- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.201
Ben ilk üç ay hiç kilo almadım ama son bir ayda 3 kilo birden alınca doktorum kızdıİlk 4ayda 2.5 kilo almıştm son 1ayda 2.5 daha aldım toplamda 5kilo
Sizin doktorunuz kim ozelden atacaktim ama atamadim mesajı, ben de kocaelideyim, ayrıntılı ya gittiniz mi
Ben hamileligi ilk ogrendim, psikolojik olarak istahim acildi bastaIstahsizligim 6.haftadan beri var. Bulantilarla birlikte basladi bende..genelde okuduklarimdan yola cikarak daha erken gecmesini ummustum ama henuz ayni. O zaman daha zamanim var have cidden bence de iyi degilll
Benim kalbimde ön mitral kapakta darlık var canım..kalp doktorumla eş zamanlo takip ediliorum..çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadık bakalım umarım sağsalim atlatırız bebeğimde bende..
Yanımızda derken yanımızdaki yatakta demek istemiştim canım bnde.. İlk 2-3ay falan berabee yatarız aynı odada ama sonra odasına alıştırmak istiorum şimdi böle konuşuorumda bakalım doğduğu zaman nasıl olcak bilmiorum tabii :))
Mamaspapas armadillo flip modeli canım geldiği gibi bitio yaa
Kızlar siz de cinsiyeti öğrendikten ve ayrintılıdan sonra daha bi çok sevmeye başladınız mı bebeğinizi? Artık ne olduğu nasıl olduğunu gördüm içim içime sığmıyor çok özlüyorum ya
Önceden kızım ya da oğlum diyemiyordum yüzünü cinsiyetini bilmezken. Şimdi oğğğluuuummm yavrummmm tombik yanaklıımmm diye bağırıyorum durduk yere.Babamız delirdiğimi düşünüyor
Niye yasakmış ki acaba? Iyi piştiği takrirde yenir diye biliyorum. Sebebini söyledi mi doktor?
Eşim de erkek diye mi bu kadar sevindin diyor. Ne alaka dedim. Yüzünü gördüm ne olduğu belli artık. Çok özledim yaaeveeettt dr kız dediği anda içimde eriyen bişiler oldu.sonra çok özlemeye başladık bende babası da
Günaydın kızlaaar, herkese mutlu haftalar
Biz Cumartesi detaylı ultrason için gittik, öncelikle doktor 21. hafta gelseniz daha iyi olurdu, bazı organlar tam gelişmemiş oluyor 20. haftada dedii.. neysee sonra baktık bebişimize, herşey yolunda görünüyor, 350 gram olmuş, 2 haftada baya farketmiş yanii, bi ara ağzını açıp kapadı, bacak bacak üstüne attı, keyfine düşkün olucak bizim zilliyüzüstü yatıyodu, ne yaptıysak dönmedii, o yüzden kalbine fln çok iyi bakamadı, bu hafta içi ya da önümüzdeki hafta tekrar gidicez o yüzden..
Eşim de erkek diye mi bu kadar sevindin diyor. Ne alaka dedim. Yüzünü gördüm ne olduğu belli artık. Çok özledim yaa
Ben hamileligi ilk ogrendim, psikolojik olarak istahim acildi bastaama 1 hafta surdu tabi 6. haftadan itibaren bulantilarla birlikte kesildi.
O kadar bulantinin ustume insan ister istemez soguyor yemeklerden falan. Duzelmesini umuyorum. Zira tum gun bi sey yemesem canim da sunu cekti demiycem nerdeyse
günaaayydınn canımmmben 19. haftada girdim ama öyle bişide bahsetmedi herşeyini gördü dr. olsun tekrar gitme bahanesi olmuş işte.. bak benim bir ay geçmiyor gün sayıyorum.hatta gittiğimde bir ayı birkaç gün geçmiş olacak
cok sevindim nihayet öğrenmişsin, artık severken hitap edebilirsin ona :)Eşim de erkek diye mi bu kadar sevindin diyor. Ne alaka dedim. Yüzünü gördüm ne olduğu belli artık. Çok özledim yaa
ben de hiç yemiyorum artık tavukCanım tavuklar hormonlu fln bir de şu gdo muhabbeti çıktı ya o yüzden yemeyin diyor doktorlar, %100 organik olduğuna emin bir yerden alırsan yiyebilirsin ama onun dışında tavsiye etmiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?