2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kasılma derken karnım sertleşiyor nefes alamıyorum 8 veya 7 kere oluyordur 2 kere magnezyum aldığım halde senin kaç defa oluyor ?? nasıl oluyor ??
Canım geçmiş olsun. Bişey yoktur inşallah. Ama birşey dikkatimi çekti. Karnım aşağı indi gibi bişey yazmışsın. O nasıl oluyor. Nerden anladın mesela ?

zilline söyle zamanınmız var aceleci olma diye bizimki istesede çıkışı zor bulur taaa tepemde gezindiği için
Benimki Allahtan yolu biliyor da orayi zorlamiyor Zıpırlık pesinde sanırım ay senin randevu ne zamandı canım bakalim Çınarcık kolyesini cikardi mi

Kızlar @Sherrysherrylady bir süredir yokmu buralarda benmi denk gelmedim. Tatlişkommm sess verrr
Tatlım ben önceki gece bi yoklama aldim uzun süredir girmediklerimi etiketledim birkac kişi ses verdiama @Sherrysherrylady den ses gelmedi hala

çok sevdi kolyesini züppe perşembe 10 da randevumuz tatlım bu sefer babamız sınavda olacak yalnız gidicez

Canım Rabbim minik savaşçını sana bağışlasın. Herşey çok güzel olacak sen moralini yüksek tut sadece.. Dualarımızdasınız canım..

çok sevdi kolyesini züppe perşembe 10 da randevumuz tatlım bu sefer babamız sınavda olacak yalnız gidicez
Az kalmış kuzum inşallah çıkarmıştır o ne öyle rapçi gibiooo babiş goremeyecek oğluşu bu sefer benimke gecen randevuda minigim yüzünü bana gösterdi diye kıskançlıktan catlamisti Çınar da şirinlik yapar artik catlatir babayı

M Mjdmjd canim erken olmus zor olmuz ama gözün aydin
Uzun zamandir giremiyorum görünce şok oldum bende. Rabbim hayirlisini nasio etsin her zaman
Pasamizla hayirli mutlu nice günleriniz olsun

İnanmıyorum 2 haftadır girmemişim forma o kadar birikmiş ki 10 sayfa ancak okudum. Doğum yaklaştıkça hazırlıklar artmış, sancısı olanalar, karnı inenler tatlı tatlı telaşlar :) Bizde 31 olduk. Nerdeyse hiç bir hazırlığımız yok. Dün doktor elime hastane çantasında olması gerekenlerin listesini sıkıştırınca kendime geldim :) Ne vakit var ne enerji biri çıkıp herşeyi benim yerime yapsa ne güzel olur. :))) O biri eşim olsa daha güzel olur ama mümkün değil beceremez :). İnternetten sipariş verdim biraz önce hastane çıkışları, emzik, biberon göğüz kremi, gecelik görüp almak gibi olmaz tabi ama ne yapalım olamıyor. Benim oğlum doğum pozisyonunu aldı. 1700 olmuş kilosu, boyu 40 cm. Akşam olana kadar hiç rahatsızlık vermiyor bana yada ben koşturmaktan anlamıyorum. Ama biraz uzanıyım desem sabaha kadar hiç durmadan hareket ediyor. Tabi beni de uyutmuyor... Tatlı yorgunluklar telaşlarla son haftaları da atlatırız hepimiz umarım. Herkese sevgiler

Yoklamalara cevap gelmeye başladı iyi olmana sevindim canım hazırlıkları hızlandirman da iyi olmuş. Bu arada 3 doğum toplamda 4 bebisimiz oldu o arayi kaçırdın sanırım

Ayy kızlar dün saat 3 civarı öyle bir sancıyla uyandım ki.. belim karnım bütünüyle.ağlaya ağlaya iki büklüm tuvalete attım kendimi. Doğuruyor muyum dedim bir an. Meğer öyle bir üşütmüşüm ki diyare ve gaz sancısının etkisiymiş. Doğum sancısı bunun 2 3 katı olsa ayvayı yedim sanırım burda doğurmaktan korkuyorum. Operasyon bölgesindeyim çünkü. Ah bebeğim 3 hafta daha dur da anneannenin yanına atalım kendimizi.. Kızlar dua edin bize eşimle sağ sağlim dönelim buradan. Bol dua bekliyorum sizlerden

BİTANEMM bebişin zamanında gelir inşallah seni annein yanında yakalr hazırlıksız yakalamasın annesini, korkma sen kabızlık var mı peki tatlım

Hayırlı olsun canım. Farklı bişey mi aldın? Beğendın mi? Güle güle kullanın.

yok canım aynı modeli aldım zaten dediğim gibi araştırmıştımda o modeli sipariş verdik geldi kurduk gayette memnun kaldık Teşekkürler sanada tekrar yardımın için

Yoklamalara cevap gelmeye başladı iyi olmana sevindim canım hazırlıkları hızlandirman da iyi olmuş. Bu arada 3 doğum toplamda 4 bebisimiz oldu o arayi kaçırdın sanırım
AAA evet çok güzel inşallah hepsi sağlıklıdır hepsini kutluyorum yeni annelerin sağlıkla büyütsünler inşallah.
Dün hastaneden çıkarken odalara bakalım dedik. 3 tane yeni doğmuş bebek vardı yeni doğan odasında aileler heyecanla onları izliyordu bizde kenardan yapıştık cama :) o kadar küçük o kadar savunmasızlardı ki birden sanki daha önce hiç anne olmamışım gibi bir telaş kapladı içimi nasıl olacak nasıl bakıcam nasıl anlıyıcam her sıkıntısını:) sonra anlamsız bir ağlama nöbeti. Eşsiz bir mutluluk anlatılmaz bir heyecan.

Kızlar doktordan geldik şimdi ama devlet hastanesine gittim maalesef kilosunu ve boyunu söylemedi sadece gelişimi iyi dedi off ya makat duruşu dedi kızlar bu ne demek acaba
Yeniden idrar ve kan tahlili yaptırdim onu da söyleyerek yavrumu da görmedim

Canim çok gecmis olsun. İnşallah bebegin biraz daha bekler erken dogum gibi bir tehlikeniz mi var yoksam Allah sizi ve herkesi kurtarsin o bolgelerden inşallah dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…