2016 mayıs tüp bebek

Hadi hayırlı olsun canim. Az kaldı ya! Iliski yasak degildi bizde. Sizde de olmaz. Sadece transfer sonrasi ilk birkac gun yasak dediler. Cok erken oldu sanki senin transfer. Bende 2 ay ara verildi. Sen hangi merkezde tedavi görüyorsun canim? Ama insan şimdiden heyecanlaniyor degil mi? Seninle gun sayariz inşallah test tarihine:)))
Amin inşallah. Fulya tüp bebek merkezi( bahçeci ). Kistik durum olsaydı bir sonra ki reeliydi bekleyecektim. Kendime bir baktım ki sorma:) yasak değil mi? Nasıl heyecan hem de. 15 gün beklemem lazım şimdi transfer için. Sabırsızım. Bu arada bu bantlarla denize giriliyor mu acaba?

Amin inşallah. Güzel olur herşey inş. Tek haber vereceğim kişiler sizlersiniz. Söylemiştim daha önce de ailemden kimsenin haberi yok :KK43:
Yumurta toplamadan sonra bize de yasak demişlerdi. 15 gün geçti. Kafam karıştı şimdi. Biriniz yasak , diğeriniz değil dedi :) ben ne yapim :)

Teşekkürler canim. Hosgeldin. Evet cok uzun zaman oldu seni görmeyeli. Gebisler baska bir topikteler genelde:))) bu ara topik cok durağan. Sen geldin belki hareketlenir canim. Nasilsin nasil gidiyor
Canim kusura bakma gec gordum baya.. iyi canim nolsun ayni iste tedavi ugraslari.sende ne var ne yok?

Tesekkur ederim inşallah 3 günde bir onun depo olanıni kullanıyorum zaten ona devam ediyorum acibademe gitmedim eve yakın medistate vardı orda baktık. Şuan azaldı ama hala var inşallah bi sorun yoktur=(
Mrn cnm bende o kanamayı 1 ay boyunca cektim hem de adet kanaması gibiydi düşük riskim olduğunu söylediler. Kullanmadığım ilaç kalmadı. Depo iğneyle progestan 200 mg fitil olarak kkullanıyorum en etkili yöntem bu. Bir de çok sıkıcı olsa da yataktan yemek ve wc haricinde kalkma ayaklarinn altına yastık koy moralini bozma çok etkiliyor. Ben hiç geçmeyecek zannediyordum hergünüm ağlamakla geciyordu ama Allaha şükür kanama bitti sadece leke geliyor. Çok geçmişolsun

Gebiş kizlar bisey sorucam teansfer sonrasi nelere dikkat ettiniz bi anlatin ya benim carsamba transferim olucak dondurulmuslarla cok tedirginim bu sefer nedense.. ilk gunden itibaren nelere dikkat ettiniz lutfen bana bi yazin..

Canim kusura bakma gec gordum baya.. iyi canim nolsun ayni iste tedavi ugraslari.sende ne var ne yok?

Gebiş kizlar bisey sorucam teansfer sonrasi nelere dikkat ettiniz bi anlatin ya benim carsamba transferim olucak dondurulmuslarla cok tedirginim bu sefer nedense.. ilk gunden itibaren nelere dikkat ettiniz lutfen bana bi yazin..
Canim ben de 16 agusosta transfer oldum. Persembe gunu pozitif sonucumu aldim cok sukur. Darisi basina insallah. Senin kacinci gun embriyosu ve kac adet transfer edilecek? Ben ilk gun istirahat ettim.ertesi gun ise gittim.Temizlik haric normal hayatima dondum. bende ilacsiz denendi. Naturel. O yuzden cok rahatti igneler jeller olmadan. Insallah sen de pozitifi alirsin Rabbim yar ve yardimcin olsun

Canim ben de 16 agusosta transfer oldum. Persembe gunu pozitif sonucumu aldim cok sukur. Darisi basina insallah. Senin kacinci gun embriyosu ve kac adet transfer edilecek? Ben ilk gun istirahat ettim.ertesi gun ise gittim.Temizlik haric normal hayatima dondum. bende ilacsiz denendi. Naturel. O yuzden cok rahatti igneler jeller olmadan. Insallah sen de pozitifi alirsin Rabbim yar ve yardimcin olsun
Insallah cnm saol.. benim tek embriyo transfer edilicek 3. Gun 1. Kalite 8 hucreli..

ilk uc gin evden cikmadim ama evdede surekli yatak modunda degildim ev isi yapmadim ama yemekleri esim yapti ben ona oturdugum yerden yardim ettim malzemeleri dogradim fln.. uc gunden sonra normal hayatima dondum diyebilirim disari cikmam gerekiyorsa ciktim.. agir fln kaldirmamaya beslenmeme dikkat ettim.

Mrn cnm bende o kanamayı 1 ay boyunca cektim hem de adet kanaması gibiydi düşük riskim olduğunu söylediler. Kullanmadığım ilaç kalmadı. Depo iğneyle progestan 200 mg fitil olarak kkullanıyorum en etkili yöntem bu. Bir de çok sıkıcı olsa da yataktan yemek ve wc haricinde kalkma ayaklarinn altına yastık koy moralini bozma çok etkiliyor. Ben hiç geçmeyecek zannediyordum hergünüm ağlamakla geciyordu ama Allaha şükür kanama bitti sadece leke geliyor. Çok geçmişolsun

Çok teşekkür ederim yeni girdim buraya yeni gördüm moral verdiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin suan bizlere de hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayi nasip eder inşallah suan azaldı leke şeklinde inşallah bi sorun olmaz allah yardımıcımız olsun.

Kabak Çekirdeği yemiştim ne kadar doğru bilmiyorum. Ve sürekli dinlenme modunda evdeydim. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah Rabbim isteyen herkese nasip.eder inşallah

Çok teşekkür ederim yeni girdim buraya yeni gördüm moral verdiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin suan bizlere de hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayi nasip eder inşallah suan azaldı leke şeklinde inşallah bi sorun olmaz allah yardımıcımız olsun.
Iyi çok şükür daha iyi olacaksın ama tedbiri elden bırakma. Ben çok aradın benim gibi olan biri var mi diye sormak istediklerim vardi korkularim vardi ama kimseyi bulamadim. O yuzden benim gibi olan kisileri görünce yardim etmek istiyorum Allahım hepimize şifa versin sağlıklı hamilelikler versin insallah :)

Amin inşallah. Güzel olur herşey inş. Tek haber vereceğim kişiler sizlersiniz. Söylemiştim daha önce de ailemden kimsenin haberi yok :KK43:
Zaman geçmiyor mu acaba? 3.bantları taktım bugün. Nasıl kaşındığını anlatamam. Pazartesi gelse de doktora gitsem. Transfer gününü söylese artık:) birde tiroid değeri yüksek çıkmıştı düşürmenin yolu var mı? Yüksek olması transfere engel midir?

Back
X