2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kizlar size birkacgundur bebiste yasadiklarimi yazayim.bugun dr a gidicez ama bir fikriniz vardir belki.
Kizim üç gündür biraz huysuz.kucakta dolasmak istiyor.onda da istedigi odalara gidicen ki gülsün.istemedigine girersen somurtuyor kendini kasıyor.
Emerken kalkmaya calisiyor.baya bildiginiz oturur ppzisyona getiriyor kendini.elimle basini tekrar yatirtip memeyi veriyorum.emiyor.hem de iştahla.ama meme kazara cikarsa agzindan.hemen kalkmaya calisiyor.tekrar yatirip veriyorum yine istahla emiyor.
Uyumamak icin direniyor.
Aglayarak uyaniyor.
Oksürük var biraz.
Bugun 2.defa kakada cok azcik kan vardi.
Tabikitüm gun bu sekilde degil.uzun uzun uyuyup mutlu mutlu uyandigi da oluyor.donenceyi cok seviyor.oyun halisinda uzun vakit geciyor.oyuncaklaritutup konusuyor.
Zaten tüm gün olsa.ben hastalnelik olurum sizce buyudugu icin artik isteklerioldugu icin mi bu sekilde.
Oksuruk ve kanli kaka mikrobik olabilir gibi geliyor.ama digerleri şımarikliktan sanki.gezdirmeye baslayinca aninda siritiyor.

Maşallah canım kaç günlüksünüz bizimki llerinden tutunca direlt popoyu kaldırıyor kafasını hala kaldıramıyor ama yüzünkoyun yatırınca dik durabiliyor ayaklarının üzerine basabiliyo ve pek bi huysuz son 1 haftadır hele resmen tükendim ama şükür herşeye deger ben zaman rahata ericem konusunda karamsarlaşmaya başladım az önca bile kavga kıyamet uyuttum

Emerken halimizi bir görseniz.bir ayagini asagı sarkitiyor.bir ayagini gogsüme dogru kaldiriyor.bir eliyle arkadan kolumu cimsiriyor.diger eliyle ya tisortu cekelestiriyir.ya memeyi tutup cekiyor.resmen kavga dovus emisiyoruz.boyle kilo mu alir.ictikleri saha midesine ulasmadan enerjisi olup gidiyor zaten.

Bu aylarda bebeklerde itme refleksi olurmuş memedeki tepkileri buyüzden, bizde öyleyiz. Ve uyku problemide bu ay görülen uyku gerilemesinden kaynaklanıyo. Zor işler ama bunlar bebeğin gelişiminin gayet iyi olduğunn sinyalleri. Anneyi çok yıpratıyor tabi...

Canim gece iki kere birini bir kere digerini emdir olmazsa.bence kalitesi düşmez neden dussun ki.bende iki iki gidiyorum iki kez bir meme

Ben de yemek yaparken ya da yerken puseti kullanıyodum oyalanıyor bi de oyuncak astık.bu markayı inceleyeyim

Canım sanki bizi anlattın. Öksürük huysuzluk kanlı kaka hepsi var. 4 ay kontrolü var bakalım herşeyi sorucam. Allahtan kanlı kaka kesildi. Gerçi doktorumuz bize popoda çatlak var demişti acaba ondan mı oldu bilmiyorum

Kızlar benim oğlum 10 buçuk gibi uyuyor ve sabah 5 buçuğa kadar uyanmıyor. Emmek için bile gece uyanmiyor. Ben alarm kurup kendim kalkıp emziriyorum ama çoğu zaman alarmı duymuyorum. Ama işte Allah bi şey veriyo 2 kez kendim otomatik uyanıyorum. Gece 2 kez emmesi az değil mi ya

C coznur hastaydı ben değil yine de sağol belki coznurun işine yarar

Normal herşey sanki ama için rahat etsin sen götür yinede ... Öksürük normal olabilir ama kanlı kaka soru işareti tabi ... Bişey çıkmaz inşallah

Benim oğlumda gece kalkmıyor, 1 defa süt veriyorum gece uyanmıyor ondada, kilo alımı normal kaldırma uyusun demişti doktorumuzda

Normal herşey sanki ama için rahat etsin sen götür yinede ... Öksürük normal olabilir ama kanlı kaka soru işareti tabi ... Bişey çıkmaz inşallah
Ohhh herkesin cocugu ayniysa normal o zaman.yoksa ben cok yipraniyorum boyle yaa.valla okula baslamak istiyorum artik.biraz degisiklik olsun diye.

Gunaydinlarrr herkese.
Saglikli huzurlu haftalar olsun hepimize insallah.
Bugun 4.asimiz vardi goya haxirlandik bir baktikki yarinmis stresinden kurtulurdum hic degilse ates olmaz insallah(

Her bebegin gelisimi farkli kizlar kiyaslama yapmayin ne olur.
Abimiz gece saat basi kalkip mama yerdi 6 aya kadar yigit 3 4 saat uyanmiya biliyor.
Mama 3 saat tok tutar derler bide
Ben abisiyle bile karsilastirmiyorum.

Bizimki 28 mart dogumlu.ayaklarinin uzerine basmiyor bu cok tembel sutunmu yaramiyor gelisemiyor amann delirttiler beni resmen.Esime dedim mama al gelirken artik mama vericem madem sutum yaramiyor(
1 haftadir basiyor artik hemde cok guclu adim atip yuruyor bile
Bende laf sokuyorum basmiyor diyenlere kapak olsun oglum diye
Dun yigitle ilk kez avm ye gittim amannn bir dahada gitmem heralde.Acikti gittim bebek bakim odasina 5 dk.emdi sonra odaya gelen gelene ama birde hep 2 yas cocuklar hepsi kska yapmis altlarini aciyorlar kucucuk oda icerisi mikrop yuvasi resmen hemen cektim memeden ciktim disari valla ac kalmasi daha hayirliydi cocugun mikrop kapmasindansa

Benimki de uyanmıyo ben de uyandırmıyorum sabah uyanınca emziriyorum hem ben de dinleniyorum sağlık sorunu olmasın da kiloyu dert etmiyorum ben

Biz bugün doktora gittik yeşil mukuslu kaka yapıyo uzun zamandır kan tahlili yaptırdık kakasını daha yapmadı onu da vercez inßallah bişey yoktur kan alınırken çok ağladı kuzum ya ne zormuş valla içim parçalandı şimdi bayılmış gibi uyuyo yoruldu ağlamaktan 4.ay kontrolüne de gidicez daha kalça filmine gerek yok dedi doktor kendi doktorum istedi ama devletteki gerek yok dedi ilkinde bişey çıkmadıysa çektirmiyoruz dedi kaka tahlili yaptıran var mı kaka yazmazsa napıcaz ya gece yaparsa nasıl olcak bi de yeşil mukuslu kaka yapan var mı inşallah temiz çıkar

2 kez emmesi gayet normal bence.. benim oğlumda üç kez kalkıyor genelde 22.30 yatışta emiyo sonra 2-4-6 da kalkıyo tabi bende tam dinlenemiyorum böyle olunca 2 kez kalktığı zamanlar çok nadir.. zaten 6 da da bi kalkar 9 a kadar uyumaz küfür gibi..

Benim kızım da uyanmiyor canım bende iki buçuk saatte bir alarm ile uyanıyorum uykusunda emiyor bizde de 3 defayi gecmiyor.geçen ay kilo alımımiz enfeksiyondan dolayı durmuştu bu ay daha kontrolumuze var ama evde tattigimda almış gibi görünüyor.
Benim oğlumda gece kalkmıyor, 1 defa süt veriyorum gece uyanmıyor ondada, kilo alımı normal kaldırma uyusun demişti doktorumuzda

Bizimki de bu ara ayakta emmeye basladi emerken bütün evi dolaşıyoruz beş dk oturayım desem hemen sinirleniyor yeni yeni huylar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…