2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
maşallah güzel anne çok güzel olmussun
Canım benim çok teşekkür ederim

cok.guzelsiniz ana kiz masaallah.Allah dogumunuda nasip etsin.aile fotosuda bekleriz :)
Amin tatlımm inşallah o günleride görürüz hep beraber

Maşallah canim kizinla pek guzelsiniz. Nazarlardan korusun Allah. Doguncada gorelim inşallah inci bebekle seni böyle güzel güzel
Amin yagmurcum inşallah:))

Canımmm çok teşekkür ediyorum

Ayyy okurken tüylerim diken diken olduAllah o kadını ıslah etsin yaa kendin o haltı yiyorsun da cocugun ne isi var orda yaa Allahım yavrularimizi ve tum çocuklarımızı korusun böyle pisliklerden
Amin bizde elimizden geleni yapıyoruz artık inşallah sağlıklı bir şekilde çözülür

Şükür kuzum kurtuldun bu işten de inşallah fitilin faydasını görürsün

Ayyy inanamiyorum
Kahroldum suan yaaa.
Offff

toplu para aliniyormus ya hani dogum parasi. toplu biz alamicaz yani demi anladigim bu konu facebookta falan dile gelmisti her kafadan ayri ses cikti ben anlamadim sut parasi alcaz diye biliyorum

Sut parasi icin dogumdan sonra dogum belgenle sgk ya basvuruyorsun canim

Zaten normalde de cok ruya goruyorum. Simdide fantastik ruyalar bi acayip

Kızlar süt parası için doğum yaptığınız hastaneden doğum yaptığınızı sisteme girmeleri gerekiyor.Hastaneden çıkmadan sisteme işlettirirseniz bir daha hastaneye dönmek zorunda kalmazsınız aklınızda olsun.Artık Kurum sisteme girdiklerinde otomatik görüyor elden doğum raporunu getirmeye gerek kalmıyor.

3 gun cok onemli bi gerilik degil bence canim.
Stres yapma hic doguma kadar daha ne sekillerr ghirer bebekler toparlasr kendini merak ertme

Bunlara şahit olmak çok üzücü yaa inşallah canım

Aynen canim insan kendi cocuguna bunu nasil yapar aklim almiyor bir turlu senin icinde zor bir durum sorunsuz halledersiniz ve iyiki farkedilmis durum dahada kotu sonuclara gitmeden. Allah bizlerin evlatlarini korusun inşallah böyle seylerle kimseyi karsilastirmasin.

İnşallah sonuclarinda guzel cikar rahat edersin canim maşallah bebegine pek güzel buyumus annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…