- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.581
Maşallah canım kaç günlüksünüz bizimki llerinden tutunca direlt popoyu kaldırıyor kafasını hala kaldıramıyor ama yüzünkoyun yatırınca dik durabiliyor ayaklarının üzerine basabiliyo ve pek bi huysuz son 1 haftadır hele resmen tükendim ama şükür herşeye deger ben zaman rahata ericem konusunda karamsarlaşmaya başladım az önca bile kavga kıyamet uyuttumGünaydın kızlar.
Bebeklerimiz hep aynı desenize...
Benimki de ayaklarının üstünde dimdik duruyor ve sevinçten ölüyor. Ellerini tutunca hemen başını kaldırıp oturur pozisyonu alip ayaklarının üstüne basıyor.
Ayrıca çok terleme bizde de mevcut. Afyon dayız ama tek kısa kollu zihin yaptırıyorum geceleri. Yoksa sırılsıklam oluyor.
Meme ısırma bizde de var. Hatta benim elimi alıp ağzına götürüyor.
Bir de artık gazı gelince yüzükoyun dönüp gegiriyor. Yan dönüp pırt yapıyor. Çok komik
Emeklicem diye de büyük çaba içerisinde.
Bu aylarda bebeklerde itme refleksi olurmuş memedeki tepkileri buyüzden, bizde öyleyiz. Ve uyku problemide bu ay görülen uyku gerilemesinden kaynaklanıyo. Zor işler ama bunlar bebeğin gelişiminin gayet iyi olduğunn sinyalleri. Anneyi çok yıpratıyor tabi...Kizlar size birkacgundur bebiste yasadiklarimi yazayim.bugun dr a gidicez ama bir fikriniz vardir belki.
Kizim üç gündür biraz huysuz.kucakta dolasmak istiyor.onda da istedigi odalara gidicen ki gülsün.istemedigine girersen somurtuyor kendini kasıyor.
Emerken kalkmaya calisiyor.baya bildiginiz oturur ppzisyona getiriyor kendini.elimle basini tekrar yatirtip memeyi veriyorum.emiyor.hem de iştahla.ama meme kazara cikarsa agzindan.hemen kalkmaya calisiyor.tekrar yatirip veriyorum yine istahla emiyor.
Uyumamak icin direniyor.
Aglayarak uyaniyor.
Oksürük var biraz.
Bugun 2.defa kakada cok azcik kan vardi.
Tabikitüm gun bu sekilde degil.uzun uzun uyuyup mutlu mutlu uyandigi da oluyor.donenceyi cok seviyor.oyun halisinda uzun vakit geciyor.oyuncaklaritutup konusuyor.
Zaten tüm gün olsa.ben hastalnelik olurumsizce buyudugu icin artik isteklerioldugu icin mi bu sekilde.
Oksuruk ve kanli kaka mikrobik olabilir gibi geliyor.ama digerleri şımarikliktan sanki.gezdirmeye baslayinca aninda siritiyor.
Canim gece iki kere birini bir kere digerini emdir olmazsa.bence kalitesi düşmez neden dussun ki.bende iki iki gidiyorum iki kez bir memeKizlar gunaydin.bir sorum olacak. Bizim kizce aksam 10 gibi uyuyup sabah 7 gibi kalkiyor.bu süre icinde 3 kez emmeye kalkiyor. 2 de 4 te ve 6 da olmak uzere.uykuya gecmeden once iki memeyi de emiyor. Gece kalkmalari sirasinda hep ayni memeyi veriyorum.digerini sabah 7 de sagiyorum. Hepsini bitirmiyorum.60 90 cc arasi sagip birakiyorum. Sonra yine o memeden baslamak uzere emziriyorum gün icinde.
Sorum şu ki bir memeyi gece boyunca hic emmiyor ve 9 10 saat memede süt kaliyor.acaba bu kadar uzun sure kalinca kalitesi falan duser mi diye korkuyorum.gece sagmak cok zor geliyor.
Ben de yemek yaparken ya da yerken puseti kullanıyodum oyalanıyor bi de oyuncak astık.bu markayı inceleyeyimSelam herkese,
Bu aralar pek sık giremiyorum yazılanları da çok okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Biz bugün mama sandalyesi aldık. Ne alaka diyceksiniz daha en az 3 ayı var :) Yatar pozisyona gelebiliyor aldığımız sandalye. Mutfakta yemek yaparken içine koyarım yüksekte olunca durur diye düşündük bir de biz yemek yerken yanımızda bize bakar dedik. Belki bende rahat yemek yerim. Nasılsa alınacaktı aldık erkenden.
Joie mimmzy aldık çok güzel ve çok yer kaplamıyor. Marka model olarak tavsiye ederim
Canım sanki bizi anlattın. Öksürük huysuzluk kanlı kaka hepsi var. 4 ay kontrolü var bakalım herşeyi sorucam. Allahtan kanlı kaka kesildi. Gerçi doktorumuz bize popoda çatlak var demişti acaba ondan mı oldu bilmiyorumKizlar size birkacgundur bebiste yasadiklarimi yazayim.bugun dr a gidicez ama bir fikriniz vardir belki.
Kizim üç gündür biraz huysuz.kucakta dolasmak istiyor.onda da istedigi odalara gidicen ki gülsün.istemedigine girersen somurtuyor kendini kasıyor.
Emerken kalkmaya calisiyor.baya bildiginiz oturur ppzisyona getiriyor kendini.elimle basini tekrar yatirtip memeyi veriyorum.emiyor.hem de iştahla.ama meme kazara cikarsa agzindan.hemen kalkmaya calisiyor.tekrar yatirip veriyorum yine istahla emiyor.
Uyumamak icin direniyor.
Aglayarak uyaniyor.
Oksürük var biraz.
Tabikitüm gun bu sekilde degil.uzun uzun uyuyup mutlu mutlu uyandigi da oluyor.donenceyi cok seviyor.oyun halisinda uzun vakit geciyor.oyuncaklaritutup konusuyor.
Zaten tüm gün olsa.ben hastalnelik olurumsizce buyudugu icin artik isteklerioldugu icin mi bu sekilde.
Oksuruk ve kanli kaka mikrobik olabilir gibi geliyor.ama digerleri şımarikliktan sanki.gezdirmeye baslayinca aninda siritiyor.
34bta26
Bende çok çekiyorum faranjitten, pastil iyi geliyor , nane limon içiyorum normalde ama emzirirken dikkat etmek gerek limon gaz yapıyor bebeklere... Soğuk ve sıcaktan uzak dur sıvıları
Ilık içeceksin ,
Çok ileri ise mecbur antibiyotik, normal ise bitki çayları tek çözüm ne yazıkki ...
Elma kaynatıp içiyorum oda iyi geliyordu bana ...
geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun inşallah hemen düzelirYalın dün sünnet oldu. Ağladı çok. gece uykusu bozuldu sürekli uyandı. krem ve şurup kullanıyoruz.
Kizlar size birkacgundur bebiste yasadiklarimi yazayim.bugun dr a gidicez ama bir fikriniz vardir belki.
Uyumamak icin direniyor.
Aglayarak uyaniyor.
Oksürük var biraz.
Kızlar benim oğlum 10 buçuk gibi uyuyor ve sabah 5 buçuğa kadar uyanmıyor. Emmek için bile gece uyanmiyor. Ben alarm kurup kendim kalkıp emziriyorum ama çoğu zaman alarmı duymuyorum. Ama işte Allah bi şey veriyo 2 kez kendim otomatik uyanıyorum. Gece 2 kez emmesi az değil mi ya
Ohhh herkesin cocugu ayniysa normal o zaman.yoksa ben cok yipraniyorum boyle yaa.valla okula baslamak istiyorum artik.biraz degisiklik olsun diye.Normal herşey sanki ama için rahat etsin sen götür yinede ... Öksürük normal olabilir ama kanlı kaka soru işareti tabi ... Bişey çıkmaz inşallah
Neguzelllll. Hic dokunmayin bence de.keske benim de olsa. Benim ki bazen bir kez kalkiyor.o bile beni dinlendiriyor.normalde 3 kez kalkiyor cunkuBenim oğlumda gece kalkmıyor, 1 defa süt veriyorum gece uyanmıyor ondada, kilo alımı normal kaldırma uyusun demişti doktorumuzda
Benimki de uyanmıyo ben de uyandırmıyorum sabah uyanınca emziriyorum hem ben de dinleniyorum sağlık sorunu olmasın da kiloyu dert etmiyorum benKızlar benim oğlum 10 buçuk gibi uyuyor ve sabah 5 buçuğa kadar uyanmıyor. Emmek için bile gece uyanmiyor. Ben alarm kurup kendim kalkıp emziriyorum ama çoğu zaman alarmı duymuyorum. Ama işte Allah bi şey veriyo 2 kez kendim otomatik uyanıyorum. Gece 2 kez emmesi az değil mi ya
2 kez emmesi gayet normal bence.. benim oğlumda üç kez kalkıyor genelde 22.30 yatışta emiyo sonra 2-4-6 da kalkıyo tabi bende tam dinlenemiyorum böyle olunca 2 kez kalktığı zamanlar çok nadir.. zaten 6 da da bi kalkar 9 a kadar uyumaz küfür gibi..Kızlar benim oğlum 10 buçuk gibi uyuyor ve sabah 5 buçuğa kadar uyanmıyor. Emmek için bile gece uyanmiyor. Ben alarm kurup kendim kalkıp emziriyorum ama çoğu zaman alarmı duymuyorum. Ama işte Allah bi şey veriyo 2 kez kendim otomatik uyanıyorum. Gece 2 kez emmesi az değil mi ya
Benim oğlumda gece kalkmıyor, 1 defa süt veriyorum gece uyanmıyor ondada, kilo alımı normal kaldırma uyusun demişti doktorumuzda
Bizimki de bu ara ayakta emmeye basladi emerken bütün evi dolaşıyoruz beş dk oturayım desem hemen sinirleniyor yeni yeni huylar :)Emerken halimizi bir görseniz.bir ayagini asagı sarkitiyor.bir ayagini gogsüme dogru kaldiriyor.bir eliyle arkadan kolumu cimsiriyor.diger eliyle ya tisortu cekelestiriyir.ya memeyi tutup cekiyor.resmen kavga dovus emisiyoruz.boyle kilo mu alir.ictikleri saha midesine ulasmadan enerjisi olup gidiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?