2016 mayıs tüp bebek

Amin canım inşallahhhhhhh darısı bizlere. Ben dün gündüz gezmekten gece dua etmekten yazmaya,bakmaya fırsat bulamadım. Hepimize ettim dualarımı. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah. Artık senin pozitif i bekliyorum hadi mutlu et bizi sende :KK200::anneadayı:
Kuzum ben bugün teste gittim ve pozitif çok şükür ;) Allahım sana da nasip etsin canım arkadaşım bize çok ettin ben de sana ve tüm isteyenlere ediyorum Rabbim dualarını kabul etsin :dua:

Canlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Yemin ederim gözlerim doldu ağlamak üzereyim ne güzel bi topic olduk yaa herkesler pozitif öyle umutlandım ki bu tedavimden kızlar sizin adınıza çok mutluyum kendim görmüş gibiyim pozitifleri. Canım senam güzelce dinlen kendini yorma olur mu artık annişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallahhhhhhh :anneadayı::anne::KK46::KK200::KK71::KK9::KK5:

Yemin ederim gözlerim doldu ağlamak üzereyim ne güzel bi topic olduk yaa herkesler pozitif öyle umutlandım ki bu tedavimden kızlar sizin adınıza çok mutluyum kendim görmüş gibiyim pozitifleri. Canım senam güzelce dinlen kendini yorma olur mu artık annişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallahhhhhhh :anneadayı::anne::KK46::KK200::KK71::KK9::KK5:
Ay canım beniiiim ben inanıyorum sen de bu kez hamiş olacaksın çok dua ettik birbirimize Allahım kabul etsin elimizi boş çevirmesin güzel yürekli bi insansın buradan bile belli Allah gönlüne göre verecek eminim :KK200::KK200::KK200:

Kizlarrrr kan testi yaptirdimm pozitiff sonucc :))) cok mutluyummm dualariniz sayesinde bebisim tutundu insallahhh allah hepinizden razi olsun burda bana yoldas oldunuz. Mutluluktan agliyorum
Yaaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen buyuksunnnnnnnn :))) bi de onceki forumdan biliyorum ya seni bnm de su an gözlerim dolduuuuuu bitanem ya hadi hayırlı olsunnn :)))))

Kizlarrrr kan testi yaptirdimm pozitiff sonucc :))) cok mutluyummm dualariniz sayesinde bebisim tutundu insallahhh allah hepinizden razi olsun burda bana yoldas oldunuz. Mutluluktan agliyorum
Ay kuzuuuum maşallah maşallah çok şükür ya çok sevindim :))) dayanamadın kan verdin çok iyi olmuş canım hadi tamamına ersin inşallah kaç çıktı bhcg :)

Ay canım beniiiim ben inanıyorum sen de bu kez hamiş olacaksın çok dua ettik birbirimize Allahım kabul etsin elimizi boş çevirmesin güzel yürekli bi insansın buradan bile belli Allah gönlüne göre verecek eminim :KK200::KK200::KK200:
Cansın çok sevdim ben seni batıda belli mi olur belki de karşılaşırız canım bebişlerimiz kucağımızda inşallahhhhhhh :KK200::anneadayı: bende sizlerin pozitifleri gördükçe çok umutlanıyorum. İnşallah sıra bizlerdedir canım inşallahhhhhhh. :anneadayı: sizlerde inşallah kalp atışlarını duyup , keseyi görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız:anne::KK200::KK200:

Canim yaa alllah razi olsunn bende agliyorum hala mutluluktan.. rabbim hepimize nasip etsin insallah. Birbirimize ettigimiz dualari rabbim kabul etyi. Birbirimizi tanimasak gormesekte hissettik hepimiz cok sukur

Amiiin amiiiin canım Esracım vallahi ben de seni çok sevdim ve bu başlığımızı maşallah herkes çok iyi niyetli burada birbirimize can yoldaşı olduk :KK68:
batıya tayin nereye olacak belli mi canım ben Balıkesirdeyim beklerim :KK19:

Amiiin amiiiin canım Esracım vallahi ben de seni çok sevdim ve bu başlığımızı maşallah herkes çok iyi niyetli burada birbirimize can yoldaşı olduk :KK68:
1.tercihimiz bursa 2.si Balıkesir canım belli mi olur hayat burda nasıl tanıştıysak birgün bir yerlerde karşılaşırız da tüp bebek kardeşliği canım daim olsun :KK50::KK68::KK74:

Bende Balıkesir deyim ayyy hadi
Bende Balıkesir deyim ayyy burda herkes o kadar iyiki saat başı girip bakıyorum varmı güzel haberler diye Çok ama çok seviniyorum darısı bizlere öpüyorum kocaman

1.tercihimiz bursa 2.si Balıkesir canım belli mi olur hayat burda nasıl tanıştıysak birgün bir yerlerde karşılaşırız da tüp bebek kardeşliği canım daim olsun :KK50::KK68::KK74:
Ay Esra hadi inşallah bebişlerini kap gel buralara ya Bursa da olsa Balıkesir de olsa hakkınızda hayırlısı olsun canım vallahi çok tanışmak isterim böyle göbüşümüzde bebişler hayali bile güzel :KK5::KK200:

Bende Balıkesir deyim ayyy hadi

Bende Balıkesir deyim ayyy burda herkes o kadar iyiki saat başı girip bakıyorum varmı güzel haberler diye Çok ama çok seviniyorum darısı bizlere öpüyorum kocaman
Ya hemşerim bak görüyo musun ;) gerçi ben Eskişehirli anne Muğlalı babanın çocuğuyum ama Balıkesir'de büyüdüm eşim de Balıkesirli çok da seviyorum burayı canım sen buralı mısın

Back
X