- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
- #4.781
Arkadaslar doktora gittim geldim hayirlisiyla güzel haberlerim var.cok.sukur endiselencek bi durum yok kizimda oldugu gibi sadece 5 gun geriden gelio ama sonra toparliuolar kalp atislarini duyduk minigimin 7+1 sata goreama 6+3 gorunuyo kurtaj gerektircek bi durum yok.suan dedi ilerde bkalp durumu farkli bi durum olusursa onrrilcek biseydor kurtaj dedi o kadar rahatladim ki anlatamam doktordan doktora fark var artik bu doktorla devam.edicem hepinize cok.tesekkur ederim dualarinizi esirgem3diniz RABBIM HEPIMIZE EVLATLARINI BAGISLASIN KUCAKLAMAK.NASIP ETSIN☺
güzel haberleri almak güzel umarım bebişlerimizi sağlıkla alırız kucagımıza
izmirden kaç kişiyiz acaba
bende izmirdeyim. yeşilyurt
hayırlısı olsun canım tebrıklerKızlar Merhaba 2016 Mayıs ta bir minik mucize de benim var :)![]()
bana kalsa kızım olacakKızlar saglık ocağına kayıt yaptrdk 10 hafta 3 günlükmüşz arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyeti ne geçiyor içinizden
valla şişti ama sanırım göbek fazlası bu . daha çok küçükler şiş olmaması lazımkızlar sizinde alt kasık bölgeniz şiştimi bebişler büyüyo galiba =))
Herkese merhaba arkadaşlar kanama başladı ve 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım mayıs annesi olmiycam3 ay korunma verdi doktor ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum
umarım sizler bebeğinizi sağ salim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız kendinize ve bebislerinize dikkat edin ..
çok geçmiş olsun . inşallah 2. gebelinde sağlıkla kucagına alırsın