2016 mayıs tüp bebek

canim e2 degerini hic sormadım. Değer kacken yapiliyor bilmiyorum. 6 yumurta toplandi. 3 olgundu. Sen ne aşamadasin?

kanama gibi birsey var mi? Yavas yavas hareket et. Ben de 13.haftadayim. cinsiyet belli oldu. Bir kızımız Olacak Allahın izniyle. Darısı sana.
Ay çok çabuk belli olmuş cinsiyeti. :) çok sevindim. Bugün kontrolümüz vardı. Doktor kanama falan kalmamış. Gayet iyi dedi. Bebek içerde tekmelemeye meşgulmüş. Jel den de kurtulduk :)) akşamları 1 kez mutlaka kusuyorum diye mide bulantısı için ilaç verdi. Ya senin bu kadar çabuk olunca cinsiyeti. kendimi merak ettim bir anda. Bende kısa sürede öğrenirim inş.

Ay çok çabuk belli olmuş cinsiyeti. :) çok sevindim. Bugün kontrolümüz vardı. Doktor kanama falan kalmamış. Gayet iyi dedi. Bebek içerde tekmelemeye meşgulmüş. Jel den de kurtulduk :)) akşamları 1 kez mutlaka kusuyorum diye mide bulantısı için ilaç verdi. Ya senin bu kadar çabuk olunca cinsiyeti. kendimi merak ettim bir anda. Bende kısa sürede öğrenirim inş.
Evet canım cok erken belli oldu valla! Kanama olmamasina sevindim. Az kaldi kusmadan da kurtulursun. Benim kusma yoktu ama cok kötü bulantilarim vardi. Gecti cok şükür. Büyük bir heyecanla seninkinin cinsiyetini ogrenmeyi bekliyorum.

Evet canım cok erken belli oldu valla! Kanama olmamasina sevindim. Az kaldi kusmadan da kurtulursun. Benim kusma yoktu ama cok kötü bulantilarim vardi. Gecti cok şükür. Büyük bir heyecanla seninkinin cinsiyetini ogrenmeyi bekliyorum.
İnşallah kusmadan da kurtulucam. Bende heyecanla merak ediyorum . Mutlaka haber vereceğim

Çok seviyorum bu başlığı ❤️ :)) test günü beklediğim dün gibi hey gidi heyy
Yeni hamişler olmuş çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
Zamqn su gibi akıyor canim. Maşallah sen de 27 haftalık olmuşsun. Ben de 13 haftalik. Rabbim sağlıcakla kucagimiza qlmayi nasip etsin inşallah

Zamqn su gibi akıyor canim. Maşallah sen de 27 haftalık olmuşsun. Ben de 13 haftalik. Rabbim sağlıcakla kucagimiza qlmayi nasip etsin inşallah

aynen bende çok seviyorum ilk tüp denememde takipe başlamıştım.hala okuyorum
İlk deneme olmamıştı kızlar hatırlıyorum sizleri çok sevindim Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza bizi biz anlıyonuz işte o yüzden de uğramadan edemiyoruz buraya ;)

Merhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun cüzi bir ücret karşılığında da olur ☺

İnşallah kusmadan da kurtulucam. Bende heyecanla merak ediyorum . Mutlaka haber vereceğim
cumartesi cinsiyetini öğrendim. kızım olacak. ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. birde sağlıcakla kucağımıza almak nasip olursa binlerce şükür . bebek_dostuu

cumartesi cinsiyetini öğrendim. kızım olacak. ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. birde sağlıcakla kucağımıza almak nasip olursa binlerce şükür . bebek_dostuu
Sorum var. 12+7 günlükken gittim. doktorumuz 13+2 demişti . cinsiyetine ise %80 kız dedi. emin gibiydi. şimdi arkadaşlarım ne çabk belli oldu. değişir o deyip duruyor. korkuyorum ya. sizce yanılma payı var mıdır? %80 ciddi bir pay değil mi?

Sorum var. 12+7 günlükken gittim. doktorumuz 13+2 demişti . cinsiyetine ise %80 kız dedi. emin gibiydi. şimdi arkadaşlarım ne çabk belli oldu. değişir o deyip duruyor. korkuyorum ya. sizce yanılma payı var mıdır? %80 ciddi bir pay değil mi?
12.Haftada ikizlerimin cinsiyetlerini söylemişti.23.haftadayız değişmedi.ama yanılma payı var tabi değişebilir.kızı olacak sanıp 20.haftada erkek olduğunu öğrenen var

Kızlar selam hala forumu kullanan var mı aranızda bilmiyorum uzun zamandır bende girmiyordum eski mesajlarımızı okudum şimdi sonucu benim için kötü de olsa muhteşem arkadaşlarım olmuş ne güzel günlermiş büyüttünüz mü bebişleri bakalım :anne: hala aranızdan birilerinin forumu kullanması beni çok mutlu eder hepinizi öpüyorum :KK15:

Back
X