- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.081
Canım benim çok teşekkür ederimmaşallah güzel anneçok güzel olmussun
Amin tatlımm inşallah o günleride görürüz hep berabercok.guzelsiniz ana kiz masaallah.Allah dogumunuda nasip etsin.aile fotosuda bekleriz :)
Amin yagmurcum inşallah:))Maşallah canim kizinla pek guzelsiniz. Nazarlardan korusun Allah. Doguncada gorelim inşallah inci bebekle seni böyle güzel güzel
Canımmm çok teşekkür ediyorumCanim benim üzülüp bebisini de üzme birkac gün geriden gelmeyle bisey olmaz. Kordonun yeri de degisir zamanla sen hareketleri takip et. Sıkma canını her şey yoluna girer inşallah
Canım maşallahcok tatlisiniz bayıldım
AminAyyy okurken tüylerim diken diken olduAllah o kadını ıslah etsin yaa kendin o haltı yiyorsun da cocugun ne isi var orda yaa Allahım yavrularimizi ve tum çocuklarımızı korusun böyle pisliklerden
Evet çocuklar nelere şahit olmuş nelere allahım yaaooo cok zor bir durum canim ya,Allah kolaylik versin size.insallah sikintisiz hallederdiniz.uzuldum o kucuk kizauff cok kotu bir durumm
Inşallah canim benim ya sizin yükünüz de cok ağır Allah yardımcın olsunAminbizde elimizden geleni yapıyoruz artık inşallah sağlıklı bir şekilde çözülür
Bunlara şahit olmak çok üzücü yaaAyy canım senin icinde zor bir durum ama o kiz cocugunu dusununce çok uzuldum. İnşallah kurtarirlar cocugu bu durumdan. Ne diyecegimi bilemedim
Ayyy bizde çekeceğiz martı bekliyoruz çok güzelsiniz maşallah sizeGüzel anneler nasılsınızBiz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle
Amin canimm hep gulelimmmSabah sabah beni guldurdun Allah ta seni guldursun emi canım
Bizde babamızı işe gönderdik acaip acikmisiz kahvaltı ettik kaldığımız yerden uykuya devam edelim herkese günaydın.
Şükür kuzum kurtuldun bu işten deKizlar seker yuklememizde bitti şükürler olsun doktor sonuc icin pek güzel dedi ayy geriye tek kizimi saglikla beklemesi kaldisanirim buda sonuclarimiz
Ac karinla: 79
İlk saat: 109
İkinci saat: 103
İdrar testi yaptirdik oda temiz cikmis sadece bitmeyen akintimi soyledim bu sefer 7 tane fitil verdi bakalim bu etkili olacakmi
@htcsell15 canim gitmisken aspirini neden birakmami gerektiginide sordum 32. Haftadan sonra bebege pihti atmasin diye birakacakmisik 32. Haftaya kadar kullaniliyor dedi
Canbim ishal varsa enfeksiyon vardor mutlaka gorus dr unlaKizlar gunaydin
Kafam allak bullak
Haftasonu ishal olmuştum ama oyle yoğun değildi. Dum geceden beri cok zorluyor beni. Doktora gitmem gerekir mi normal mi. Bu durumu yasayan var mi
Ayyy inanamiyorumkızlar okulumda cinsel istismar çıktıküçücük kız daha.. annesi olacak o kadın o'luk yaparak para kazanıyo ve kızı da kendiyle götürüyormuş durumu adliyeye bildireceğiz bakalım alırlar çocukları ondan
toplu para aliniyormus ya hani dogum parasi. toplu biz alamicaz yani demi anladigim bu konu facebookta falan dile gelmisti her kafadan ayri ses cikti ben anlamadim sut parasi alcaz diye biliyorumBende senin gibiyim son haftaya kadar çalışmak niyetindeyim. Biraz araştırdım ama daha çok eksik bilgim var. Ama şunu biliyorum sürekli takip edildiğin hastaneden 32. hafta rapor alman gerekiyor. bebeğin 32 haftalık olduğu ve işe devam etmende bir sakınca olmadığı bu sürenin doğum sonrası iznine eklenmesi için. Hastane SGK sayfasına giriyor işlemleri. Ayrıca bir şey yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum ama sen yine de orda sor. ben SGK anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum onlar biz sisteme giriyoruz ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok dediler. Ayrıca süt parası ve doğum parası diye bir şey varmış 120 tl aylık süt parası ilk çocuksa 300/ ikinci ise 400/ 3. ise 600 tl/ doğum parası varmış bunun içinde kaymakamlıkta başvuru yapılıyormuş.
Sut parasi icin dogumdan sonra dogum belgenle sgk ya basvuruyorsun canimkızlar doğum iznine son ana kadar çıkmayacak olan var mı ? ben öyle yapmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı? bir de bu doğum parası süt parası vs konular var izne ayrıldığım için maaş alacam ücretli izin yani doğum parası alamıcam sgk dan ama süt parası için nereye başvuru yapıcaz bu konu aslınla çok önemli
Zaten normalde de cok ruya goruyorum. Simdide fantastik ruyalar bi acayipay alemsin ya, sabah sabah :) ben sadece bi kere gördüm bebeğimi çok güzeldi tombik tombik kolları minicik elleri vardı, çok güzel uyuyordu, ama el kadar bebenin kafasına eşimin koca beresini geçirmişiz, yüzünü göremedim sinir oldum uyanınca :)
bu aralar rüyalar genel olarak çok saçma, bi bakıyorum kamyoncu olmuşum yollardayım, bi bakıyorum eşim beni terkediyo, bi bakıyorum daha da saçma saçma şeyler. Neyse ki sabah uyanınca normal hayat devam ediyortakmıcaz, normal diyip geçmesini beklicez artık :)
3 gun cok onemli bi gerilik degil bence canim.Canım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Bunlara şahit olmak çok üzücü yaainşallah canım
Şükür kuzum kurtuldun bu işten deinşallah fitilin faydasını görürsün
Kızlar şeker yüklemesi için hastanede bekliyoruz. 91 çıktı parmaktan alınan kanla. İçtim o mel un içeceği . Bekliorum 1 saat geçsin die.
Bebişim in sağlık haberlerini duydum şükür. 815 gr mis yavrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?