Yok canim bende baslamadim evimde de degilim esimin memleketindetyiz tatilde bu ay yine calistik tup bebekten sonra haka ilaclarin etkisi olur deniyo ya bugun adet günüm bakalim bekliyorum olacakmii olmayacakmi ama umidim oek yok adet.oncesi sivilceler cikti bile
inş bir süpriz olmuştur canım.hayırlısı olsunYok canim bende baslamadim evimde de degilim esimin memleketindetyiz tatilde bu ay yine calistik tup bebekten sonra haka ilaclarin etkisi olur deniyo ya bugun adet günüm bakalim bekliyorum olacakmii olmayacakmi ama umidim oek yok adet.oncesi sivilceler cikti bile
nereye gidiyodunuz canım bu defada benim ki tutmazsa istanbulda şansımızı denicez.inş gerek kalmaz ama aklımda bulunsun.Evet seceyIe aynı kIiniğe gidiyoruz tatlım
Transfer den sonra mecbur rapor veriyorlar canimevet canım aynı gün başlayacam gerçi otururuyorum ama işte yinede evham yaptım banada dua edin kızlar bu 3. denemem inş bu kez emeklerim boşuna gitmez rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın.
şimdiden anne gibi hissediyoruz dimi.gerçek olsa neler hissedicez kim bilir.inş en kalitelisinden bol hücreli bir embiryo olur ve bırakmaz annesini.Kızlar altın yumurtam 14.5 mm olmuş hamdolsun güzel güzel büyüyor kucuk bebek gibi bakıyorum inşallah çok çok sağlıklı olur 1. Kalite embriyo olur ve annesine tatlı hayırlı bebis olur sadece paylaşmak istedim :)
Gulummmmm oyy cokkk şükür katlanarak ki gitsinnn insallllahhh ikimizinde.merkezle gorustum erken yapmışsınız gibisinden söylediilerr dayanamadım biliyorum dedimmm.Kızlar sevinçten agIıyorum ya kan testi sonucum 24.48 haIa inanamıyorum
Canımmm insalllahhhhhh tutacakkk senin de bir daha böyle dusunmek zorunda kalmayacaksinnnnn aminn.bu arada namidiermawi de aynı klnikte bizimle.L lavantacicegi S Sece44 siz aynı hastaneyemi gidiyodunuz.yanlış mı hatırlıyorum acaba.ikinizede kocaman öpücükler...
Bahçeci umut tatlimnereye gidiyodunuz canım bu defada benim ki tutmazsa istanbulda şansımızı denicez.inş gerek kalmaz ama aklımda bulunsun.
Ohhhh ohhhhhh cokk sukurrrr o senin yawrunnn bizim yegenimiz olacak Rabbimin izniyleeeeeeKızlar altın yumurtam 14.5 mm olmuş hamdolsun güzel güzel büyüyor kucuk bebek gibi bakıyorum inşallah çok çok sağlıklı olur 1. Kalite embriyo olur ve annesine tatlı hayırlı bebis olur sadece paylaşmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?