- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.041
Ya aslına bakarsan canımm almak lazım yaa , öncelikle şu oda işimiz var bizim orayı bi boşaltalım parke rengini falan dwğiştircem duvar kağıdı yaptırcam odasını aldık ztn ekim ortasında gelcek..eylül sonu gibi kıyafetlerinide almaya başlıcam..Evet ya ayni ikilimde bende kaldimson aylar cok zor olcak o islerin kosturmasi.simdiden almakta allah korusun bisi olsa insan daha cok uzulucek.ama 7. Aya kdr bazi seyleri hazirlamak gerek.
Ben doktoruma sordum eet vurulursn dedi..daha önceden iki doz vurulmuştm ztn 3.dozum ağustostaydı oda tam 20.haftaya denk gelio önümüzdeki haftanın sonuna doğru vurulurum..iş yeri hekimi vuruo ztn :)Evet canim tetanoz asisi.sen vurulcak misin
1 sayfada canımNurbebekistiyor konusu geçen bi liste var ama ben o listenin nerde olduğunu bulamadım nerden görebilirim
Allahın izniyle bişey olmaz canım. Bide kış ayları olacak son zamanlarımız zor olur gerçektenYaa aslinda erken gibi duruyor ama 7 aydan sonra zor olur.bebek iyice agirlik yapmaya baslar.simdi iyiyken tadina vara vara bakmak lazim.zaten okadar cok ihtiyac varki.ben simdilik citcitli badiler.tulumlar.pijamalar.eldiven.sapka.agiz mendili birerde pamuk battaniye aldim sarmalik.ama ekstra birsuru kivir zivie var.benn 7. Ayimda hersey hazir olsun istiyorum.ne olur ne olmaz Allah korusun ama
bende eylül istiyorum ama herkez eylül koyuyo bu aralar birde anlamı yokAynen bende istiyorum.benim aklimdakileri sanada yazayim hira,dora,tanem,özüm,ada,peri ama hicbirini kocama begendiremiyorummmmm
kuzeni duru koydu canım :) bende seviyorum duru isminiBiz duru düşünüyoruz canım
Masal ismi de var aklumda ama duru olaxak bğgük ihtimal
Ben bu hafta olcam canımtetonoz olan var mı?
Tetanozun 10 yıllıgı fln varmış. Onlar hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Yani ondan yaptırırsak 10 yıl içindeki diğer gebeliklerde gerek kalmıyor mu asıya? Ve onu da aile hekimliği mi yapıyor?Ben bu hafta olcam canım
Eet aslında sadece ay ismi ama bilmiorum yaa hep Eylül isminde bi kızım olsun istemişimdir liseden beri kendim eylül doğumluyum ve eylül ayının bnm için anlamı büyük oyüzden Eylül olcak inş :)bende eylül istiyorum ama herkez eylül koyuyo bu aralar birde anlamı yok
Arada bakıyorum canım. Hamileliğimi çok fazla irdelememek için mümkün olduğunca gebelikle alakalı sitelerden/topiklerden uzak duruyorum. Kızımın geçirdiği rahatsızlığı yazmıştım daha önce.kızlarLoch Ness Canavari uzun zamandır görünmüyor varmı haberiniz?
Canım bnm bildiğim önce oluosun bi kere , 1ay snra bidaha oluosun , 3.doz 6ay snra 4.de 1yıl sonra sanırım ve 5yıl vurulmana gerek kalmıo die biliorum..ben bu hafta 3.dozu vurulcamTetanozun 10 yıllıgı fln varmış. Onlar hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Yani ondan yaptırırsak 10 yıl içindeki diğer gebeliklerde gerek kalmıyor mu asıya? Ve onu da aile hekimliği mi yapıyor?
Ben varim. Persembe vurdum az ağrı var kolumda ama kolumu kullanabiliyorumtetonoz olan var mı?
randevulu mu gittin. hemşire bana kayıt yaparken kagıda yazıp vermıstı tarıhlerıBen varim. Persembe vurdum az ağrı var kolumda ama kolumu kullanabiliyorumGeçti sayılır. Bi sıkıntı olmadı. 15 eylülde bi daha vurcaklarmış. 3.sü doğumdan sonra.
Evet aslında doğru söylüyor.28.haftadan snra bebek yaşayabilir dio canım,en son doktoruma gittiğimde 25haftalık bi hastam aşağıda kürtaj için beklio dedi , bebeğinin kalbinde 4odacık olması gerekirken tek odacık varmış , şimdi o eşya falan aldıysa eve gidince iki kat daha üzülcek dedi..
Ama snrada çok yorulcaz ve alınacak bisürü şey var daha nasıl olcak bilmiorumm..
Eylül sonu gibi başlarım artık diorum almaya..
Yoo elini kolunu sallaya sallaya gidebilirsinrandevulu mu gittin. hemşire bana kayıt yaparken kagıda yazıp vermıstı tarıhlerı
randevu almam sart mı?
anladım. aramaya bişi yapmaya gerek yok yani :=)sabahın köründe gıtmeye de gerek yok dimiYoo elini kolunu sallaya sallaya gidebilirsin20 haftalıksın zaten ben söylemeden hemşire alıkoydu beni.
Yok canım mesai saatleri içinde git de.anladım. aramaya bişi yapmaya gerek yok yani :=)sabahın köründe gıtmeye de gerek yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?