- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.101
toplu para aliniyormus ya hani dogum parasi. toplu biz alamicaz yani demi anladigim bu konu facebookta falan dile gelmisti her kafadan ayri ses cikti ben anlamadim sut parasi alcaz diye biliyorum
benimde ara ara aksama dogru basliyor..2 yudum soguk sut iciyorum geciriyor..eger gecirmezse surup yazdirirsin doktoruna.Bayanlar mide yanması sorununu nasıl hallediyorsunuz
Bu aralar beni fena etkilemeye başladı her an midem yanıyo
Bende senin gibiyim son haftaya kadar çalışmak niyetindeyim. Biraz araştırdım ama daha çok eksik bilgim var. Ama şunu biliyorum sürekli takip edildiğin hastaneden 32. hafta rapor alman gerekiyor. bebeğin 32 haftalık olduğu ve işe devam etmende bir sakınca olmadığı bu sürenin doğum sonrası iznine eklenmesi için. Hastane SGK sayfasına giriyor işlemleri. Ayrıca bir şey yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum ama sen yine de orda sor. ben SGK anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum onlar biz sisteme giriyoruz ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok dediler. Ayrıca süt parası ve doğum parası diye bir şey varmış 120 tl aylık süt parası ilk çocuksa 300/ ikinci ise 400/ 3. ise 600 tl/ doğum parası varmış bunun içinde kaymakamlıkta başvuru yapılıyormuş.
Bende tam onu arastiriyodum suan canim ilacta aldim ama care yok napicaz boyle bilmiyorum maden suyu ve feslegen onermisler ama pek fayda etmedi bende, sende dene istersen belki sana iyi gelirBayanlar mide yanması sorununu nasıl hallediyorsunuz
aa çok ilginç hastanelerin kiraladığını bilmiyordum burda tek devlet hastanesi var ama özel filan yok, ben de çalışıyorum doğumdan 6 ay sonra başlarım işe ancakCanim dogumdan sonra ihtiyacin olursa ve hemen alamazsan hastanelerr kiraliuyor zatrn oyle yaparsin duruma gore alirsin.
Herkesede pompa laxim olmuyot.ben ise gidecegim icin almistim.evdeyken surekli sagma ihtiyaacim olamamisti.
Suanda da yine cok ihtiyacim olursa hastaneden kiralamayi dusunuyorym onlar daha guzel sagiyor. Evde var oda yedek olcak artik
buzlu su içiyorum valla başkası düzeltmiyoBayanlar mide yanması sorununu nasıl hallediyorsunuz
Çok güzel çok heyecanlı bir çekim oluyor Canım sizin fotoları da bekliyoruz ozaman tatlımAyyy bizde çekeceğiz martı bekliyoruz çok güzelsiniz maşallah size
canim ben memurum simdi ben dogum iznine ayrildigimda maas alacam. ucretli izne ayrilacam ucretsiz izne ayrilanlara sgk daha oduyor sanirim o parayi bir de ilk cocuga sut yardimi var onu bizde alabiliyoruz diye biliyorum dogrumuyum yanlismiyimSGK LI OLARAK ÇALIŞIP DOĞUM İZNİ RAPORU ALIRSAN ALABİLİRSİN CNM AMA 90 GÜN ÇALIŞMAN GEREKİO TEK ŞART BU ... YOKSA RAPORLARINI FİRMANIN MUHASEBESİNE VERDİĞİN SÜRECE ÇALIŞIOSAN SORUNSUZ ALIRSIN
Doktorum Gaviscon şurup verdi bana gerektiğinde kullanıyorurm bana iyi geliyorBayanlar mide yanması sorununu nasıl hallediyorsunuz
merhaba ben 2015 mayıs annesıyım sut parası ıcın sgk ya bırsey bıldırmıyorsun dogum yaptıgın hastane snn yerıne basvuruyor dırek hesaba gecıyor para her ayın 8 ile 14 arası cekebılıyorsun, 300 tl içinde aile ve sosyal politikalar mudurlugune basvuru yapıyorsun snn adına esınde basvurabılırSut parasi icin dogumdan sonra dogum belgenle sgk ya basvuruyorsun canim
benimde ara ara aksama dogru basliyor..2 yudum soguk sut iciyorum geciriyor..eger gecirmezse surup yazdirirsin doktoruna.
Bende tam onu arastiriyodum suan canim ilacta aldim ama care yok napicaz boyle bilmiyorum maden suyu ve feslegen onermisler ama pek fayda etmedi bende, sende dene istersen belki sana iyi gelir
buzlu su içiyorum valla başkası düzeltmiyo
aynı sorun bende de var doktorum renie duo şurubunu ıkı ölçek birden içmemi söyledi bebeğe hiçbir zararı yokmuş sende doktoruna sorup kullnabılırsınBayanlar mide yanması sorununu nasıl hallediyorsunuz
Canım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
canim ben memurum simdi ben dogum iznine ayrildigimda maas alacam. ucretli izne ayrilacam ucretsiz izne ayrilanlara sgk daha oduyor sanirim o parayi bir de ilk cocuga sut yardimi var onu bizde alabiliyoruz diye biliyorum dogrumuyum yanlismiyim
Selamm kizlar herkese hayirli gunler hepiniz iyisinizdir umarim benim internet geldigince yazmaya calisiyorum
Tesekkur ederim canim bizim alt yapida calisma yapiliyo haliyle internette cok sorunlu fazla giremiyorum evden disarida cok cikmayinca surekli evle ugrasip duruyorum :) nasilsin bebis nasilCanım selam ben de seni merak ettim bayadır göremeyince hatta sabah aklımdan geçtin yazıcaktım ama yoğunluktan bugün pek giremedim
Gunde 1 taneyi dr da oneriyo canim ben pek sevmedigim icin ara sira iciyorum ama cok yanmaya iyi gelmedi bendedeCanım sütü denememiştim sütü bi deneyim
Maden suyunu denedim ama faydası olmadı birde sık sık içince asiti bebişe dokunur diye bıraktım canım yaa
Bende normal su içiyorum sürekli su içe içede resmen tuvalete kamp kuracak hale geldim resmen
kızlar okulumda cinsel istismar çıktıküçücük kız daha.. annesi olacak o kadın o'luk yaparak para kazanıyo ve kızı da kendiyle götürüyormuş durumu adliyeye bildireceğiz bakalım alırlar çocukları ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?