2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
eryesil devlet hastaneleri öyle canım ya iki doktora gittim biri iyidi, ultrason fotosu verdi gösterdi bebişi ama devlette biri kabus gibiydi bana bisey demedigi gibi bebegin ön gündür gelişmemiş lafini söyledi, ayrıntılı ultrason a yolladı.. Ben doooğru özele gittim o gün (normalde hem devlete , hemde özele gidiyordum) ama devleti bıraktım..şimdi sadece özele gıdıyorum eşimin kesin talimatı var devlete gitme diyor

Canım panik olma ne kadar az kilo alırsa alsın anne karnı en güvenli yer. Benim ilk oğlumda 6. aydan itibaren sol taraftaki damarlar genişlemedi kan akışı azdı hep gerideydi ama doktorum beni hiç panikletmedi. 36 haftaya kadar bekletti ve iki kilo bir bebek doğurdum. Sadece bir gün solunum sıkıntısı oldu. Çok çabukta toparladı doğunca. Sen rahat ol dinlenmene beslenmene dikkat et sık sık kontrolüne git sağlıkla doğacak inşallah.

Kızlar bir sorum var: doğum sonrası pijamalarınızı uzun kollu mu aldınız kısa kollu mu?
canim ben geceligimi askili ustundeki sabahligimi uzun kollu aldim. dogum sonrasi cok usuyormus kadinlar o yuzden bir de hirka koyacagim cantama. ama normalde uzun kollu pijamalarla falan uyuyamam ben. hava ne kadar soguk olursa olsun illa kollarim ayaklarim acikta olacak. o yuzden sogan gibi kat kat :)

keser84 cim az kaldı geçecek bugünlerde annesi .. Biri hemen toparlamış ne güzel, diğer paşamiz da inşallah iyi olacak hemen atalatacak..

arkadaşlar bugun doktor kontrolüne gittim ve daha önce söylenmeyen birşeyi öğrendim..

bebeğimin bir böbreğinde 1 cm genişleme varmış ve doğumdan sonra çocuk cerrahisi ile görüşülecekmiş.. neden olur nasıl olur bilmiyorum daha önce de hiç söylenmedi. ve biraz tombullaşmış 2570 gr olmuşuz doktor seker var mıydı dedi bende yoktu dedim fazla tombul gidiyor dedi.

M Mjdmjd canim cok gecmis olsun. butun forumu gezdim senden haber alabilmek icin ama cok sukur guzel haberlerini aldik. insallah mirac bebek en kisa zamanda topac bir bebek olup cikacak kuvezden. annesinin kollarinda uyumaya baslayacak. dun basina gelenleri anneme anlattim, dedi ki biz allah kurtarsin diye bosuna demiyoruz. arkadasini allah kurtarmis, darisi sizin basiniza.

cok cok opuyoruz seni. bol bol dinlen, iyilesmene bak. kocaman sevgiler

Canımcım annenin yanına şimdiden gitsen olmaz mı ki ikiniz içinde en iyisi o olurdu

Canım benim Allah yardimciniz olsun bebisin de vaktini beklesin rahat rahat anneciginin yaninda yaparsin inşallah dogumu. Sen stres yapma ki o da gelmek icin acele etmesin

Sanırım annelik böyle bisey canım her seferinde ilkmiş gibi o duyguyu tatmazsan nasıl ikincisine ayni sevgiyi vereceksin dimi

Canim senin sansina kötü doktor denk gelmis benim devlet hastanesindeki doktorum ultrason resmini gösterip kime benziyor diye espri bile yapiyor. Doktor cidden cok önemli sen baska birini araştır varsa ona git. Bu arada makat duruşu bebek daha doğum pozisyonuna gecmemis demek oluyor. Basını asagiya dönmemiş yani. Ama sakın stres yapma daha cok var son gün dönenler bile oluyormus sen sakin ol

Biz de bugün gittik doktora bebişim 1730 gr 40 cm olmuş pazartesi rapor alıp dinlenmeye geçiyoruz artık... 2 haftalık periyotlar başladı. Bugün ilk nst deneyimini de yaşamış olduk
Maşallah kuzucuğa canım inşallah vaktinde gelir o arada sen de dinlenirsin bol bol

Ayyy kurtul o kadından canım doktor dedigin moral verir seninki benim bile moralimi bozuyor

Bebişin erkek miydi genelde onlarda oluyo ama basit bisey sanırım çok da yaygın önceden bilmeniz en iyisi .. Sağlıklı gelsin tosuncuk

sihirlikk acemi mi desem, kendini garantiye alan bir doktora mi dustun desem.. Tatlım değiştirmek istersen değiştir şimdiden ama içine sinen neyse onu yap, iç güdülerine güven

Bebişin erkek miydi genelde onlarda oluyo ama basit bisey sanırım çok da yaygın önceden bilmeniz en iyisi .. Sağlıklı gelsin tosuncuk

evet erkekti ama bugüne kadar hiç böyle bişi çıkmamıştı. =( inşallah sağlıklı gelir.

Allahim sukurler dun kontrolum vardi ve suyumuz duzelmis,normal haline donmus cok sukur... burdada suyu az olan vardi yanlis hatirlamiyorsam ve kesinlikle bol suuu ve dinlenmek,ben gunde en az 3 litre su ictim ve 2 hafta nerdeyse hic bi is yapmadim sadece yemek falan yani.... ve allahima binlerce sukur suyu normal pasam 1900 olmus boyuda 42cm civari... tek sorun beyfendi baya inmis asagiya kafasi baya inmis dikkat edip erken dogumu tetiklememem lazim.... allahim hamileligi zor ve skntili gecen herkese yardim etsin,bol bol dua edelim insallah gunumuzu az cok tamamlayip sag salim aliriz kucagimiza

Kızlar biz doktordan geldik. Benim minnak kız artık tosun olmus 2570gr çıktıhaftasina gore de 6 gün önden gidiyor Bu dogumun 6 gün önce olacağı anlamina mi geliyor diye sordum hayir sadece bebegin kilosuyla büyüklüğünü etkiler bu durum dedu. ama tabi bunlar pek iyi olmadı. Bebek bu sekilde kilo almaya devam ederse anne icin de doktor icin de normal doğum zorlaşır ve mecburen sezaryen demek zorunda kalabiliriz dedi Yediklerime dikkat mi edeyim dedim seninle alakası yok bebek zaten kendi ihtiyacı kadarini alıyor senden o belirliyor miktarını dedi. Karnimdaki sertlesmelerin arttigindan bahsettim nstye bi bakalim ne cikacak dedi. Korktuğum başıma geldi ve kasılma çıktı. Benimle alakalı herhangi hir uyarida bulunmadı sadece bebegin hareketlerine artık daha cok dikkat et anormal bir durum farkettigin anda da gel dedi. Hadi bakalım hayırlısı olsun bi tane daha aceleci mayıs bebesiyle mi karsilasacagiz emin olamadim simdi
Bu da düşünceli küçük yaramaz cadımız

selam kızlar, belki benim yaşadığımı yaşayanlar olur endişelenmesin diye yazıyorum doktordan geldim, nst çekildi ve de muayene oldum doktor kasıkların ağrımasından ziyade ağrının bele vurması, sanki bişeyin aşağı doğru çıkmaya çalışıyormuş hissi erken doğum düşündürür bölgesel ağrı korkman gereken bişey değil dedi çok rahatladım :)

Hiç sorma canım ya doktoruma geri donucem galiba böyle giderse en azından tahlillerimi yaptırmış oldum insan bisey der bilerek kilosuni sorduk gelişimi iyi tek dediği bu

Ayy canim eger doktorun daha iyiyse ona geri don odami devlet hastanesindemiydi? Olmadi devlette baska bir doktor bul canim kendine

Ayy canım Allah yardimcin olsun inan yazdiklarini okurken ben burda ürktüm o anlari dusunup. Acaba annenin yanina daha erken gidemezmisin illa 3 hafta sonrasimi gitmen gerekiyor. Birde geri donecekmisiniz yasadigin yere ayy çok soru sordum galiba kusura bakma

küçük sıpaya bakın siz :) :) şişko patates demek annesini zorlamak istiyor

Canim gelisimi iyiyse bosver kiloyu boyu,yeterki saglikli olsun.zaten ters giden bisey olsaydi soylerdi doktor... makat durusunda demekki bebisin,daha donmemis poposunun ustune oturuyo,insallah zamani gelince doner annesi telas etme...
Çok sağol canım ne bilim bi anne olarak insan duymak istiyo ama söylemedi işte adam iyi dedi tek dediği bu inşallah döner ya bizimki sirti dönük yatiyo zaten en başından beri

hadi gözün aydın cnm herşeyin yolunda gitmesine sevindim

NicksizYumurta maşşallah annesi pek tatlı fıstık kız.ya bu mayıs bebişlerinin acelsi ne ki erkenden gelmek istiyolar.ben cumartesi nst ye giricem baklm ne dicek doktorumuz.kilosuda iyi maşşallah ya kaç gün olmuştu doktora gideli ne kadar kilo almış cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…