2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Pamukprncess ay okudukça canım sıkıldı, ne insanlar var. Millet bir çocuk bulmak için ne kadar uğraşır neler çeker, bazıları da çocuklara bakmayı beceremez. Tamam şartları iyi olmayabilir kadının, hani isteyerek veya istemeyerek bişeyler yapıyor olabilir ama çocuklara yazık yaa. Psikolojileri tüm hayatları etkileniyor! Üzüldüm

Aynen öyle canım

Biz dr dan geldik, oglum çok iyi maşallah, 1250 gr olmusuz, erken doğum riski yokmuş, suyu çok iyiymiş, haftasından 1 hafta önde kalipli uzun boylu bi bebek mis kuzum. Doğum seklimiz belli oldu sezeryan kesin dedi dr, mayıs 10 ila 12 si civari alırız dedi. Bizden havadisler böyle teyzoslari. Birde tombik resim cekindik

Eklentiler

• 20160224_154603.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 139
Maşallah paşayaaa neden sezeryan dedi doktor merak ettim

ayy maşallahh bizim seninle aynı gözüküyor doğum tarihlerimiz benim bebeğimde demekki o kadar oldu diye düşünürken paşanın bir hafta önden gittiğini okudum. cumartesi günü dra gidicez bakalım bizim prenses ne kadar oldu. doğum için neden sezeryan dedi ki dr canım. seninde mi tercihindi.

Tesekkur ederim canim bizim alt yapida calisma yapiliyo haliyle internette cok sorunlu fazla giremiyorum evden disarida cok cikmayinca surekli evle ugrasip duruyorum :) nasilsin bebis nasil

İyi canım valla ağırlaştım işe gidip gelmek her geçen gün zorlaşmaya başladı mesela bugün eve gidemeyeceğim yol uzun bu yüzden ablamda kalıcam hatta son 4 hafta da mecburen oğluşumdan ve kocişimden uzak olucam ancak hafta sonları eve gidebilicem yeni bir serüven başlıyor yani bu arada dünden itibaren baş dönmelerim başladı sanırım kan dolaşımı yavaşladığı için diye düşünüyorum

maşallah kuzuya kocaman olmuş paşa inşallah sağlığıyla doğacak :) Bu arada sen mi istedin sezeryanı yoksa doktorunun önerisi mi?

Slm kizlar nasilsiniz bende evde zaman geciriyorum simdilik bi skntimiz yok yarin dogum iznim basliyor 30+0 oluyoruz ilk hedefimize geldik simdi 32 yi sonra 34 36 37 insallah :)))

oy oyy maşallah yakışıklılara herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, inşallah bi aksilik olmayacak zamanını bekleyecek bebişler :)

Bayanlar mide yanması sorununu nasıl hallediyorsunuz
Bu aralar beni fena etkilemeye başladı her an midem yanıyo
Son zamanlarda cayır cayir yanıyor doktorum surup vermişti onu iciyorum ben biraz rahatlatiyor canim. Soğuk süt icebiliyorsan onu dene istersen

Maşallah tontiş oğluşa annesi ayy doğum tarihinin belli olmasi bile ayrı heyecan yaa

Slm kizlar nasilsiniz bende evde zaman geciriyorum simdilik bi skntimiz yok yarin dogum iznim basliyor 30+0 oluyoruz ilk hedefimize geldik simdi 32 yi sonra 34 36 37 insallah :)))
Maşallah kuzucuklara hadi bakalım Paşalar biraz daha sabır az kaldı

Geçmiş olsun canım ya ...son dönemeçte artık hersey zorlasiyo allah hepimizin yardımcısı olsun

Güzel anneler nasılsınız Biz dün hamilelik çekimini yaptık Kamera arkası birkaç fotoğraf paylaştım sizinle.. Düğün çekiminden daha zor yeminle
Maşallah canım çok tatlı cikmissiniz incinle beraber. Bizde nisanda düşünüyoruz emirgan konusunda lalelerin arasında bizim düğün fotomuz studyoydu hamilelik açık havada olsun istiyoruz tabi o zamana kadar ins karnimiz çıkar bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…