2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hiç sorma canım ya insan kilosunu olsun söyler en azından iyi demesi evet güzel ama başka hiç bisey söylemedi eşim de bay kızdı bu ne yaa diyo önceki özelde doktorum ona geri donucez
NicksizYumurta ayy hiç öyle bi doktor bulamadım maalesef eski doktoruma geri donucem inşallah döner zaten rahatim o konuda ya

Benim gece felaket kaburga ağrısı oluyodu kalça ağrısı oldu dün flaket bel de oldu ama ayaklarını dayıyor gibi bi ağrı sonra geçiyor yine oluyor pozisyonla ilgili düşündüm tek taraflı oluyo gibi geçmiş olsun canım

Canım benim çok colk sevindim suyunun da duzelmesine paşa dönmüş bile yaa maşallah ona annesini uzmeden zamanında gelicek

Maşallah ya yesin onu teyzesiii çok güzel poz vermiş ya bugün
Benim arkadaşım dört kiloya çok az kalmıştı normal doğum yaptı canım inşallah sende yaparsın rahatlıkla

Canım benim erkek bebislerde oluyormus bu durun ama ciddi bir sorun degilmis üzülme sakın. Bebislerimizin istahi acildi galiba benimki de aynı kiloda çıktı minik tosbaaaammmm

Cok şükür canim yaasenin adına cok sevindim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Tatlim yaa cok geçmiş olsun inşallah öksürüğün kesilir hemen de ağrıların diner

küçük sıpaya bakın siz :) :) şişko patates demek annesini zorlamak istiyor
Aynen yaa tosuncuk sıgmayacak sanırım karnima o yüzden çıkayım bari diyor

Teşekkürler teyzesi öperiz sizi tatlış tatlış 2 haftada 500gr almışız canım istahi mi açıldı anasi kılıklı zilloşun anlamadim kiiii
Inşallah güzel haberler alırsın canım benim

Teyzesi yer onun o tombisligini maşallah kuzum ela bahara ayy az daha dur ela bahar icerde bak sizin oraya arada kar yagiyor annenin karni sicaciktir teyzem

Kızlar bir sorum var: doğum sonrası pijamalarınızı uzun kollu mu aldınız kısa kollu mu?

Ben 1 tane kısa kollu aldım şimdilik, bi tane de 3 parçalı, içi kısa kollu-üstü uzun kollu ince hırkalı bi model almaya niyetim var. emzirirken çok sıcaklıyormuşsun. ince ve kısa kollu almakta fayda var.

sihirlikk acemi mi desem, kendini garantiye alan bir doktora mi dustun desem.. Tatlım değiştirmek istersen değiştir şimdiden ama içine sinen neyse onu yap, iç güdülerine güven

Ay kızlar artık değiştiremem de. Eşim orda çalıştığı için bizim muayeneler ücretsiz ve doğum da indirimli oluyor.
Doğum konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum da bu konuşmalar sıkıntı işte. Biz artık anladık alıştık takmıyoruz mesela.

Ayy maşallah prensese. Tombul olcak baya desene. Bence de yemenle alakalı değil canım o yemesekte alıyolar onlar depolardan zaten Bu hareket olayını bana da söyledi. Sancım oluyo deyince. Hareketlerine dikkat ediyoruz her gün kıpıprdaması lazım demişti. Öyle de insan paranoyak oluyo ve sanki az hareket ediyo gibi hissediyo halbuki aynı aslında.

Eşim polis canım burda. Onu bırakıp gitmek istemiyorum. İznini de ancak 3 hafta sonra kullanılabiliriz. Duanı eksik etme

canım korkma benim bebişde de 4 cm genişlememe va demişti ama korkma takip edeceğiz 10 cm üstünde olursa cocuk cerahisi demişti sende hemen 1 cme çocuk doktoruna gözükeceksin demiş ama panik yapma..

Maşallah ya yesin onu teyzesiii çok güzel poz vermiş ya bugün
Benim arkadaşım dört kiloya çok az kalmıştı normal doğum yaptı canım inşallah sende yaparsın rahatlıkla
Sağol teyzesi valla bugün şansımıza cidden güzel poz verdi ergen dudak büzmesi pozu verdiinşallah kolay olur canim ya ben normal dogumu cok istiyorum tek korkum doktor sezaryen derseama tabi önce sağlık bebegim iyi olsun da ben sıkıntı cekmeye razıyım
Canım benin özeldeki doktorun daha iyiyse mecburen ona devam edeceksin o zaman yapacak bisey yok sıkma canını. Allah herkesi iyi, isini iyi yapan insanlarla karsilastirsin

Persembe belki dogum ihtimali mi var yani canim.
Kucukte olsa karninda beslenemiyorsa alinmasi tabiki daha iyi canim.

Biz de bugün gittik doktora bebişim 1730 gr 40 cm olmuş pazartesi rapor alıp dinlenmeye geçiyoruz artık... 2 haftalık periyotlar başladı. Bugün ilk nst deneyimini de yaşamış olduk

Hadi gozun aydin canim ohh tatilede az kalmis

Gecmis olsun canim inşallah bunlar sonraki zamanlarini güzel gecirirsin

Ayy canim nasil bir doktormus o öyle sen memnunsan devam et ama degistirmek istersende kimse neden diye sormaz bence sonucta dogumlarimizda sadece doktorlarimiza guveniyoruz ve onlar bize tamam herseyi soylesinler ama soyleme sekli vardir birde zaten hassas donemdeyiz hepimiz

Canim erkek bebeklerde olabiliyor buradaki bircok arladasimizda ayni sorun vardi bazilarinki gecti bazilarinki dogunca gecer dendi bir dogsun hayirlisi ile operasyon gerekmeden halledilir inşallah kilosuda maşallah ne güzel tombis bir bebek daha

Maşallah canim suyunuzun normale donmesine çok sevindim bebeginde iyiymis çok şükür kilosuda gayet iyiymis saglikla zamaninda gelsinler inşallah tum bebekler bol bol dinlenmeye devam et

Canim inşallah güzel haberlerle cikarsin nst'den tahlillerinde güzel cikarlar haberdar et bizleri

kasılma derken karnım sertleşiyor nefes alamıyorum 8 veya 7 kere oluyordur 2 kere magnezyum aldığım halde senin kaç defa oluyor ?? nasıl oluyor ??
Ben magnezyum kullanmiyorum. Benumde o kadar oluyordur. Sertlesme oluyor. Dr uma soyledim ben bunu gecen hafta gittigimdr. Rahim agzi muayenesi yapti erkenn doguma sebep olucak bir durum. Yok ama cok fazla yurume mumkun oldugunca yat dinlenndemisti. Sen yinede bi drnuna sor bakalim ne dicek. Alttan muayene ertmismiydi yakin zamanda dr un

Eşim polis canım burda. Onu bırakıp gitmek istemiyorum. İznini de ancak 3 hafta sonra kullanılabiliriz. Duanı eksik etme

Anladim canim Allah'im yardimciniz olsun inşallah 3 hafta cabucak gecsin. Eşinide Rabbim her daim korusun canim

Aynı doktor ölçüyo aynı makinada ama yinede farkedermi
Edebilir tabiiki. Birde dedigim gibi 3-4 gunluk gerilik cok onemli deghil. Benim oglumda tahmini dogum tarihi bi muayenede 12 temmuz bi muayende 19 temmuz bi muayenede 5 temmuz gorunuyordu. Yani 4-5 gunluk ileri veya geri olcumler olabiliyprdu. Oglumda 41 haftalik dogdu. Gerilik eger 1 haftadan fazla ve bolgeselse sorun olur zaten dr soyler oyle bir durumda. Mesela kafa 30 karin 28. Hafta plcum veriyprdur gibi. O zaman bir sorun olabilir. 4-5 gun gerilikle bebisin kucuk dogmaz bence canim

Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Canım yeni gördüm geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mirac pasayi. Hayırlısıyla hastaneden çıkıp evinize gidersiniz bol bol koklarsin kuzuyu. Dualarimiz sizinle

Kizlsr hala hastanedeyim yarin taburcu olcam bebeklrtimde kuvozdeler(( biri iyi solunum cihazi cikarmslr emzirttiler dun digeri hala solunum destegi aliyo cikmalari 1 ayi bulurmus..dualatnizi eksik etmyin
Canım bak güzel haberler vermeye başladın bile birisi solumum desteğini çıkarmış emmeye başlamış digeride onu görüp aynısını yapacak :) ve siz bir aya kalmadan eve gideceksiniz. Dualarimiz sizinle

Bak sen Ela Bahar hanıma nasılda tombiko yanaklarıyla poz vermiş. Yerler onu. Annesi söyle ona daha erken her yer kar daha dursun icerde bir ay. Topigimizin pasalarına uyup erken gelmeye kalkmasın :)

Canım doğum sorun olmayacaksa dedigin gibi duymazsın söylediği seyleri kafan rahat olur
Icerde yeterince beklerse tombul olacak teyzesi de acele ederse daha cok küçük ama her gün kipirdaması lazim ama en az 10 kez kıpırdamalıymış canım işin yoksa dedigin gibi paranoyak ol kac saat gecti kıpırdadı da farketmediysem eyvah eyvah moduna girecegim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…