2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlimm benim sadece maşrapa eksik bende depend alayim bari bi tek.. Gözlerim ariyo ama bulamiyo onu da artık e bebeğe gidicez siz ballisiniz

Birden atağa geçti bizim bebeler herhaldeneyse erken dogum falan olursa en azından kendini toparlamis olur diye seviniyorum artık dünkü şoku atlattim

ayy benim bir de senden bir hafta geride olmam lazım aynen annem kv falan diyo zaten kendin bakman daha kolay olacak ele avuca gelir diyorlar bize ihtiyacın kalmayacak ama tek sorun işte normal olamama ihtimali o da sağlıklı olsunlar yeter ne yapalım nasıl dogmak istiyorlarsa oyle dogsunlar.

Tatlimm benim sadece maşrapa eksik bende depend alayim bari bi tek.. Gözlerim ariyo ama bulamiyo onu da artık e bebeğe gidicez siz ballisiniz
Ayy sorma tatlışım öyle balliyiz kiiihastane hijyenik degil diye temizlik bezi bile koydum cantama o kadar ballıyım yani Ebebektan alırsın canım tüm eksiklerini

Pamukprncess hangi biberondan aldınız? Ben Dr.Brown aldım gazı engelliyormuş

Geçmiş olsun ama korkma maşallah Bebek kilon iyi.allah ömür versin sana bağışlasın inşallah

Olsun canım yapacak bisey yok ben kendimi normal doğuma cok alıştırmıştım sonuçta bi kadın hayatı boyunca kac kez doğum yapar ki onu da tecrübe etmek istiyordum ama bebisimin sağlığı her seyden önce gelir mecbur kalınca tabiki de de sezaryene evet diyeceğiz amaaan sağlık olsun
Ay annenin dedigi gibi olur inşallah yaa banyo yaptirmasi falan kolay olur

Ayy sorma tatlışım öyle balliyiz kiiihastane hijyenik degil diye temizlik bezi bile koydum cantama o kadar ballıyım yani Ebebektan alırsın canım tüm eksiklerini
Hadi yaaa normal doğum olursa babanizi tembihle gelmeden pırıl pırıl olacak buralar sezeryan olursa gün gelince erkenden gider halledersiniz ayy tatlım bana hiç bir hastane hijyenik gelmiyo iki gece yatmistim etrafa kötü kötü bakiyordum sadece süpürüp siliyorlar her yeri de aynı fırçayla filan

Çok geçmiş olsun canım. Kuzun 2 hafta daha dayansa sonra gelmek istiyorsa gelsin gene:) sen kendine dikkat et yeterki annesi

Tatlim hastanede de veriyorlar hasta bezi. 8 tane yeter bence.
Zaten ektra bi durum olmazsa bi gece kalip cikarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…