- 3 Aralık 2014
- 419
- 322
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.041
selim bey mi gideceğin doktor?ben birde hasta oldum boğazım fena burnum tıkalı halsizlik offfCanim bende rentiptan randevu aldm ccarsamba icn arkadasn gttigi iyi dedgi birindrn bakalm duyabilecekmiyiz kalp atisini
Nazmiye hanima gidicrm selim bey soguk kanli die tercih etmedim gecmis olsn sanada bolbol c vitamini al zor olur gebelikte allah yardmcin olsn canimselim bey mi gideceğin doktor?ben birde hasta oldum boğazım fena burnum tıkalı halsizlik offf
nazmiye hasnımla konuşmuştum hamilelik öncesi hastası olmama rağmen sorularımı cevaplamıştıYok canim n
Nazmiye hanima gidicrm selim bey soguk kanli die tercih etmedim gecmis olsn sanada bolbol c vitamini al zor olur gebelikte allah yardmcin olsn canim
Cnm Nazmiye hnm kaçta randevu aldın sen ben ahmet beye salı gününe aldım ama dayamicam galiba saliyi beklemeye hem bu çarşamba hemde önümüzdeki salı ultrasona girsem çok zararlı olurmu acepYok canim n
Nazmiye hanima gidicrm selim bey soguk kanli die tercih etmedim gecmis olsn sanada bolbol c vitamini al zor olur gebelikte allah yardmcin olsn canim
Arkadasm cok memnun kalms ben aslnda haftaya carsambaya gidicektin ama bugubde kahverengi akintim gelince iice korktum ve suan ader olcakms gbi sancim var belki adet tarihm yaklasi ondandirnazmiye hasnımla konuşmuştum hamilelik öncesi hastası olmama rağmen sorularımı cevaplamıştı
Bugun saat 5 ceyrekte vardi ama almadim keske alsaymisim 4 gbi yinekahverengi akintim geldi ama yarin tatil die cars oglen 12e aldm istersen sabah ara bos sanirim kadin bulabiliyosun. Bende haftaya cars ibrahim beye gidicem ama akinti gelince icim rahat etmedi normaldede sik cagirdiklri oluo ya olmaz sanirim canimCnm Nazmiye hnm kaçta randevu aldın sen ben ahmet beye salı gününe aldım ama dayamicam galiba saliyi beklemeye hem bu çarşamba hemde önümüzdeki salı ultrasona girsem çok zararlı olurmu acep
Hımmm gidicem ozaman ya çarşamba 2 de randevusu musait..Bu arada çok geçmiş olsun cnm dikkat et çok gezme bu aralar ben evdeysem genelde hep uzaniyorum uyustum ama mecburCanim
Bugun saat 5 ceyrekte vardi ama almadim keske alsaymisim 4 gbi yinekahverengi akintim geldi ama yarin tatil die cars oglen 12e aldm istersen sabah ara bos sanirim kadin bulabiliyosun. Bende haftaya cars ibrahim beye gidicem ama akinti gelince icim rahat etmedi normaldede sik cagirdiklri oluo ya olmaz sanirim canim
Turşu işi kötü oldu ya
kızlar siz kozmetik ürünlerinizi ne yaptınız??? Ben mevcutları aldım önüme riskli olduğunu bildiğim bazı maddeleri içerenleri attım... Bazılarının yerlerine bize uyacak ürünler koyamadım henüz... Neler kullanıyorsunuz? Var mı önerileriniz??? Şampuan- diş macunu- rollon ilk sırada ihtiyaç duyduklarım
Canim gezmiyorum aslinda bi ctesi gezdm ozaman geldignde ona bagladm bugun evdeydim camasir topladm bitek snra komsuyla oturduk o gitti vcye gidince gordum anlamadm acaba yerlesneyemi calisio bakalim sorucam cars gunu ins kotu bisi yokturHımmm gidicem ozaman ya çarşamba 2 de randevusu musait..Bu arada çok geçmiş olsun cnm dikkat et çok gezme bu aralar ben evdeysem genelde hep uzaniyorum uyustum ama mecbur
Bende gerilme yokta karnim ve yanlarim cikti normalde yoktu ama tartiya cikinca ayni kilodayimKizlarrrr benim şimdiden karnım falan çok rahatsız ediyor ya sizdede varmı. ..benim normalde karın bel kısmı hiç yok gibi içine cekik hatta şimdiden çok geriliyor
Benimde baya çıktı ve rahatsız oluyorm yemek bile zar zor yiyorumBende gerilme yokta karnim ve yanlarim cikti normalde yoktu ama tartiya cikinca ayni kilodayim
Canim ne testler verdi doktor.bana pek bisey yapmadilarda test olarak.KIZLAR MERHABA İKİ GÜNDÜR YOKTUM SAYFALAR ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞBENDE BUGUN DOKTOROMUN VERDİĞİ TESTLERİ YAPTIRDIM ÇARŞAMBA GÜNÜ KONTROLUM VAR. 6,8 MM KESE GÖRMÜŞTÜK GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBA BAKALIM BU HAFTA NASILIZ :)
Evt TT geçen hafta bendede vardı 10 güne geçiyor :) ama ara ara yine oluyorKızlaaaar göbek deliği ağrısı bole bıçak girer gibi 5. Haftada normal mi??? Lütfen cvp verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?