- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.061
canım inş. bişey olmaz ya kötü düşünme lütfen annesi bebişide üzme hayırlısyla saglıklı sıhhatli zamanında gelicek minnoşCanım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Canım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Sağol canım bi iki tekmeledi barıştık :) zaten sanırım her hareketlerini hissedemiyoruz. Geçen doktor maşallah fıldır fıldır dönüyo demişti ama ben hiç hissetmedim bişeyGeçmiş olsun canım, sakın küsme minigimizeyogunluktan rahatsiz oluyordur yavrucak sen konuş onunla sev okşa annesi kıyamam ona yaa
Takılma canım o üç beş gün önemli değil kiCanım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Canım canını sıkma.doğuma kadar düzelir inş.ilk bebeğimnde boynunda kordon vardı çok hareketliler doğuma kadar değişir.hareketlerini takip ettkten sonra sıkıntı olmaz inşaallah canımCanım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Bende senin gibiyim son haftaya kadar çalışmak niyetindeyim. Biraz araştırdım ama daha çok eksik bilgim var. Ama şunu biliyorum sürekli takip edildiğin hastaneden 32. hafta rapor alman gerekiyor. bebeğin 32 haftalık olduğu ve işe devam etmende bir sakınca olmadığı bu sürenin doğum sonrası iznine eklenmesi için. Hastane SGK sayfasına giriyor işlemleri. Ayrıca bir şey yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum ama sen yine de orda sor. ben SGK anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum onlar biz sisteme giriyoruz ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok dediler. Ayrıca süt parası ve doğum parası diye bir şey varmış 120 tl aylık süt parası ilk çocuksa 300/ ikinci ise 400/ 3. ise 600 tl/ doğum parası varmış bunun içinde kaymakamlıkta başvuru yapılıyormuş.kızlar doğum iznine son ana kadar çıkmayacak olan var mı ? ben öyle yapmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı? bir de bu doğum parası süt parası vs konular var izne ayrıldığım için maaş alacam ücretli izin yani doğum parası alamıcam sgk dan ama süt parası için nereye başvuru yapıcaz bu konu aslınla çok önemli
Benim bebegimde 2 hafta geri ben de uzuluyorum ama saglik sorunu gorunmuyor cok sukur sadece minik olur napalimCanım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Aylık 120 tl değil canım tek sefere mahsus 120 tl bunu SGK veriyor.Diğer ilk çocukta 300 tl olan yardımı Aile Sosyal Politikalar veriyor yanlışlık olmasın.Keşkeee her ay verselerBende senin gibiyim son haftaya kadar çalışmak niyetindeyim. Biraz araştırdım ama daha çok eksik bilgim var. Ama şunu biliyorum sürekli takip edildiğin hastaneden 32. hafta rapor alman gerekiyor. bebeğin 32 haftalık olduğu ve işe devam etmende bir sakınca olmadığı bu sürenin doğum sonrası iznine eklenmesi için. Hastane SGK sayfasına giriyor işlemleri. Ayrıca bir şey yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum ama sen yine de orda sor. ben SGK anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum onlar biz sisteme giriyoruz ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok dediler. Ayrıca süt parası ve doğum parası diye bir şey varmış 120 tl aylık süt parası ilk çocuksa 300/ ikinci ise 400/ 3. ise 600 tl/ doğum parası varmış bunun içinde kaymakamlıkta başvuru yapılıyormuş.
:) aynen canm eşimde şubatı saymaya gerek yok derdiinanir misin subat ayi banada hic gecmemis gibi geldi.halbuki kac ay kaldi diye sayarken subati saymiyim hemen geciyor zaten derdimay bitmek bilmedi yaw
Amin bitanem inşallahGüle güle kullan canım ikisi de cok güzelmişbunları giyip İncimizi kucagina saglikla aldigin günleri de görelim inşallah
Güzel anneler nasılsınızBiz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle
cok.guzelsiniz ana kiz masaallah.Allah dogumunuda nasip etsin.aile fotosuda bekleriz :)Güzel anneler nasılsınızBiz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle
bobrek sorununuz daha once var miydi?kan sulandirici veya aspirin kullaniyormusun ?genelde aspirin verirler boyle durumlarda.birde bebegin geri cikmasina uzulme.1 hafta ileri veya geri olmasi sikinti degilmis canim.bolca kasar peyniri tuket ve muzla sutu birlikte ye.badem ve ceviz ye ara ogunlerde.Canım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Güzel anneler nasılsınızBiz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle
Canim benim üzülüp bebisini de üzme birkac gün geriden gelmeyle bisey olmaz. Kordonun yeri de degisir zamanla sen hareketleri takip et. Sıkma canını her şey yoluna girer inşallahCanım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Canım maşallahGüzel anneler nasılsınızBiz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle
Okul polisine haber verdik gelecek tatlım .. Bi de kadınla çocuğun dersleri zayıf diye de gorusme yaptım bugünAllah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallah kurtarırsınız o insanlardan çocuğu ve sizler de işin içinden kazasız belasız çıkarsınız. Okulun bu kadar yakınında fuhuş varsa okula polis koruması da talep edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?