2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bayanlar mide yanması sorununu nasıl hallediyorsunuz
Bu aralar beni fena etkilemeye başladı her an midem yanıyo

toplu para aliniyormus ya hani dogum parasi. toplu biz alamicaz yani demi anladigim bu konu facebookta falan dile gelmisti her kafadan ayri ses cikti ben anlamadim sut parasi alcaz diye biliyorum

SGK LI OLARAK ÇALIŞIP DOĞUM İZNİ RAPORU ALIRSAN ALABİLİRSİN CNM AMA 90 GÜN ÇALIŞMAN GEREKİO TEK ŞART BU ... YOKSA RAPORLARINI FİRMANIN MUHASEBESİNE VERDİĞİN SÜRECE ÇALIŞIOSAN SORUNSUZ ALIRSIN

BU 120 TL LİK ÖDEME AYLIK DEİLMİŞ CNM 1 SEFER YATIOMUŞ DOĞUMDAN SONRA

Bende tam onu arastiriyodum suan canim ilacta aldim ama care yok napicaz boyle bilmiyorum maden suyu ve feslegen onermisler ama pek fayda etmedi bende, sende dene istersen belki sana iyi gelir

aa çok ilginç hastanelerin kiraladığını bilmiyordum burda tek devlet hastanesi var ama özel filan yok, ben de çalışıyorum doğumdan 6 ay sonra başlarım işe ancak

canim ben memurum simdi ben dogum iznine ayrildigimda maas alacam. ucretli izne ayrilacam ucretsiz izne ayrilanlara sgk daha oduyor sanirim o parayi bir de ilk cocuga sut yardimi var onu bizde alabiliyoruz diye biliyorum dogrumuyum yanlismiyim

Sut parasi icin dogumdan sonra dogum belgenle sgk ya basvuruyorsun canim
merhaba ben 2015 mayıs annesıyım sut parası ıcın sgk ya bırsey bıldırmıyorsun dogum yaptıgın hastane snn yerıne basvuruyor dırek hesaba gecıyor para her ayın 8 ile 14 arası cekebılıyorsun, 300 tl içinde aile ve sosyal politikalar mudurlugune basvuru yapıyorsun snn adına esınde basvurabılır

benimde ara ara aksama dogru basliyor..2 yudum soguk sut iciyorum geciriyor..eger gecirmezse surup yazdirirsin doktoruna.

Canım sütü denememiştim sütü bi deneyim

Bende tam onu arastiriyodum suan canim ilacta aldim ama care yok napicaz boyle bilmiyorum maden suyu ve feslegen onermisler ama pek fayda etmedi bende, sende dene istersen belki sana iyi gelir

Maden suyunu denedim ama faydası olmadı birde sık sık içince asiti bebişe dokunur diye bıraktım canım yaa

buzlu su içiyorum valla başkası düzeltmiyo

Bende normal su içiyorum sürekli su içe içede resmen tuvalete kamp kuracak hale geldim resmen

canım
aynı sorun bende de var doktorum renie duo şurubunu ıkı ölçek birden içmemi söyledi bebeğe hiçbir zararı yokmuş sende doktoruna sorup kullnabılırsın

bozma moralini hemen, 3 gün 1 hafta bu süreler hiç bişey değil ki. Normal bunlar. emin ol çok ciddi bir problem olsaydı doktorun pat diye söylerdi, çekinmiyorlar hiç. O nedenle rahat olsun için, üzme bebeğini de

canim ben memurum simdi ben dogum iznine ayrildigimda maas alacam. ucretli izne ayrilacam ucretsiz izne ayrilanlara sgk daha oduyor sanirim o parayi bir de ilk cocuga sut yardimi var onu bizde alabiliyoruz diye biliyorum dogrumuyum yanlismiyim

canım bende memurum burda bütçedeki arkadaşa sordum SGK da çalışanlar süt parasını alır bir defalık dedi devletteki aylık çocuk yardımı alır dedi

Canım selam ben de seni merak ettim bayadır göremeyince hatta sabah aklımdan geçtin yazıcaktım ama yoğunluktan bugün pek giremedim
Tesekkur ederim canim bizim alt yapida calisma yapiliyo haliyle internette cok sorunlu fazla giremiyorum evden disarida cok cikmayinca surekli evle ugrasip duruyorum :) nasilsin bebis nasil

Gunde 1 taneyi dr da oneriyo canim ben pek sevmedigim icin ara sira iciyorum ama cok yanmaya iyi gelmedi bendede

inanmıyorum ya inanamıyorum ne biçim bir anne bu. kendin bu pisliği yapıosun o küçücük çocuğun günahı ne.. Tüm laflar yetersiz şuan o kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…