- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
Katiliyorummm. Ama ben merak ediyorum ya kizmi erkekmi cok.mrk ediyorum ne gelirse gelsin hepsi basim ustune ama icimden.hep kiz erkek geciyo bu tahminde yapiyolar ya cikintiya gore ondada bi kac kisi kiz erkek dediler dogru cikcakmi.merak ediyorum :)Evet ben de belli olur umuduyla gitmiştim açıkçası ama belli değilmiş hiç yorum yapmadı da dr herşey normal sağlıklı diyince insan zaten cinsiyeti de umursamıyor :)
Ben de kızım ya da oğlum diye seslenmek istiyorum aslında ama napalım yavrum kuzum diyorum şimdilik :) çevremde kız diyen de oldu erkek diyen de ama benim içime de bişey doğmuyor ya hissetmek gerekir miydi acaba :)Katiliyorummm. Ama ben merak ediyorum ya kizmi erkekmi cok.mrk ediyorum ne gelirse gelsin hepsi basim ustune ama icimden.hep kiz erkek geciyo bu tahminde yapiyolar ya cikintiya gore ondada bi kac kisi kiz erkek dediler dogru cikcakmi.merak ediyorum :)
Iki tane olunca dahada zorlasiyor :)) banada hep biri kiz biri erkek diye geliyo ama.esim ikiside erkek diyo tahminleri hep dogru cikar bakalm bizde tutacakmiBen de kızım ya da oğlum diye seslenmek istiyorum aslında ama napalım yavrum kuzum diyorum şimdilik :) çevremde kız diyen de oldu erkek diyen de ama benim içime de bişey doğmuyor ya hissetmek gerekir miydi acaba :)
Benim hamilelikten once enfeksyn.sorunum.cok oluyodu gunde 2,5 lt su icerek atlattim eger.mide bulantin.yoksa bol bol ic :)Iciyorum ama sanki iyi gelmiyo gibi
Zannetmiyorum cunku ben basta ikiside erkek gibi hissettm sonra bi kiz bi erkek gibi hissedyodum simdide sanki.ikiside kiz gibi geliyo tum ihtimalleri hissediyorum yani bennn:)) onemli olan saglik saglikli olsunlarda zaten ozel olarak istedigim bsey yok evlat ayrilirmi hic. Sadece insancıl bir merak o kadar. Rabbim hayirlisini versin hepimize insallah ama bence kız gibi geliyo seninki :)Ben de kızım ya da oğlum diye seslenmek istiyorum aslında ama napalım yavrum kuzum diyorum şimdilik :) çevremde kız diyen de oldu erkek diyen de ama benim içime de bişey doğmuyor ya hissetmek gerekir miydi acaba :)
Yoktu hatta hic yasamadm desem yeridir. Ama dun ilk defa yasadim hic bsey yiyemedim. Birde ben bundan bi kac ay once balayı sistiti oldum 3 ay bir suru antibiyotik denememize ragmen gecmedi en son cok yogun bi antibiyotik almistim. Bir de idrar kulturunde antibiyotiklerin hepsine direncli ciktm doktor verecek ilacm kalmadi diyo. Bol su icen biriyim aslnda elimde siselerimle gezerim hep annemde hep idrar yolu enfeksiyonu olur ona cektm heralde benimde vucudumm hassas aslnda cinsel iliski yok yasak. Temizlige cok dikkat ediyorum ama neyden kaptigimi anlamadim. Insallah atlatirim bebeklerime bir sey olmasndan korkuyorumBenim hamilelikten once enfeksyn.sorunum.cok oluyodu gunde 2,5 lt su icerek atlattim eger.mide bulantin.yoksa bol bol ic :)
Iki tane olunca dahada zorlasiyor :)) banada hep biri kiz biri erkek diye geliyo ama.esim ikiside erkek diyo tahminleri hep dogru cikar bakalm bizde tutacakmi
Sonuç olarak bütün ihtimaller hep içimizden geçmiş ben de aynıyım :) aslında sağlıklı olmasını herşeyden çok istediğimiz için hem kız hem erkek içinizden geçiyor benceZannetmiyorum cunku ben basta ikiside erkek gibi hissettm sonra bi kiz bi erkek gibi hissedyodum simdide sanki.ikiside kiz gibi geliyo tum ihtimalleri hissediyorum yani bennn:)) onemli olan saglik saglikli olsunlarda zaten ozel olarak istedigim bsey yok evlat ayrilirmi hic. Sadece insancıl bir merak o kadar. Rabbim hayirlisini versin hepimize insallah ama bence kız gibi geliyo seninki :)
Evet kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin insallah rabbim. Isteyen herkesede bir an once tattirsin bu duygulariSonuç olarak bütün ihtimaller hep içimizden geçmiş ben de aynıyım :) aslında sağlıklı olmasını herşeyden çok istediğimiz için hem kız hem erkek içinizden geçiyor bence
hakkımızda hayırlısı olsun canlarım güzel meraklar her şeye rağmen
Aminn canimm bilmez miyim bu boşlukta bir sürü topicc okudum zaman geçsin diye:) benim 2 arkimda da hiç belirti olmadı vallahi .bu arada canım ya ismin nee ismen dua etmek istiomayy canımsın yaa inşallah hayırla kucağına da alırsın. aslında belirti aradığımda yok da işte herşeyden bi umut arıyoruz beklemek çok zorrrr
Tesekkurler canım Allah razı olsun .AminnYeni hamişlerimize hayırlı olsun kızlarrr insallah her sey gönüllerince olur sorunsuz sıkıntısız ilerler süreç
benim adım seher haftaya çarşamba transferim var. dualarinda banada yer verirsen cok sevinirim. bende sana duaci olurum sende soyle adiniCanimm kizlarrr dua ederken ismnizle etmek isterim bikac kişinin biliyorum sadece
Allah razı olsun canım etmezmiyim hicc Rabbim yolunu açık etsin bebislerin sımsıkı tutunsunnlar amin.ben de sewgibenim adım seher haftaya çarşamba transferim var. dualarinda banada yer verirsen cok sevinirim. bende sana duaci olurum sende soyle adini
Amin Ebrucumm
benimde adım sevda
Aminn canimm insalllahhhhhh böyle çok daha huzurlu hissediyorum sizin için dua ettikçe.Cunku hepimiz aynı şeyleri hissediozdualarda buluşalım.allahım gönlümüzdekini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?