- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah pozitif leri alırsınKizlar dun teansferim oldu... dualarinizi bekliyorum..
İnşallah Can'ım saol..Canım inşallah pozitif leri alırsın
sabırsızlıkla geçmeyen zamanın aslında geçtiğini fark ettim. bantlarla uğraşırken zamanın geçtiğini fark edemedim.pazartesiyi merak ediyorum şimdi. son 4 bantım kaldı. yarın da takınca bitecek inş. dua edin ne olur. kötü rüyalar görüyorum birde tedavi ye bağlıyorum hemen.Yumurta toplamadan sonra bize de yasak demişlerdi. 15 gün geçti. Kafam karıştı şimdi. Biriniz yasak , diğeriniz değil dedi :) ben ne yapim :)
inşallah potif yazısını okumak nasip olur. bu arada sen östrojen bantı kullandın mı? benim bantlar kaşıntı ve çok akıntı yapıyor normal mi bu?Canım inşallah pozitif leri alırsın
Valla henüz okadar hamilelik yasamadım Can'ım ilk denemem kimyasaldı ama zaten test gününden sonra ilaçları kesmiştik değer kötü diye.. Ama doktorun takibine düşük tehlikesine göre değişiyor diye biliyorum 20 haftaya kadarsa kullanan gördüm 7 haftada kesende.Kizlar bisey sorcam hamile olanlara soruyorum hamile kaldiktan sonra ne kadar sure progesteron ilacini kullandiniz
Insallah bu sefer pozitifi gorur sonra hep beraber guzel bi hamilelik geciriz canim progesteron ilaci cene altim ve gobek altimda baya killanma yaptida canim baya telasa girdim hemen hemen 2 aydir kullaniyorum benValla henüz okadar hamilelik yasamadım Can'ım ilk denemem kimyasaldı ama zaten test gününden sonra ilaçları kesmiştik değer kötü diye.. Ama doktorun takibine düşük tehlikesine göre değişiyor diye biliyorum 20 haftaya kadarsa kullanan gördüm 7 haftada kesende.
12 . Haftaya kadar canim kullandiriyorlarKizlar bisey sorcam hamile olanlara soruyorum hamile kaldiktan sonra ne kadar sure progesteron ilacini kullandiniz
Bende devam ediyom canim gunde iki tane kullaniyodum bire dusurdum dr yavas yavas dusur dedi sen kac tane kulladin canim12 . Haftaya kadar canim kullandiriyorlar
ne yaptın canim? Var mi bir gelişme? Banttan sonra adet olacaksin. 2.günü gideceksin degilmi? 3.bantta adet olursun demişlerdi bana. Hadi hayırlısı merak ediyorum seni. Yaz burayaZaman geçmiyor mu acaba? 3.bantları taktım bugün. Nasıl kaşındığını anlatamam. Pazartesi gelse de doktora gitsem. Transfer gününü söylese artık:) birde tiroid değeri yüksek çıkmıştı düşürmenin yolu var mı? Yüksek olması transfere engel midir?
canim hayırlı olsun. İnşallah pozitifff haberini alırız burdan. Sıkı sıkı tutunsun kuzucuk sana. Hic bırakmasın inşallahKizlar dun teansferim oldu... dualarinizi bekliyorum..
Saol cnm inşallah.. Umutsuzum ama bakalım.ne yaptın canim? Var mi bir gelişme? Banttan sonra adet olacaksin. 2.günü gideceksin degilmi? 3.bantta adet olursun demişlerdi bana. Hadi hayırlısı merak ediyorum seni. Yaz buraya
canim hayırlı olsun. İnşallah pozitifff haberini alırız burdan. Sıkı sıkı tutunsun kuzucuk sana. Hic bırakmasın inşallah
Günde 1 tane 3 ay kullandımBende devam ediyom canim gunde iki tane kullaniyodum bire dusurdum dr yavas yavas dusur dedi sen kac tane kulladin canim
Canim bende gobek ve cene altinda tuylenme yapti sende oyle bisey oldumu olduysa gectimi ben baya taktimda cunkuGünde 1 tane 3 ay kullandım
ne yaptın canim? Var mi bir gelişme? Banttan sonra adet olacaksin. 2.günü gideceksin degilmi? 3.bantta adet olursun demişlerdi bana. Hadi hayırlısı merak ediyorum seni. Yaz buraya
Yarın kontrolüm var. Bana kimse adet olursun demedi. Pazartesi gelirsin 5 gün sonra transfer falan dedi ama yarın belli olacak. Sen böyle diyince bilemedim şimdi. Yarını artık daha da merak ediyorum .
canim hayırlı olsun. İnşallah pozitifff haberini alırız burdan. Sıkı sıkı tutunsun kuzucuk sana. Hic bırakmasın inşallah
Senin bantların adı neydi. Aynı dönemden mi Bahsediyoruz.ne yaptın canim? Var mi bir gelişme? Banttan sonra adet olacaksin. 2.günü gideceksin degilmi? 3.bantta adet olursun demişlerdi bana. Hadi hayırlısı merak ediyorum seni. Yaz buraya
Amin inşallah. Benimle beraber isteyen herkese nasip etsin .inşallah potif yazısını okumak nasip olur. bu arada sen östrojen bantı kullandın mı? benim bantlar kaşıntı ve çok akıntı yapıyor normal mi bu?
Yaptı ama çenedekiler döküldü biraz göbeğimde var ama çok çok değilCanim bende gobek ve cene altinda tuylenme yapti sende oyle bisey oldumu olduysa gectimi ben baya taktimda cunku
Cilmara flaster canim.ben 2.de adet olmuştumSenin bantların adı neydi. Aynı dönemden mi Bahsediyoruz.
Neden umudun yok. Aklını kalbini olumlu tut. Seninle olur bebişin .Saol cnm inşallah.. Umutsuzum ama bakalım.