- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
- #5.501
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende henüz iyi bir dr bulmuş değilim istanbulda olmama rağmen inşallah siz iyi dr bulursunuzArkadaşlar Mersin'de olanınız varmı??varsa hangi Dr gidiyorsunuz..benim rahim ağzında kist tespit edildi devlete ilk kontrol Amaçlı gitmiştim bide gebelik olmusmu emin olmak icin.bana kist OLDUĞUNU ve uni hastanesine mutlaka gitmem gerektiğini söyledi..ilk gebeligimdede Dr mağduru olmuştum.ozel imc hastanesinde bir Dr gittim 33 haftama kadar Kızımın bir böbreğinin buyuk OLDUĞUNU ve doğunca ameliyat gerekebileceğini söyledi ben erken doğacağına hissetmiştim kendisine acil durumda ulaşmak icin numara istedim vermedi hastaneden ulaşırlar evham yaparsan doğurursun dedi birde tersledi bende sinirlendim baska bi Dr dan randevu aldım forum yasam hastanesine gittim muayenede hersey mükemmeldi ve kızım gayet saglikliydi iki gun sonrada kendisine gidecektim ama ne oldu biliyormusunuz ertesi gece benim Kanamam geldi ve dogum başladı sadece bir gun tanıdığım Dr cep nosunu vermişti Aradım hemen doğumuma geldi kızım icin kuvoz hazırladı cok şükür kızım simdi 3 yasında ama gelin Bendeki travmayı bir sorun..Doktorlara güveneniyorum acaba diyorum bu son anda gittiğim Dr vajinal muayene yapsaydı cunku akıntım cok fazlaydı şikayetimi belirtmiştim ilaç yazmıştı acaba vajinal muayenede doğumun başladığını görüp durduramazmiydi cunku rahim ağzım 3 cm açılmıştı
Nedir bu kafa karışıklığı değilmi insan basına gelince böyle tedirgin oluyor birde el kadar yavrumu 18 gun kuvozde bıraktım bakımıda ayrı zordu.
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Cok uzun yazdım ama insanın içi dolu olunca paylaşmak iyi geliyormuş simidinden kusuruma bakmayin