2016 mayıs tüp bebek

Kizlar birsey soracam progestan filili yumurta toplamindan sonra gunde uc defa kullandim dunde transferim yapildi dorte cikardilar sizde oyle mi kullandiiz
Yumurta toplamadan sonra uc sefer 100 mg lik kullandim transferden sonra yine uc sefer kullaniyorum ama 200 luk kullaniyorum bu sefer

Tesekkur ederim hulya insallah hamilesindir bizde bu mutlulugu tadariz seninle rabbim isteyen herkese versin

Merhaba kızlar.transferimin 5. Günündeyim.2 tane birinci kalite 8 hücreli dondurulmuş 3.gün embiryosu transferi yapıldı.30 mayıs test tarihi çok heycanlı ve umutluyum.

Benim bugun 9. Gunum dun benimde iki deda pembe renk akinti gbi kan geldi ve kahverengi akinti geldi herkes yerlesme kanamasi olabilceni soyluyo ama insan korkuyor yercekten. Dun oglenden beri birndaha gelmedi cok sukur insallah gelmez. rabbim evladina kavustursun seni insallah bizede haber ver degerinn katlanip katlanmadigini
Can'ım bahsettigin akıntı gibi azıcık pembe kansma bende de olan şeydi. Bir kere geldi bir daha gelmedi. İnsallah hayırlısıyla seninki de öyledir umarım.
Bu arada Bhcg katlanmış benim de Allah'ıma şükür 2928 olmuş bugun. Kanamam da zaten cumadan beri cok şükür olmadı. Umarım hersey yolundadir. Salı gunu Dr keseye bakacak ınsallah. :dua:

Can'ım bahsettigin akıntı gibi azıcık pembe kansma bende de olan şeydi. Bir kere geldi bir daha gelmedi. İnsallah hayırlısıyla seninki de öyledir umarım.
Bu arada Bhcg katlanmış benim de Allah'ıma şükür 2928 olmuş bugun. Kanamam da zaten cumadan beri cok şükür olmadı. Umarım hersey yolundadir. Salı gunu Dr keseye bakacak ınsallah. :dua:
Evet canm iki kere oldu pembe kan gibiydi sonra kahve akinti oldu dun aksamdan beri olmuyor ama sukur

Hayirlii olsun canm bu arada cok sevindim darisi basimiza insallah

Kizlar acil lutfen cevap transferden sonra estrofem tablet gunde uc defa mi kullaniyorsunuz

Anadolu saglik ta canim bir arkadasin transferi benden uc gun once yapildi ama ona vermemisler

Evet ama onunla ayni doktorumuz ona sasirdim biran yanlis mi kullaniyorum diye dusundun

Back
X