- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.541
canım son adet sat ın yani 5 agustosmu aynıyız hemen hemen :)
Ben de atakentteyim canım medipol mega ya gitmeye başladım elif eren çilere int. Yorumlar güzeldi burda bir iki kişiye sordum çok memnun kalmışlar muayene olmadan bekleyenlerle konuştum memnundu herkes ilgili rahat bir bayan ayrıca 7 aydır çocuk istediğim için hep doktordayim kapısında çok bekleyeni olan hiç boş vakti olmayan doktor iyi oluyor bunu öğrendimBende yakınım aslında atakentte oturuyorum medical parkla acıbadem arası gidip geldim acıbademi tercih ettim Derya Uyan çok pozitif bi doktor o da!! Sıcak kanlı! Bilmem ki varmıdır derya hanımda doğum yapan? Suat süphanıda duydum o da aklımda olsun tşkkr ederim
Canım kist bendede çıktı ben kanama fln yaşamadım ama zararsızmış kist aynen çok takılma bi arkadaşımdada vardı doğum yaparken alıvermişler onuda zaten bukistler aldırsan bile tekrar çıkıyo biliyosun önemli bebişlere sağsalim kavuşmak kalp atışlarını bende duyabilsem bi an evvel ne mutlu sanaKızlar çok şükür bebişimizi gördük. 6+4 haftalıkmış, minicik kalbi pır pırdı.
Ama sağ overimde 4 cmlik kist varmış. Doktora ağrım falan yok, kanamam da olmadı iki kere açık kahve lekelendim dedim. Takip edeceğiz ama riskli bir büyüklükte değil, sıkıntılı bir şey yok dedi. Ben de çok takılmadım zaten.
Kan ve idrar tahlilleri verdim, sonuçlarını yarın alıp göstereceğim.
Medipol bu bağcılardaki dmi orayı dün akşam eşimde sordu hiç araştırmadık diye iyi oldu bu da bir seçenek üst komşumda orada doktor aslında ama hiç sormadım bölümü farklı diye teşekkür ederim bilgi içinBen de atakentteyim canım medipol mega ya gitmeye başladım elif eren çilere int. Yorumlar güzeldi burda bir iki kişiye sordum çok memnun kalmışlar muayene olmadan bekleyenlerle konuştum memnundu herkes ilgili rahat bir bayan ayrıca 7 aydır çocuk istediğim için hep doktordayim kapısında çok bekleyeni olan hiç boş vakti olmayan doktor iyi oluyor bunu öğrendim
Bence yakınlık çok önemli ben acıbadem ile medipol diye düşünüyordum medipol deniyorum suan ama kötü bi durum duyarsan bana da yaz olur mu belli olmaz bu özel hastanelereMedipol bu bağcılardaki dmi orayı dün akşam eşimde sordu hiç araştırmadık diye iyi oldu bu da bir seçenek üst komşumda orada doktor aslında ama hiç sormadım bölümü farklı diye teşekkür ederim bilgi için
Canım kist bendede çıktı ben kanama fln yaşamadım ama zararsızmış kist aynen çok takılma bi arkadaşımdada vardı doğum yaparken alıvermişler onuda zaten bukistler aldırsan bile tekrar çıkıyo biliyosun önemli bebişlere sağsalim kavuşmak kalp atışlarını bende duyabilsem bi an evvel ne mutlu sanamaşallah maşallah
Ayyy çok heycanli sevindim senin adina canim ben de biran önce bunu yaşamak istiyorum 2 hafta nasıl sabredicem bilmiyorum kuzenimde ilk duymuştum ağlamıştım tutamadım kendimi artık kendimde ne olurum bilmiyorumKızlar çok şükür bebişimizi gördük. 6+4 haftalıkmış, minicik kalbi pır pırdı.
Ama sağ overimde 4 cmlik kist varmış. Doktora ağrım falan yok, kanamam da olmadı iki kere açık kahve lekelendim dedim. Takip edeceğiz ama riskli bir büyüklükte değil, sıkıntılı bir şey yok dedi. Ben de çok takılmadım zaten.
Canım sagol ıyı gıdıyor bulantım hala yok salı gunü randevum var bakalım sureklı dınletmeye bılırler canım bebek bundan rahatsız oluyormuş cunkumerhaba canımnasıl gıdıyor hamilelik ?. dün devlet hastanesıne gıttım kalp atışını dınlemek için fakat dinlettirmedi ben duyuyorum bir ay sonra gel dınleyelım dedı . normalde özele gidiyorum bide devlete gıdeyım dedım fakat ilgi sıfır. neyseki bebeğim bugun tam 8 haftalık haftaya gideceğim özele.
Canım gözün Aydın bende de kist oluştu hamılelıkle bırlıkte daha once hıc kistım yoktu bebegı beslıyormus zaten olabılır demıstı doktorumKızlar çok şükür bebişimizi gördük. 6+4 haftalıkmış, minicik kalbi pır pırdı.
Aynen canım benımde aynı ama zaten benım hamılelıkten oncede cok bel agrım olurdu ayakta kalınca hıc De göstermedim Dr a umarım sorun olmaz bulantım yok ama iştahımda yokBenle aynı haftada olan arkadaşlar ayakta çok durunca belini agrıyormu bide benim canm hiç yemek yemek istemiyor
Canım gözün Aydın :) kesenin boyu ne kadarmış söyledi mi doktorun? Benim de çok içimde kaldı kalp atışlarına bakmadı ya başka doktora mi gitsem acaba ya!Kızlar çok şükür bebişimizi gördük. 6+4 haftalıkmış, minicik kalbi pır pırdı.
Az önce sen yaZdıktan sonra araştırdım bi bakiim diye sen daha iyi bilirsin tabide doğuma kendi doktorun gircek dmi bazıları farklı şeyler yazmışlar nöbetçi doktor fln sen bunu iyice araştır sende benim dpktor ve hastaneylr olumsuz bişi duyarsan beni uyar deneylim bakalım bi süre allahtan daha zaman çokBence yakınlık çok önemli ben acıbadem ile medipol diye düşünüyordum medipol deniyorum suan ama kötü bi durum duyarsan bana da yaz olur mu belli olmaz bu özel hastanelere
Benim daha aslında 5.hafta ama benim 2-3haftadır belim kopuyor sanki ilk belirtimde oydu zaten hala aynı yatıyorum yemek benimde sabah hiç istemiyor öğleden sonra az az yiyebiliyorum şuan mide bulantım yok ama iştahta yokBenle aynı haftada olan arkadaşlar ayakta çok durunca belini agrıyormu bide benim canm hiç yemek yemek istemiyor
kızlar yardım edin lütfen. 2 hafta önce beta hcg yaptırdım. 1000 çıkmıştı. bugün yaptırdım. yine 1000 bu ne anlama gelir çok moralim bozuldu. çok üzgünüm. ctsi günü anca gidebilirim doktora.
Aa cok sevindim cnm hadi gozun aydin iyiki gitmissin o supheyle insan kendi kendini yiyo stresten ...Canım kk arkadaşlarım. Doktordan daha yeni çıktım. Ben dış gebelik haberi alacağımı sanırken pıtır pıtır kalp atışlarını duydum. Allahım şükürler olsun. Yanlış hesaplamışlar beta hcg'yi. allahım herkese yaşatsın bu anı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?