- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.401
Ellerine sağlık canım yaa çok iyi oldu bu videoKızlar oyuncağın örülüşünü anlatmaya çalıştım, merak edenler bakabilir
Devamı da var
Tatlimm benim sadece maşrapa eksikcok iyiydi bu yaa
Ayy canım aslında göründüğü gibi degil durumeşim işe giderken kalkıyorum onunla birlikte kahvaltı yapiyorum o gittikten sonra biraz da cay keyfi yapıyorum sonra hooooppp yatağa 11 gibi de tekrar kalkiyorum bebis gelmeden keyif yapmanın dibine vurayım dedim
Tatlım doktorunu ara randevumuz yarin ama böyle bi durum var bugün geleyim de istersen inşallah ciddi bisey yoktur bizi habersiz birakma
Canim benim islerin yoluna girmesine cok sevindim. Inşallah hep böyle huzurlu olun tatlım. Ailenin ilk ziyareti de cooook güzel gecer inşallah
Canım ben hem kullan at lohusa kulodu aldim hem de depend aldim. Kullan atlar bana cok ince geldi belki de hic kullanmam. Dependi de açtım baktım ah ah nelere katlaniyoruz biz yaa dedim kendi kendimeneyse en azindan büyük kolaylık gibi duruyor. Bence 1 paket al zaten hepsi 1 günde bitmez herhalde. Eger ihtiyac duyarsan tekrar alirsin.boşuna kalabalik etmezsin
Tatlım bizim bedenler birbirine yakın sanırım ben büyük beden aldım.Gümüşhanede markette bile satiliyorsa orda bakkaldan bile alabilirsin benceBeben bebek taraği ve tirnak setini chicco aldım cok sekerler Küvet maşrapa falan da internetten uygun fiyata set denk geldi onu aldık
Canım ben emzikyap.com dan aldım malzemeleri. Bircok parcanin sayisini kendin belirliyorsun büyük paket almak zorunda değilsin. Onlar yardimci da oluyor. Ben sepete fazla eklemisim hemen aradılar uyardilar.
Birden atağa geçti bizim bebeler herhaldeneyse erken dogum falan olursa en azından kendini toparlamis olur diye seviniyorum artık dünkü şoku atlattim
Birden atağa geçti bizim bebeler herhaldeneyse erken dogum falan olursa en azından kendini toparlamis olur diye seviniyorum artık dünkü şoku atlattim
İnşallah beni de idare eder taşırmazPamukprncess benim de tanıdıklarım kullandılar hep memnun kaldılar, şok var yakınımda alıcam ben de
Ayy sorma tatlışım öyle balliyiz kiiiTatlimm benim sadece maşrapa eksikbende depend alayim bari bi tek.. Gözlerim ariyo ama bulamiyo onu da artık e bebeğe gidicez siz ballisiniz
Ellerine sağlık canım yaa çok iyi oldu bu videoBence en cok tıklanan videolar arasına girecek çünkü bu şekilde Türkçe anlatım yoktu
Bende yanima alacagim canim ne olur ne olmaz diye ama ilk olarak kaynatmak yeterli olur gibi geldi bilemedim inan simdi bendemi alsam nebaby&me'nin yikama jelini almistim. İyi dusunmussun tatlim hem çınar'i gordukten sonra alisveris daha zevkli olur annesi
Geçmiş olsun ama korkma maşallah Bebek kilon iyi.allah ömür versin sana bağışlasın inşallahKızlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim tek tek alıntı yapamadım hastanede yatıyorum şimdi kanamam durdu çok şükür kızım 2500 kilo olmuş kilosu iyi ama biraz daha dursa çok iyi olcak hiç bilmiyorum kızlar bu kanama neden oldu
Olsun canım yapacak bisey yok ben kendimi normal doğuma cok alıştırmıştım sonuçta bi kadın hayatı boyunca kac kez doğum yapar ki onu da tecrübe etmek istiyordum ama bebisimin sağlığı her seyden önce gelir mecbur kalınca tabiki de de sezaryene evet diyeceğiz amaaan sağlık olsunayy benim bir de senden bir hafta geride olmam lazımaynen annem kv falan diyo zaten kendin bakman daha kolay olacak ele avuca gelir diyorlar bize ihtiyacın kalmayacak ama tek sorun işte normal olamama ihtimali o da sağlıklı olsunlar yeter ne yapalım nasıl dogmak istiyorlarsa oyle dogsunlar.
Canım geçmiş olsun niye olmuş acaba.Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Daha once de söylemiştim böyle öğretici video paylasanlara cok dua ediyorum benDilim döndüğünceheves edenler de yapmaya çalışsın onlar da miniklerine oyuncak yapsınlar
Onu da baya duydum tatlım .. Ben philips aventinkini aldım ..Pamukprncess hangi biberondan aldınız? Ben Dr.Brown aldım gazı engelliyormuş
Daha once de söylemiştim böyle öğretici video paylasanlara cok dua ediyorum ben
Onu da baya duydum tatlım .. Ben philips aventinkini aldım ..
Hadi yaaa normal doğum olursa babanizi tembihle gelmeden pırıl pırıl olacak buralarAyy sorma tatlışım öyle balliyiz kiiihastane hijyenik degil diye temizlik bezi bile koydum cantama o kadar ballıyım yani Ebebektan alırsın canım tüm eksiklerini
İnşallah canım :) güzelce emziririz .. Göğus kalkanı da aldım bakalım onlar lazım olacak mı
O da güzel, inşallah süt bol olur, emerler de çok lazım olmaz
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim tek tek alıntı yapamadım hastanede yatıyorum şimdi kanamam durdu çok şükür kızım 2500 kilo olmuş kilosu iyi ama biraz daha dursa çok iyi olcak hiç bilmiyorum kızlar bu kanama neden oldu
Kızlar oyuncağın örülüşünü anlatmaya çalıştım, merak edenler bakabilir
Devamı da var
Tatlim hastanede de veriyorlar hasta bezi. 8 tane yeter bence.kızlar mrb burdan bir arkadaş depend emici külot alıcam demişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. bundan bi paket almak yeterli mi sizce 8 tane varmış içerisinde. birde bunu alınca ekstra kullan at lohusa külotlarından almaya gerek var mı ?
İnşallah anlaşılır olmuştur cnmBuna en çok ben sevindim. Daha baslamamistim çok iyi oldu video eline sağlık canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?