat: 109
İkinci saat: 103
İdrar testi yaptirdik oda temiz cikmis sadece bitmeyen akintimi soyledim bu sefer 7 tane fitil verdi bakalim bu etkili olacakmi

htcsell15 canim gitmisken aspirini neden birakmami gerektiginide sordum 32. Haftadan sonra bebege pihti atmasin diye birakacakmisik 32. Haftaya kadar kullaniliyor dedi

Güzel anneler nasılsınız Biz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle

Maşallah canim kizinla pek guzelsiniz. Nazarlardan korusun Allah. Doguncada gorelim inşallah inci bebekle seni böyle güzel güzel

Canim benim üzülüp bebisini de üzme birkac gün geriden gelmeyle bisey olmaz. Kordonun yeri de degisir zamanla sen hareketleri takip et. Sıkma canını her şey yoluna girer inşallah

Canım maşallah cok tatlisiniz bayıldım

Okul polisine haber verdik gelecek tatlım .. Bi de kadınla çocuğun dersleri zayıf diye de gorusme yaptım bugünona bisey çaktırmadimm üstünü örtmeye kalkar Falan inşallah canm

htcsell15 tatlimmm bak ölçüm duruşuna gore fazla veya eksik olabilir bana da 10 günde büyüme hiç olmamış dedi filan yüreğime inecekti bence bebiş iyi annesi bak yanlış ölçüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…