2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende adetten 6gun once 198 deger ile ogrendim. Zaman dedigin gibi gecmedi 4+6da yanlis hatirlamiyosam keseyi gordum simdi 6+2yim ama kalp atisi icin henuz gitmedim. Zaman gecmiyooooooor:))

Bende adetten 6gun once 198 deger ile ogrendim. Zaman dedigin gibi gecmedi 4+6da yanlis hatirlamiyosam keseyi gordum simdi 6+2yim ama kalp atisi icin henuz gitmedim. Zaman gecmiyooooooor:))
Sorma sanki kaç aydır hamileyim :) hayat tuhaf hareketler sınırlı canım sıkılıyor temizlik yapamıyorum :) ocak nezaman gelecek acep :)

Sağol tatlım evet sen çok erken öğrenmişsin maşallah. Benim imkansız gibi bir şey olduğu için inanmam biraz zor ve geç oldu diyebilirim. İçimde şüphe vardı ama inanması çok güç bir şey kendiliğinden olması özellikle. çünkü ilki klomenle olmuştu kaybettikten sonra tekrar klomen denedik büyütmedi ve Ocak ayında iğneli aşılama yaptırdık iğne bile yumurtamı zor büyütmüştü. Şimdi hamileliğimi şuna bağlıyoruz öncelikle Rabbim ol desin yeter ki diğeri ise tüp bebeğe kendimi bırakmış olmam ve kafaya takmayışım Kendimi tüp bebeğe hazırlamış olmamdı. bir de adet düzenim yok 35- 38 günde olduğu için de testi geç yapmış olduk Çok mutluyum tarifi imkansız , büyük bir mucize özellikle kendiliğinden olması İnşallah kucağıma da almak nasip olur hayırlısı ile....

Mrb arkadaslar ooo ben gormeyeli ne cok kaynatmissiniz kanamasi olan arkadaslar umarim iyisinizdir ben bugun doktora gittim hem keseyi hem kalp atislarini gordum azicik sesini acti pitpitlarida duydum mutluluktan 2.aglayisim oldu bu doktor bundan sonra yuzukoyun yatma ya sagina ya soluna dedi baharatli ve cig gidalar yok bol meyve sebze kesinlikle tursu yeme dedi simdilik aklima gelenler allah kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Oooo senin nasıl 198 olmuş benim 6.5 idi :) kacgunde bir regl oluyosun

Amin canim.sana da saglik ve yeni bir hamilelik diliyorum.uzulme kimyasal gebelikse tekrar hamile kalman kolay.hoscakal..

Hamiş olduğumu öğrenmeden önce benim de canım mantı çekti ama benim yapacak gücüm yoktu hazır kayseri mantısı aldım geldim bir paketin yarısından fazlasını ben yemiştim :))) eşim şaşkın şaşkın bakıyordu hahaha

35 gunde bir adet oluyodum :) ayiptir soylemesi manti aserdim resmenn kuduruyordum. Manti yapiyorum simdi. Asermelerim basladi sanirim :)))))
Kizzzzz sen nerdesin bende gelıyommm manti yaaaa :) anam masaallah bende garibannnnnnn gibi yeşil mercimek yemeği bide cacık yapıyom :) kizdaki isteğe bakk

Iyi dileklerinz guzel dualariniz icin cok tewekkur ederim gercekten Allah razi olsun..mesaj cok oldugu icin teker teker cevaplamiyorum ....Allah yar ve yardimciniz olsun bu guzel yolda..inwAllah dediyiniz gibi olur allah hayirli zamanda tekrar versin cok tewekkurler. Tabiki arada ugrarim guzel haber olursa mujdelemek icin :)

54 tl ama doktor yoğun oluyor onu söyliyeyim hemen bulamıyabilirsin.Şansını dene yinede sen canım

en yakin zamanda mujdene kavusursun inşallah canimm
cimcim16 ben de iyiyim canım cok şükür dinleniyorum sürekli.. bir sıkıntm yok artik pazartesiyi bekliyorum pit pit lar icin

herkese merhaba.dün hamilelik testi yaptırdım acilde beta değerim 65 çıktı.dr 2 günlük yada 2 haftalık dedi.kendi kadın doğum dr umu aradım ve değer henüz düşük cuma gelin dedi.adetim geçeli 3. gün bugün yumurtlamanın ise14.günü sizce bu değer normal mi dış gebelik olmasından Allah korusun çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…