Canım ne zorluklara katlanıyoruz hepimiz bebeklerimize kavuşunca hepsini unutucaz inş.tedavin hayırlı olsun hayırlı sonuçlar alalım inşValla benim bile gidip test yapasim geldi inan. Cok heyecanli bir durum. Transferim gerçekleşsin Allahin izniyle. Zaman geçmiyor ya. Istanbulda yaptırıyorum. Memorialde. Dondurulmuş transferi olacak ama kontrollere nasıl gideceğiz bilmiyorum. Izin rapor hicbirsey verilmiyor. Bu hafta sonu adet olacagim. Kontrole gidecegiz. Kontroller sık olabilirmis dogal siklusta deneyecekmis. Isimiz yaş görünüyor
Transfer den sonra mecbur rapor veriyorlar canim
Gunaydinnn tatlımmmm.ay çok sukur bu soruyu bize de sordular:) benim sadece kasığımdaa bir sizi ağrı var canım hafif ama.onun dışında bir şey yok ama zaten ben cokk okudum belirti aramayinn diolarrr.annesi seninkiler daha 3 gunlukkkk minnnakk kuzular.birazcik daha beklicen insalllah bir kaç guncukkkgünaydın taze anniler S Sece44 L lavantacicegi nasılsınız bakalım? bu arada çok klasik olacak ama belirti yaşadınız mı ben de hiç bişey yok
Oyy cokk az kalmış hayirlisiyla olsunnn inşallah aminninş canım benim aramalarını bekliyorum canım perşembe yada yarın olur büyük ihtimal.
ayy canımsın yaa inşallah hayırla kucağına da alırsın. aslında belirti aradığımda yok da işte herşeyden bi umut arıyoruz beklemek çok zorrrrGunaydinnn tatlımmmm.ay çok sukur bu soruyu bize de sordular:) benim sadece kasığımdaa bir sizi ağrı var canım hafif ama.onun dışında bir şey yok ama zaten ben cokk okudum belirti aramayinn diolarrr.annesi seninkiler daha 3 gunlukkkk minnnakk kuzular.birazcik daha beklicen insalllah bir kaç guncukkk
Dur ben soracağım hastaneyecanım darbeden dolayı maalesef yasak artık allah yardım eder ne yapayım. vardır bunda da bir hayır.
Canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım ikizlerMerhaba cnlar nasilsiniz....yazmasamda guzel haberlerinizi okuyorum....ve kendi test sonucumdaki heycani yasiyorum herseferinde....Rabbim hepinizin gonlune gore versin....Rabbim.kimsenin kucagini bos birakmasin...
Iyim tatlim sen nasilsin...ayni durum bndede var canim doktor randevuma daha 20 gun vardi.baska doktora gittim kasiklarm agriyo diye bebislerimi gordum mutlu oldum geldim:) pitir pitir oynuyolardi herseyi unutyrm onlari gorunce...Canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım ikizlerBazen dr randevularının arası uzayınca evham oluyor bende bu hiç geçmicek galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?