2016 mayıs tüp bebek

Canım ne zorluklara katlanıyoruz hepimiz bebeklerimize kavuşunca hepsini unutucaz inş.tedavin hayırlı olsun hayırlı sonuçlar alalım inş

dnzderya günaydın canım.iIacIar etkiIermi biIemem ama arada kasikIarima hafif ağrı giriyordu.bide bi kaç gün beI ağrısı yaşadım.b unun dışında bi beIirti oImadi tatlım.tabi bunIar psikolojik de oIabiIir çünkü beIirtiIer için çok erken

günaydın taze anniler S Sece44 L lavantacicegi nasılsınız bakalım? bu arada çok klasik olacak ama belirti yaşadınız mı ben de hiç bişey yok
Gunaydinnn tatlımmmm.ay çok sukur bu soruyu bize de sordular:) benim sadece kasığımdaa bir sizi ağrı var canım hafif ama.onun dışında bir şey yok ama zaten ben cokk okudum belirti aramayinn diolarrr.annesi seninkiler daha 3 gunlukkkk minnnakk kuzular.birazcik daha beklicen insalllah bir kaç guncukkk

Son düzenleme:
ayy canımsın yaa inşallah hayırla kucağına da alırsın. aslında belirti aradığımda yok da işte herşeyden bi umut arıyoruz beklemek çok zorrrr

Merhaba cnlar nasilsiniz....yazmasamda guzel haberlerinizi okuyorum....ve kendi test sonucumdaki heycani yasiyorum herseferinde....Rabbim hepinizin gonlune gore versin....Rabbim.kimsenin kucagini bos birakmasin...
Canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım ikizler Bazen dr randevularının arası uzayınca evham oluyor bende bu hiç geçmicek galiba :)))

Canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım ikizler Bazen dr randevularının arası uzayınca evham oluyor bende bu hiç geçmicek galiba :)))
Iyim tatlim sen nasilsin...ayni durum bndede var canim doktor randevuma daha 20 gun vardi.baska doktora gittim kasiklarm agriyo diye bebislerimi gordum mutlu oldum geldim:) pitir pitir oynuyolardi herseyi unutyrm onlari gorunce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…