- 24 Eylül 2014
- 257
- 97
- 298
20 haftalıkken yaptılarKızlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı? Beni sağlık ocağından aşı için çağırdılar yarın yapılacakmış
Gecmiş olsun canım inşallah acılman yoktur da kanamn durur bundan sonra da yatarsın bebişlerini biraz daha tutarsın inşallh Allah yardımcın olsunKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Çok geçmiş olsun canm inşallah erken gelmezler Allah'ım korusun sizleriKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
aaaaa bu nerden çıktı ya ayrıntılı ultrasonda dr bakmadı mı plesenta nereye yerleşmiş etmiş aniden mi olduKizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Canim isimler cok guzel ablamin ogullarinin adlarindan:) 2 yasindakinin adi yigit 7 aylik olanin adi yaman:)bende kısmetse Yaman Ve Yiğit koyacağım kısmetse :)
Cok gecmiş olsun inşallh bidahada tekrrlamaz bende 16 haftalıkken bi kanama gecrmiştim tahmin edebiliuorum korkunu olsn arkadasım 28 haftalık oldun sanırım ciğer geliştirici iğnenide yapmışkardır bebeişlerinn kiloları da iyiyae 30 dan sonKizlar iyi geceler bugun aksam 6 gibi taburcu oldum evdeyim sukur dinleniyorum surekli yatcaksin dedi ama kanama tekrarlayabilir dedi insallah birdaha olmaz eve geldgimde o gece aklima geldi kotu oldum hatirlamak istemiyorum
Kizlar iyi geceler bugun aksam 6 gibi taburcu oldum evdeyim sukur dinleniyorum surekli yatcaksin dedi ama kanama tekrarlayabilir dedi insallah birdaha olmaz eve geldgimde o gece aklima geldi kotu oldum hatirlamak istemiyorum
Geçmiş olsun canim ciğer geliştirici igneni yaptin miKizlar iyi geceler bugun aksam 6 gibi taburcu oldum evdeyim sukur dinleniyorum surekli yatcaksin dedi ama kanama tekrarlayabilir dedi insallah birdaha olmaz eve geldgimde o gece aklima geldi kotu oldum hatirlamak istemiyorum
Sancin falan olmusmuydu kanamadan önce canimBen de dün sabah kanamayla hastaneye yattım bugün de buradaymışızcumartesi avmye gittik biraz ayakta durdum o zorladı galiba rahim kapalı sancı yok ama kanama azalsa da kesilmedi. Taburcu olduktan sonra ben de sürekli yatacağım sadece wc ve doktor o kadar çok korktuk ama çok
Geçmiş olasunSancin falan olmusmuydu kanamadan önce canim
Avmdeyken kasıklarım ağrıdı biraz ama evde geçti. Bütün akşam uzandım hiç ağrım yoktu. Çok da rahat uyudum uyandım. Wc diye gidip de görünce şoka girdim zaten. Hiç sancım olmadı NST de de sancı görünmüyor. Doktor da direk erken doğum diye düşündü ama şükürler olsun değilmiş. Yine de kanama tam geçmediSancin falan olmusmuydu kanamadan önce canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?