2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var

Allah yardımcınız olsun canım ,dualarımız seninle . Herşey yolunda çıkacaksın inşallah

Allah yardımcınız olsun canım ,dualarımız seninle . Herşey yolunda çıkacaksın inşallah

Kizlar kanamam oldu hastaneye kaldirildim plesenta previa teshisi konuldu nolur dua edin cok kotuyum erken dogum riskim var
Gecmiş olsun canım inşallah acılman yoktur da kanamn durur bundan sonra da yatarsın bebişlerini biraz daha tutarsın inşallh Allah yardımcın olsun

aaaaa bu nerden çıktı ya ayrıntılı ultrasonda dr bakmadı mı plesenta nereye yerleşmiş etmiş aniden mi oldu

Canim geçmiş olsun.insallah herşey yolunda gider.iyi haberlerini bekliyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar iyi geceler bugun aksam 6 gibi taburcu oldum evdeyim sukur dinleniyorum surekli yatcaksin dedi ama kanama tekrarlayabilir dedi insallah birdaha olmaz eve geldgimde o gece aklima geldi kotu oldum hatirlamak istemiyorum

Kizlar iyi geceler bugun aksam 6 gibi taburcu oldum evdeyim sukur dinleniyorum surekli yatcaksin dedi ama kanama tekrarlayabilir dedi insallah birdaha olmaz eve geldgimde o gece aklima geldi kotu oldum hatirlamak istemiyorum
Cok gecmiş olsun inşallh bidahada tekrrlamaz bende 16 haftalıkken bi kanama gecrmiştim tahmin edebiliuorum korkunu olsn arkadasım 28 haftalık oldun sanırım ciğer geliştirici iğnenide yapmışkardır bebeişlerinn kiloları da iyiyae 30 dan son

Keser84. Çok geçmiş olsun.yat dinlen.bi sebep varmiymis niye böyle olmuş.bu günleri atlat şak hayırlısıyla.Allah yardimcimiz olsun

Geçmiş olsun canim ciğer geliştirici igneni yaptin mi

Ben de dün sabah kanamayla hastaneye yattım bugün de buradaymışız cumartesi avmye gittik biraz ayakta durdum o zorladı galiba rahim kapalı sancı yok ama kanama azalsa da kesilmedi. Taburcu olduktan sonra ben de sürekli yatacağım sadece wc ve doktor o kadar çok korktuk ama çok

Sancin falan olmusmuydu kanamadan önce canim

Sancin falan olmusmuydu kanamadan önce canim
Avmdeyken kasıklarım ağrıdı biraz ama evde geçti. Bütün akşam uzandım hiç ağrım yoktu. Çok da rahat uyudum uyandım. Wc diye gidip de görünce şoka girdim zaten. Hiç sancım olmadı NST de de sancı görünmüyor. Doktor da direk erken doğum diye düşündü ama şükürler olsun değilmiş. Yine de kanama tam geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…