- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Canlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Canım cokkkk sevindimmm insallah hersey super giderrr bizlere de dua et nolur bana simdiden stres çöktüCanlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Tebrikler darısı başımıza.. Ben baya umutsuzum gerçiCanlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Tebrik ederim. Maşaallah barekallah.
@Ankanase canmmm hayirlii olsunn cokk sevindimmm bennnyuppiii ... Darisii basimaa insallahhh herkesinn basinaa
Coook ama çok sevindim canim inşallah Rabbim saglikla tamamina erdirsin darisi da hepimize olsun
Hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallah
@Mlkelf @Ankanase J jelibon3434 tebrik ederim hepinizi maşallahınız bol olsun o kadar sevindim ki heyecanım giderek artıyor hep güzel haberlerimiz olsun inşallah benim ayın 30. da @Ankanase inşallah ikiside tutunmuştur canım
@Ankanase hayırlı uğurlu olsun cnm ayy bu güzel haberleri duydukça umutlarim artıyor.inşallah Rabbim tamamina erdirsin tüm pozitif sonuç alanlara...
Canım çok sevindim hayırlısı olsun
Kızlar tebrik ediyorum. Maşallah Barekallah. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Allaha emanet olun. Rabbim esirgeisn.darisi da isteyen dileyen herkesin başına ve bana. İdrar testinde az silik olsa bile hamileliktir. İnşallah kanda da pozitif değerlerimizi görürüz
Superrr haber :)) tebrikler...
Canım cokkkk sevindimmm insallah hersey super giderrr bizlere de dua et nolur bana simdiden stres çöktü
Tebrikler darısı başımıza.. Ben baya umutsuzum gerçi
Canim benimde transferim dun yapildi bana da bir tane ebiriyo transferi yapildi ilk deneme oldugu icin ve 23 tane yumurta toplandi o yuzden iskinlik oldu ohss olmayayim diyeMayıs ta tüp bebek yaptiranlardan biride benim genelde okudum sizi ama bugün yazmak istedim kısaca anlatayım son adetim 5.5.2016 idi 225 mg pregon kullandım 19 mayısta 7 tane yumurta toplandı doktorum 5 10 arası uygundur fazla olunca kalite düşer dedi 21 Mayıs yani dün transferim oldu ama sadece 1 yumurta döllendi haliyle biraz üzüldümbizim sorun pco ve Sperm azlığı 2 tane transfer olunca sanki şansımizin daha yüksek olabileceğini düşünüyor ve üzülüyorum inşallah 1 tane tutunur var mı 1 tane olup tutun aranızda bu arada ilk denememiz allah herkesin kucağını bebisle doldursun inşallah
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı bizlere inşallahhhhhhhAmin kızlar kandil günü hepimiz bebeklerimi zi kucagimza alırız inşallah
Canım kabuklu sıkılmış %100 nar suyu. Benim ersu nun internet sitesinden de sipariş ettiklerim var o tatlı meyve suyu gibi dies i daha çok içiyorum asıl olan o diye.Kizlaaar ya a101 den nar suyu alip icenler tadi boyle bir tuhaf eksimsii normalmi hic nar suyu icmedim de anlayamiyorum da zor ictim ya
Amin canım inşallahhhhhhh darısı bizlere. Ben dün gündüz gezmekten gece dua etmekten yazmaya,bakmaya fırsat bulamadım. Hepimize ettim dualarımı. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah. Artık senin pozitif i bekliyorum hadi mutlu et bizi sendeHamile arkadaşlarımıza tebrikler Allah tamamına erdirsin ve de hayırlı kandiller kızlar Allahım dualarımızı kabul et
Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yazdığınız herşeyde çok haklısınız kesinlikle size katılıyorum. İnşallah siz ve bebişleriniz sağlıkla kavuşursunuz birbirinize.Kızlar günaydın
Ben bu ay Tup Bebek'le pozıtıf sonucu aldım. Gercı suan kanamam var düşük tehdıtı var ama hayatımda ılk kez bu noktaya geldıgımden sizlerle bırkac sey paylaşmak ıstıyorım.
Yaşım 39. Bu 1 sene ıcerısındekı 4. Tup denemem oldu.
Oncelıkle bu bekleme surecı cok sıkıntılı. Erken test yapılırsa boşu bosuna kendımızı üzme ıhtımslımız oluyor. Bır kere çatlatma ıgnelerı bılıyorsunuz hcg ıcerıyor. Farklı farklı yerlerde etkısının 10-12-14 gun surecegı yönünde yazılar var. Yanı test gününüzden erken tshlıl yaptığınızda çatlatma ıgnesının etkısı ıle pozıtıf cıkabılır sonra olumsuz olursa yıkılırsınız. Test gününden 1 gun önce kan testı yaptırdığınızda bırsey varsa çıkıyor ama ıdrar testınde 1 gun önce cıkmaysbılıyor. Yıne de kan testını erken yaptırınca da bu kez değer pozıtıf ama dusuk olup kafa karıştırabılıyor benım basıma geldı. 25 cıktı umutlandım ancak sonra duştu kımyasal gebelıkmıs.
Ikıncı konu belırtıler ; ben de ağrı acı mıde bulantısı falan hıc olmadı. Göğüsler aldığımız progestan destegı nedenıyle mutlaka degısıyor ancak ben evet hamıleyım dıye anlayacağım bır degısıklık gormedım.
Benım sadece test gününden 3 gun önce hafıf pembe akıntım oldu umutlandım yerleşme kanaması mı dıye. Cok şükür oyle ımıs. Ama varla yok arası bır pembelık 1 kere olup gectı o kadar.
Dıyecegım o kı hıc belırtılere takılmayın. Hıc olamayabilir. Olumsuz anlamına gelmıyor. Regl olacak gıbı Ağrı'lar olabılır umudunuzu kaybetmeyın o iş bellı olmuyor. Benım ılk Bhcg 124 gıbı gayet ıyı bır değer çıkmasına rağmen hıc belırtım yoktu bunu söylemek ıstıyorım. Hatta hafıf regl oncesı Ağrı'lar oldu dedımkı esıme olmadı yıne galıba. Ama ysnılmısım ıste..
Allahım ısteyen herkese hayırlısıyla kucaklarına almayı gostersın. Benım ıcın de dua edın nolur..
Cuma 1370 olmustu bugun katlamış mı dıye baktıracaz kanama yaşadığım ıcın malesef rıskım var..
Uzun yazdım ama umarım bır fıkır olur yenı tecrübe edenlere
Sevgıler ...
Canım benim kan testimden 1 gün önce bile keskin tek çizgiydi ve negatif çıktı hiç silik bile olsa görmedim çift çizgiyi sonucumda hep negatif çıktı bence de kesin hamilesin darısı bizlere inşallahhhhhhh sende sağlıkla kavuş sağlıklı evlatlarına inşallah canımİnsallah bir kan da vereyimde kizlar su an bir yanim umutlu bir yanim korkuyo
Onu dr belirliyor canım benim son tedavimde öyleydi günde 3 tane aldımKizlar acil lutfen cevap transferden sonra estrofem tablet gunde uc defa mi kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?