- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.521
Kızlar ağzımda dünden beri acı acı bir tat var ne yapsam geçer feci bişey
Bende yakınım aslında atakentte oturuyorum medical parkla acıbadem arası gidip geldim acıbademi tercih ettim Derya Uyan çok pozitif bi doktor o da!! Sıcak kanlı! Bilmem ki varmıdır derya hanımda doğum yapan? Suat süphanıda duydum o da aklımda olsun tşkkr ederimMerhaba Canım ben bahçelievler medical park suat süphan erşahin'e gidiyorum arkadaşlarımın tavsiyesi ile gittim cumartesi 2. gidişim olacak ama gayet şeker biri
Vallahi iyiki burdasınız yalnız olmadğımı bilmek rahatlatıyo hepimiz birbirimize dua edicez bol bol rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin hepimize seneye bu zamanlarda inşallah bebişlerimizi konuşuruzAyyy çok güldüm sen çok yaşa emimerak etme içten gelen bi ıkınmaymış o Ebelerin Söylemesine bakma sen o zamana kadar bu forumda birlikte 9 doğururuz zaman nasıl geçecek yoksa
aynı durumdayın cnm ya çok şükür hiçbir ameliyat fln geçirmedim göz doktoruna kontrole giderken bile ödüm patlar napıcam bilmiyorum valla allah güç versin hepimizeAynen dmi bide biz doğurucaz yani benim başımdan bu yaşıma kadar ameliyat bile geçmedi hiç yaşım 29 koluma hiç katater mi nedir o zımpırtı takılmadı belkide o yüzden bu kdr paniğim bu başka bişey yeneriz bizde inşallah rabbim bize dayanma gücü versin cesaret versin inşallah ne diyeyim
kızlar yardım edin lütfen. 2 hafta önce beta hcg yaptırdım. 1000 çıkmıştı. bugün yaptırdım. yine 1000 bu ne anlama gelir çok moralim bozuldu. çok üzgünüm. ctsi günü anca gidebilirim doktora.
Kızlar çok şükür bebişimizi gördük. 6+4 haftalıkmış, minicik kalbi pır pırdı.
Ama sağ overimde 4 cmlik kist varmış. Doktora ağrım falan yok, kanamam da olmadı iki kere açık kahve lekelendim dedim. Takip edeceğiz ama riskli bir büyüklükte değil, sıkıntılı bir şey yok dedi. Ben de çok takılmadım zaten.
Kan ve idrar tahlilleri verdim, sonuçlarını yarın alıp göstereceğim.
Bende yakınım aslında atakentte oturuyorum medical parkla acıbadem arası gidip geldim acıbademi tercih ettim Derya Uyan çok pozitif bi doktor o da!! Sıcak kanlı! Bilmem ki varmıdır derya hanımda doğum yapan? Suat süphanıda duydum o da aklımda olsun tşkkr ederim
Ama sağ overimde 4 cmlik kist varmış. Doktora ağrım falan yok, kanamam da olmadı iki kere açık kahve lekelendim dedim. Takip edeceğiz ama riskli bir büyüklükte değil, sıkıntılı bir şey yok dedi. Ben de çok takılmadım zaten.
Gözün aydın canım darısı başımıza cumartesi ben de gidicem çok heyecanlıyım
merhaba canımBütün testler toplam 7 tüp edıyor zaten sizden istenen testleri sayarsanız benden de 7 tüp alındı bı kerede alıyor zaten çıkarıp tekrar takmıyor kı ıgneyı korkulcak bısey yok ben 4 saat açlıkla aldırdım gözüm bıle kararmadı abartmayın
canım son adet sat ın yani 5 agustosmu aynıyız hemen hemen :)merhaba canımnasıl gıdıyor hamilelik ?. dün devlet hastanesıne gıttım kalp atışını dınlemek için fakat dinlettirmedi ben duyuyorum bir ay sonra gel dınleyelım dedı . normalde özele gidiyorum bide devlete gıdeyım dedım fakat ilgi sıfır. neyseki bebeğim bugun tam 8 haftalık haftaya gideceğim özele.
canım bendende 13 tane istedi test düşün hepsini bir kanda görebiliyorlar yada 2 tüp kanda coguna ne gerek var bagıs icinmi aldılar naptılar artık cok sacma yazık günahBence de!! Diyorum ben içerde kesin vampir falan besliyorlardi!! Şaka bir yana, benden istedikleri testler de çok. Yani Dr başka hastalıklarım var mı hormonlarim cart curt hepsine baktiriyor tek tek. Yüksek ihtimal o yüzden bu kadar çok aldılar.
sat 31 temmuz fakat geç yumurtluyordum. oyuzden bir hafta gerideyiz :)canım son adet sat ın yani 5 agustosmu aynıyız hemen hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?