Bunlarin hepsini bende kullaniyom progesteron fitilim gunde 6 tane.. Ayrica ekstrdan neopogen dye bir igne daha kullaniyomBen günde 5 tane içiyorum Can'ım Progestan fitil 3 kez ve Progestan iğne ayrıca kan sulandırıcı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlarin hepsini bende kullaniyom progesteron fitilim gunde 6 tane.. Ayrica ekstrdan neopogen dye bir igne daha kullaniyomBen günde 5 tane içiyorum Can'ım Progestan fitil 3 kez ve Progestan iğne ayrıca kan sulandırıcı
Ben günde 5 tane içiyorum Can'ım Progestan fitil 3 kez ve Progestan iğne ayrıca kan sulandırıcı
Her doktor farkli tarzi oluyor canm .. Ben mesela progesteronun hem fitilini hem ignesini killaniyom. İgneyi herkese vermiyolar mesela
Tşkler canim hepimizin inşallah
Tebrik ederim. Maşaallah barekallah.Canlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Coook ama çok sevindim canim inşallah Rabbim saglikla tamamina erdirsin darisi da hepimize olsunCanlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallahCanlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Canım hamilelik var. Tutunmaya calisiyor. 9nemli olan gün aşırı 2 ye katlamalı. Eğer düzgün şekilde katlanırsa problem olmaz inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben bugun dağıldım resmen 5 yerıne 4 yazdım 5. Gün embriyosu
Canım çok sevindim hayırlısı olsunCanlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
aynen canim ya listemiz uguruyla geldi :) darisi hepimizin basina insallahedacik82 canım listedeki herkes sırayla mutlu haberler veriyor hadi darısı başımıza Allah yardımcımız olsun uğurlu liste teşekkür ederiz