- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Amin inşallah canım duanızı esirgemeyin ben çok riskli yım hiç yediğim yokşimdiden anne gibi hissediyoruz dimi.gerçek olsa neler hissedicez kim bilir.inş en kalitelisinden bol hücreli bir embiryo olur ve bırakmaz annesini.
Arama cNimm.ewet persembe mutlaka dediler.y a baktım asistanii hafiff sitem edecekk biliyorum kizacaksn çok erken her şeyi söylemek için ama bu mutluluk bnim için çok önemliydi çok ihtiyacım vardı bu habere deyince kizamadii.Canım ne dediler peki 12.g ün kan testini istediIer dimi.bende aramadim bnm erken die
İnşallah canım hepimiz evlatlarımıza kavusuruz :)Ohhhh ohhhhhh cokk sukurrrr o senin yawrunnn bizim yegenimiz olacak Rabbimin izniyleeeeee
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.benim de son yedeklerim.olcak inş Allahın izniyleAmin inşallah canım duanızı esirgemeyin ben çok riskli yım hiç yediğim yok
Geldim tatlım eve Dr dan sonra biraz işimiz vardı çok sukur kalp atışlarılarimizı dinledikBiravucdua nerdesin tatlimm
MaşallahGeldim tatlım eve Dr dan sonra biraz işimiz vardı çok sukur kalp atışlarılarimizı dinledikküt küt onlar
Amin inş Allahın izniyle darısı sizlere canımMaşallahhep böyle devam etsin inş
Ohhhh ohhhhhh çok sukurrrr maşallah kuzularaGeldim tatlım eve Dr dan sonra biraz işimiz vardı çok sukur kalp atışlarılarimizı dinledikküt küt onlar
Yapacağım canım ben inşallah gerçi Dr asistanı persembee istios testi dedi ama bn ynede yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?