- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.121
Aynen öyle canımPamukprncess ay okudukça canım sıkıldı, ne insanlar var. Millet bir çocuk bulmak için ne kadar uğraşır neler çeker, bazıları da çocuklara bakmayı beceremez. Tamam şartları iyi olmayabilir kadının, hani isteyerek veya istemeyerek bişeyler yapıyor olabilir ama çocuklara yazık yaa. Psikolojileri tüm hayatları etkileniyor! Üzüldüm
Ama yorulmuş sunuz anlaşılan boş bi günü ayırmak lazım deseneÇok güzel çok heyecanlı bir çekim oluyor Canım sizin fotoları da bekliyoruz ozaman tatlım
Aynen dıyorum hatta film izleme ihtiyacı hissetmiyorumZaten normalde de cok ruya goruyorum. Simdide fantastik ruyalar bi acayip
Maşallah paşayaaaBiz dr dan geldik, oglum çok iyi maşallah, 1250 gr olmusuz, erken doğum riski yokmuş, suyu çok iyiymiş, haftasından 1 hafta önde kalipli uzun boylu bi bebek mis kuzum. Doğum seklimiz belli oldu sezeryan kesin dedi dr, mayıs 10 ila 12 si civari alırız dedi. Bizden havadisler böyle teyzoslari. Birde tombik resim cekindik
Biz dr dan geldik, oglum çok iyi maşallah, 1250 gr olmusuz, erken doğum riski yokmuş, suyu çok iyiymiş, haftasından 1 hafta önde kalipli uzun boylu bi bebek mis kuzum. Doğum seklimiz belli oldu sezeryan kesin dedi dr, mayıs 10 ila 12 si civari alırız dedi. Bizden havadisler böyle teyzoslari. Birde tombik resim cekindik
Hadi bakalım minik çınardan iyi haberler bekliyoruz annesi:)biz yarın gidicezgünaydın
Tesekkur ederim canim bizim alt yapida calisma yapiliyo haliyle internette cok sorunlu fazla giremiyorum evden disarida cok cikmayinca surekli evle ugrasip duruyorum :) nasilsin bebis nasil
Ay inş canımHadi bakalım minik çınardan iyi haberler bekliyoruz annesi:)
Canım 32+0 daha öncede yazmistimKizlar hic mi kimsenin fikri yok
Biz dr dan geldik, oglum çok iyi maşallah, 1250 gr olmusuz, erken doğum riski yokmuş, suyu çok iyiymiş, haftasından 1 hafta önde kalipli uzun boylu bi bebek mis kuzum. Doğum seklimiz belli oldu sezeryan kesin dedi dr, mayıs 10 ila 12 si civari alırız dedi. Bizden havadisler böyle teyzoslari. Birde tombik resim cekindik
Slm kizlar nasilsiniz bende evde zaman geciriyorum simdilik bi skntimiz yok yarin dogum iznim basliyor 30+0 oluyoruz ilk hedefimize geldik simdi 32 yi sonra 34 36 37 insallah :)))
Geçmiş olsun canmkoydum tatlım teşşekürlerşimdilik şişmedi ama ağrıyooo
Son zamanlarda cayır cayir yanıyor doktorum surup vermişti onu iciyorum ben biraz rahatlatiyor canim. Soğuk süt icebiliyorsan onu dene istersenBayanlar mide yanması sorununu nasıl hallediyorsunuz
Bu aralar beni fena etkilemeye başladı her an midem yanıyo
Maşallah tontiş oğluşa annesiBiz dr dan geldik, oglum çok iyi maşallah, 1250 gr olmusuz, erken doğum riski yokmuş, suyu çok iyiymiş, haftasından 1 hafta önde kalipli uzun boylu bi bebek mis kuzum. Doğum seklimiz belli oldu sezeryan kesin dedi dr, mayıs 10 ila 12 si civari alırız dedi. Bizden havadisler böyle teyzoslari. Birde tombik resim cekindik
Maşallah kuzucuklaraSlm kizlar nasilsiniz bende evde zaman geciriyorum simdilik bi skntimiz yok yarin dogum iznim basliyor 30+0 oluyoruz ilk hedefimize geldik simdi 32 yi sonra 34 36 37 insallah :)))
Geçmiş olsun canım ya ...son dönemeçte artık hersey zorlasiyo allah hepimizin yardımcısı olsunKizlar cok şükür büyük problemlerle karşılaşmadan iyi gidiyor hamileligim ama sanırım bundan sonra zorlasacaktuzu kesmeme rağmen ellerim ve ayaklarım artik gun icerisinde bile şişmeye başladı akşamları otururken ayaklarımın altına hava basmışım gibi puf puf yürüyorum
Maşallah canım çok tatlı cikmissiniz incinle beraber. Bizde nisanda düşünüyoruz emirgan konusunda lalelerin arasında bizim düğün fotomuz studyoydu hamilelik açık havada olsun istiyoruzGüzel anneler nasılsınızBiz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?