2016 mayıs tüp bebek

Kızlar tebrik ediyorum. Maşallah Barekallah. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Allaha emanet olun. Rabbim esirgeisn.darisi da isteyen dileyen herkesin başına ve bana. İdrar testinde az silik olsa bile hamileliktir. İnşallah kanda da pozitif değerlerimizi görürüz

Superrr haber :)) tebrikler...

Canım cokkkk sevindimmm insallah hersey super giderrr bizlere de dua et nolur bana simdiden stres çöktü

Tebrikler darısı başımıza.. Ben baya umutsuzum gerçi

Tebrik ederim. Maşaallah barekallah.

@Ankanase canmmm hayirlii olsunn cokk sevindimmm bennn yuppiii ... Darisii basimaa insallahhh herkesinn basinaa

Coook ama çok sevindim canim inşallah Rabbim saglikla tamamina erdirsin darisi da hepimize olsun

Hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallah

@Ankanase hayırlı uğurlu olsun cnm ayy bu güzel haberleri duydukça umutlarim artıyor.inşallah Rabbim tamamina erdirsin tüm pozitif sonuç alanlara...

Canım çok sevindim hayırlısı olsun

@Mlkelf @Ankanase ay kizlar gozunuz aydin Allah sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin :) darisi da bizlerin basin insallah. Ay simdi siz hamissiniz ya duaniz kabul olur bizler icin dua edin olur mu :)

Superrr haber :)) tebrikler...

Canım cokkkk sevindimmm insallah hersey super giderrr bizlere de dua et nolur bana simdiden stres çöktü

Tebrikler darısı başımıza.. Ben baya umutsuzum gerçi

Canlarım kader arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun gönlünüzün muradını versin umutsuz olmak yok bazı mesajlarda gördüm Allah tan ümit kesilmez kabul olacağına inanarak dua edin. Duanın gücüne inanın. Ben hepimiz için ve daha nice isteyenler için dua ediyorum. Sizleri görmeden sevdim Allah rızası için. Duamdasınız.

Mayıs ta tüp bebek yaptiranlardan biride benim genelde okudum sizi ama bugün yazmak istedim kısaca anlatayım son adetim 5.5.2016 idi 225 mg pregon kullandım 19 mayısta 7 tane yumurta toplandı doktorum 5 10 arası uygundur fazla olunca kalite düşer dedi 21 Mayıs yani dün transferim oldu ama sadece 1 yumurta döllendi haliyle biraz üzüldüm bizim sorun pco ve Sperm azlığı 2 tane transfer olunca sanki şansımizin daha yüksek olabileceğini düşünüyor ve üzülüyorum inşallah 1 tane tutunur var mı 1 tane olup tutun aranızda bu arada ilk denememiz allah herkesin kucağını bebisle doldursun inşallah

Canim benimde transferim dun yapildi bana da bir tane ebiriyo transferi yapildi ilk deneme oldugu icin ve 23 tane yumurta toplandi o yuzden iskinlik oldu ohss olmayayim diye

kızlar benimde bugün 6. günüm ama sabahtan beri sol kasığımda öyle bi ağrı varki anlatamam

Kizlaaar ya a101 den nar suyu alip icenler tadi boyle bir tuhaf eksimsii normalmi hic nar suyu icmedim de anlayamiyorum da zor ictim ya
Canım kabuklu sıkılmış %100 nar suyu. Benim ersu nun internet sitesinden de sipariş ettiklerim var o tatlı meyve suyu gibi dies i daha çok içiyorum asıl olan o diye.

Hamile arkadaşlarımıza tebrikler Allah tamamına erdirsin ve de hayırlı kandiller kızlar Allahım dualarımızı kabul et
Amin canım inşallahhhhhhh darısı bizlere. Ben dün gündüz gezmekten gece dua etmekten yazmaya,bakmaya fırsat bulamadım. Hepimize ettim dualarımı. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah. Artık senin pozitif i bekliyorum hadi mutlu et bizi sende

Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yazdığınız herşeyde çok haklısınız kesinlikle size katılıyorum. İnşallah siz ve bebişleriniz sağlıkla kavuşursunuz birbirinize.

İnsallah bir kan da vereyimde kizlar su an bir yanim umutlu bir yanim korkuyo
Canım benim kan testimden 1 gün önce bile keskin tek çizgiydi ve negatif çıktı hiç silik bile olsa görmedim çift çizgiyi sonucumda hep negatif çıktı bence de kesin hamilesin darısı bizlere inşallahhhhhhh sende sağlıkla kavuş sağlıklı evlatlarına inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…