• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende yakınım aslında atakentte oturuyorum medical parkla acıbadem arası gidip geldim acıbademi tercih ettim Derya Uyan çok pozitif bi doktor o da!! Sıcak kanlı! Bilmem ki varmıdır derya hanımda doğum yapan? Suat süphanıda duydum o da aklımda olsun tşkkr ederim
Ben de atakentteyim canım medipol mega ya gitmeye başladım elif eren çilere int. Yorumlar güzeldi burda bir iki kişiye sordum çok memnun kalmışlar muayene olmadan bekleyenlerle konuştum memnundu herkes ilgili rahat bir bayan ayrıca 7 aydır çocuk istediğim için hep doktordayim kapısında çok bekleyeni olan hiç boş vakti olmayan doktor iyi oluyor bunu öğrendim

Kızlar çok şükür bebişimizi gördük. 6+4 haftalıkmış, minicik kalbi pır pırdı.
Ama sağ overimde 4 cmlik kist varmış. Doktora ağrım falan yok, kanamam da olmadı iki kere açık kahve lekelendim dedim. Takip edeceğiz ama riskli bir büyüklükte değil, sıkıntılı bir şey yok dedi. Ben de çok takılmadım zaten.
Kan ve idrar tahlilleri verdim, sonuçlarını yarın alıp göstereceğim.
Canım kist bendede çıktı ben kanama fln yaşamadım ama zararsızmış kist aynen çok takılma bi arkadaşımdada vardı doğum yaparken alıvermişler onuda zaten bukistler aldırsan bile tekrar çıkıyo biliyosun önemli bebişlere sağsalim kavuşmak kalp atışlarını bende duyabilsem bi an evvel ne mutlu sana ☺️☺️ maşallah maşallah

Ben de atakentteyim canım medipol mega ya gitmeye başladım elif eren çilere int. Yorumlar güzeldi burda bir iki kişiye sordum çok memnun kalmışlar muayene olmadan bekleyenlerle konuştum memnundu herkes ilgili rahat bir bayan ayrıca 7 aydır çocuk istediğim için hep doktordayim kapısında çok bekleyeni olan hiç boş vakti olmayan doktor iyi oluyor bunu öğrendim
Medipol bu bağcılardaki dmi orayı dün akşam eşimde sordu hiç araştırmadık diye iyi oldu bu da bir seçenek üst komşumda orada doktor aslında ama hiç sormadım bölümü farklı diye teşekkür ederim bilgi için

Medipol bu bağcılardaki dmi orayı dün akşam eşimde sordu hiç araştırmadık diye iyi oldu bu da bir seçenek üst komşumda orada doktor aslında ama hiç sormadım bölümü farklı diye teşekkür ederim bilgi için
Bence yakınlık çok önemli ben acıbadem ile medipol diye düşünüyordum medipol deniyorum suan ama kötü bi durum duyarsan bana da yaz olur mu belli olmaz bu özel hastanelere :KK12:

Canım kist bendede çıktı ben kanama fln yaşamadım ama zararsızmış kist aynen çok takılma bi arkadaşımdada vardı doğum yaparken alıvermişler onuda zaten bukistler aldırsan bile tekrar çıkıyo biliyosun önemli bebişlere sağsalim kavuşmak kalp atışlarını bende duyabilsem bi an evvel ne mutlu sana ☺️☺️ maşallah maşallah

Sen de duyarsın canım 10 güne kadar inşallah. Allah nasip etsin bekleyen herkese, devamını sağlıkla getirsin.

Son reglimde doktora gittiğimde kist yoktu, demek ki bebişle aynı zamanda olmuş kist. Neyse hayırlısı, zararı olmasın da.

Ama sağ overimde 4 cmlik kist varmış. Doktora ağrım falan yok, kanamam da olmadı iki kere açık kahve lekelendim dedim. Takip edeceğiz ama riskli bir büyüklükte değil, sıkıntılı bir şey yok dedi. Ben de çok takılmadım zaten.
Ayyy çok heycanli sevindim senin adina canim ben de biran önce bunu yaşamak istiyorum 2 hafta nasıl sabredicem bilmiyorum kuzenimde ilk duymuştum ağlamıştım tutamadım kendimi artık kendimde ne olurum bilmiyorum :KK22:

merhaba canım :KK54: nasıl gıdıyor hamilelik ?. dün devlet hastanesıne gıttım kalp atışını dınlemek için fakat dinlettirmedi :KK43: ben duyuyorum bir ay sonra gel dınleyelım dedı :KK62::KK62::p:p. normalde özele gidiyorum bide devlete gıdeyım dedım fakat ilgi sıfır. neyseki bebeğim bugun tam 8 haftalık :KK49: haftaya gideceğim özele.
Canım sagol ıyı gıdıyor bulantım hala yok salı gunü randevum var bakalım sureklı dınletmeye bılırler canım bebek bundan rahatsız oluyormuş cunku

Canım gözün Aydın bende de kist oluştu hamılelıkle bırlıkte daha once hıc kistım yoktu bebegı beslıyormus zaten olabılır demıstı doktorum

Benle aynı haftada olan arkadaşlar ayakta çok durunca belini agrıyormu bide benim canm hiç yemek yemek istemiyor

Benle aynı haftada olan arkadaşlar ayakta çok durunca belini agrıyormu bide benim canm hiç yemek yemek istemiyor
Aynen canım benımde aynı ama zaten benım hamılelıkten oncede cok bel agrım olurdu ayakta kalınca hıc De göstermedim Dr a umarım sorun olmaz bulantım yok ama iştahımda yok

Canım gözün Aydın :) kesenin boyu ne kadarmış söyledi mi doktorun? Benim de çok içimde kaldı kalp atışlarına bakmadı ya başka doktora mi gitsem acaba ya!

Bence yakınlık çok önemli ben acıbadem ile medipol diye düşünüyordum medipol deniyorum suan ama kötü bi durum duyarsan bana da yaz olur mu belli olmaz bu özel hastanelere :KK12:
Az önce sen yaZdıktan sonra araştırdım bi bakiim diye sen daha iyi bilirsin tabide doğuma kendi doktorun gircek dmi bazıları farklı şeyler yazmışlar nöbetçi doktor fln sen bunu iyice araştır sende benim dpktor ve hastaneylr olumsuz bişi duyarsan beni uyar deneylim bakalım bi süre allahtan daha zaman çok

Benim daha aslında 5.hafta ama benim 2-3haftadır belim kopuyor sanki ilk belirtimde oydu zaten hala aynı yatıyorum yemek benimde sabah hiç istemiyor öğleden sonra az az yiyebiliyorum şuan mide bulantım yok ama iştahta yok

kızlar yardım edin lütfen. 2 hafta önce beta hcg yaptırdım. 1000 çıkmıştı. bugün yaptırdım. yine 1000 bu ne anlama gelir çok moralim bozuldu. çok üzgünüm. ctsi günü anca gidebilirim doktora.

aynı yerde mi yaptırdın? hastaneden hastaneye değerler değişebiliyor, veya anlık yanlış çıkabiliyor. Bence sen doktoruna hemen bi danış ve mümkünse tekrar baktır. İnşallah kötü bişey yoktur, iyi düşün iyi olsun..

Kızlar bir haftadır midemde sürekli gaz var :( tüm yiyeceklerden de tiksinmiş durumdayım. Sürekli midem bulanıyor, çok şükür hiç kusmadım ama çok defa eşiğine geldim. Karnım da kocaman oldu, şiş çatlayacak gibi oluyorum. Kafamı da hiç kaldıramıyorum çok halsizim. Kendimi hasta gibi hissediyorum :(( annemlerde kalıyorum anlamasınlar diye de çabalamaktan da yoruldum :(( okula da hiç gidecek enerjim yok ama öğrencilerin dersi boş geçsin de istemiyorum :(

Canım kk arkadaşlarım. Doktordan daha yeni çıktım. Ben dış gebelik haberi alacağımı sanırken pıtır pıtır kalp atışlarını duydum. Allahım şükürler olsun. Yanlış hesaplamışlar beta hcg'yi. allahım herkese yaşatsın bu anı.
Aa cok sevindim cnm hadi gozun aydin iyiki gitmissin o supheyle insan kendi kendini yiyo stresten ...

Kızlar bugün tekrar gittim doktora. Normalde 7+2 yim. Ama bebek 5+6 göründü. Kalp atisi yok henuz. Adetimde duzebli dir benim. Genede geç dollenme olabilir mi ya? Bu ay klomen kullanmıştım bide. Haftaya da bakacak yoksa ilk gebeligim gibi sonlandirilacak..

Iyi aksamlar arkadaslar araniza teni katilmistim fazla aktif olamadim haberler kötü malesef troitim 15, 15 cikti ilac tedavisine basladik ve dun aksam ustu peceteye biraz kan geldi suanda ara ara peceteye geliyor bugun doktoruma gittik kesem.olmasi gerektiginden küçük gorunuyor normalde sata gore 7 haftalik olmam lazim ama kac hafta gorundugunu soylemedi bile vok.moral bozucu konustu bebek özürlü olur bu hamilelihi riske atamam sali gunune kadar kanatkar bi büyüme olmazsa bebegimu benden alcakmis cok korkuyorum aranizda var mi böyle sorun yasayan yarin baska bir doktora daha goruncem

Back
X