• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
bilmiyorumki, bende hayal kırıklığına uğradım ses dinleyecem diye gittim bişey duymadan döndüm, galiba dr un makinesinde ses yok o yüzden öyle dedi, neyse bebişimi gördüm en azından en son 8 mm di, şimdi 22.5 mm olmuş, sağlığı iyi ya napıyım duymasamda olur. aklıma bişey daha takıldı aslında herkes kan tahlili yaptırıyor ama benden tahlil felan istemedi, kasımın 15 i gibi gel ense kalınlığını ölçelim dedi, bu kan tahlilleri ne için biliyomusun sen
aslında genel kontrol için yapılıyor. hani herhangi bir enfeksiyon vs var mı diye. ben sağlık ocağında yaptırmıştım kan ve idrar tahlillini dr uma sonuçları söylemiştim. bi sıkıntı yoktu.annenin sağlık takibi esasında.

yasak demesi enteresan olmuş ama.
her dr kalp atışını dinler dinletir genelde.

Kemeri bir yanindan Kestim. Genis lastigi kancali igneyle diger Yana kadar gecirip igneyle diktim. Bus up kestigim ucunu da diktim. Kolay birsey herkes yapabilir.
e peki onunde dugmesi fermuari falan yok muydu ki? ben hazir alabilirim yaa :) hic sanmiyorum becerebilecegimi.
orta okul boyunca, tam 3 sene, tum derslerim 5ti sadece ev ekonomisinden 4 almistim. o zaman da deriden canta dikceksiniz diye tutturmuslardi. ben kese dahi yapamadim :)

e peki onunde dugmesi fermuari falan yok muydu ki? ben hazir alabilirim yaa :) hic sanmiyorum becerebilecegimi.
orta okul boyunca, tam 3 sene, tum derslerim 5ti sadece ev ekonomisinden 4 almistim. o zaman da deriden canta dikceksiniz diye tutturmuslardi. ben kese dahi yapamadim :)
hehhehe yetenek işte :KK53:
ama insan çocuk olunca el becerisini geliştimek zorunda kalıyor.
oyun hamuru resim kes yapıştır derken biraz gelişiyor :KK53:

Ön kismina dokunmadim canim. Tabi var fermuari dugmesi. Belin yan kismini icten kestim yalnizca. Ufak bir kesi yapip lastik gecirip buzdum.

evet cnm valla kendimi çok şanslı hissediyorum sanki hiç hamile değil gibiyim :KK48::KK48::KK48: sadece çok yemek yeme iştah çabuk acıkma uyuklama halsizlik var geride çok az gögsüm acıyor baska hiçbişey yok insan tedirgin oluyor ama bakıyorumda bnm gibi olanlarda varmış içim baya rahatladı artık. :KK15::KK15::KK15: Seninde hayırlı olsun cnm tebrik ederim bizim topicten seni hatırlıyorum senin adına çok sevindim :KK200:
Evet canım ben de seni hatırlıyorum fıstık sağlıkla alırız inş kucagimiza :KK19:

Ayy bu ara oglen is yerinde ekmekleri nasıl götürüyorum bilsen nolcaz biz:KK72:
ay benim de oglen yemegi icin kullandigim bir cam kasem var. uc senedir ayni boy kaseye dolduruyorum oglen yemegimi ve hep yetiyor.
ama bugun hic doymadim :(
ne yesem ne yesem diye dolasip duruyorum orda burda. cevremde alabilecegim seyler de hep abur cubur onlari da yemedim. sanirim aksam yemegi biraz fazla kacacak yine bugun :))

Iyi aksamlarr :KK52:
Benim gibi ciftli ekmeğin yarisini yiyip hayla doymayaniniz var mi acaba:KK47:
amanınnn ne yaptın canım :oops:
sabah öğle akşam tartılıp kilomu takip ediyorum.sonrasında vermesi pek zor.
ilk hamileliğime 48 kilo ile başladım 70 ile doğuma gittim :eek:
bunda da 53 kilo ile başladım. yani ilk kiloma hiiç dönemedim 5 kilo yapıştı kaldı.
şimdi ekmek mümkün olduğunca yemiyorum bitek kahvaltıda yiyorum.
şimdiye kadar yarım kilo aldım o bile fazla geliyor bana

amanınnn ne yaptın canım :oops:
sabah öğle akşam tartılıp kilomu takip ediyorum.sonrasında vermesi pek zor.
ilk hamileliğime 48 kilo ile başladım 70 ile doğuma gittim :eek:
bunda da 53 kilo ile başladım. yani ilk kiloma hiiç dönemedim 5 kilo yapıştı kaldı.
şimdi ekmek mümkün olduğunca yemiyorum bitek kahvaltıda yiyorum.
şimdiye kadar yarım kilo aldım o bile fazla geliyor bana
Ayy kalan yariminda yarisini yedim doymadim doymadim yaaa...
Midem kazınıyor ya..
Aman nerde canim 59 kiloyla hamile kaldım. Sonra 61 oldum. Şu an ne durumdayim bilmiyorum. Ama sonum iyi değil farkindayim. Keske senin gibi iradeli olsam. Ama o zamanda aclikdan kivranirim yaa

Back
X