2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR MERHABA İKİ GÜNDÜR YOKTUM SAYFALAR ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ BENDE BUGUN DOKTOROMUN VERDİĞİ TESTLERİ YAPTIRDIM ÇARŞAMBA GÜNÜ KONTROLUM VAR. 6,8 MM KESE GÖRMÜŞTÜK GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBA BAKALIM BU HAFTA NASILIZ :)

Turşu işi kötü oldu ya

kızlar siz kozmetik ürünlerinizi ne yaptınız??? Ben mevcutları aldım önüme riskli olduğunu bildiğim bazı maddeleri içerenleri attım ... Bazılarının yerlerine bize uyacak ürünler koyamadım henüz... Neler kullanıyorsunuz? Var mı önerileriniz??? Şampuan- diş macunu- rollon ilk sırada ihtiyaç duyduklarım

ne cok sey yazılmış zor okudum..öncelikle bebeğini kaybedenlere sabır diliyorm( cok üzüldm gercektn..Allahım tez zamanda sağlıklı evltlar nasip etsin size..bir de sunu söylemek istiyorm ben 10 aydr bebek istiyorm..6 ay denedk olmaynca eşimde sorun oldugunu öğrendk başarısız bi asılamam var.sonra kist oldu ara verdik.geçen ay çikolata kisti oluşamya başladı dedi doktrm bir engel daha cıktı diye yıkıldm doktrn ısrarıylaa 2.aşılamamı oldm hiç umudum yoktu üstelk.o ara babam yoğun bakıma kaldırıldı hep babam benm bebeğimi de görsn diye dua ederdim..Rabbm 2 mucizeyide nasip etti babam iyileşmeye basladı hastende beklerken hamile oldugumu öğrendm...şu 10 ay da her ay nasıl göz yası döktm ben bilirm.eşimin yaşadıgı hele erkek için daha da zor eridi gözümn önünde.yıllarca bekleyenler nasıl dayanıyor diye düşünürüm hep.allhm isteyen herkese ver diye dua ederm..hamile oldugunu öğrenmkle bitmiyr ama stres..o kdar streslym ki elimde değil kaybetme korkusu çok kötü ablam 2 tane bebeğini kaybetti kan pıhtılasmasından..cumartsi kan testinde kanla ilgili değerim biraz yuksek cıkınca aklım gitti hemn tekrar doktra gittm göbegmden iğne vurulcam 3 ay allahım korusn meleğimi...yani demek istediğim kimse emn olamıyor ki hele ki ilk bebekse acemiyiz her okudugmdan etkilenyrm benm de midem bulanmıyor niye bulanmıyor diyorm bunlar gayet olagan seyler çünkü hepimiz anne olmayı coook istiyorz.kimse kimsenn yasadıgını anlayamazz elbette ama herkesn kaygısı saglıklı bir evlat sahibi olmak..ilk ay hamile kalanda endişe yaşar 10 yıl sonra kalan da..biraz uzun yazdm ama kusura bakmayın.demeye çalışıtıgm birbirimzi yargılamayalım.dua edelim birbirimize..Rabbm bebeklerimizi korusun..Sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin herkese

Yok canim n
selim bey mi gideceğin doktor?ben birde hasta oldum boğazım fena burnum tıkalı halsizlik offf
Nazmiye hanima gidicrm selim bey soguk kanli die tercih etmedim gecmis olsn sanada bolbol c vitamini al zor olur gebelikte allah yardmcin olsn canim

Yok canim n

Nazmiye hanima gidicrm selim bey soguk kanli die tercih etmedim gecmis olsn sanada bolbol c vitamini al zor olur gebelikte allah yardmcin olsn canim
nazmiye hasnımla konuşmuştum hamilelik öncesi hastası olmama rağmen sorularımı cevaplamıştı

Yok canim n

Cnm Nazmiye hnm kaçta randevu aldın sen ben ahmet beye salı gününe aldım ama dayamicam galiba saliyi beklemeye hem bu çarşamba hemde önümüzdeki salı ultrasona girsem çok zararlı olurmu acep

nazmiye hasnımla konuşmuştum hamilelik öncesi hastası olmama rağmen sorularımı cevaplamıştı
Arkadasm cok memnun kalms ben aslnda haftaya carsambaya gidicektin ama bugubde kahverengi akintim gelince iice korktum ve suan ader olcakms gbi sancim var belki adet tarihm yaklasi ondandir

Canim
Cnm Nazmiye hnm kaçta randevu aldın sen ben ahmet beye salı gününe aldım ama dayamicam galiba saliyi beklemeye hem bu çarşamba hemde önümüzdeki salı ultrasona girsem çok zararlı olurmu acep
Bugun saat 5 ceyrekte vardi ama almadim keske alsaymisim 4 gbi yinekahverengi akintim geldi ama yarin tatil die cars oglen 12e aldm istersen sabah ara bos sanirim kadin bulabiliyosun. Bende haftaya cars ibrahim beye gidicem ama akinti gelince icim rahat etmedi normaldede sik cagirdiklri oluo ya olmaz sanirim canim

Hımmm gidicem ozaman ya çarşamba 2 de randevusu musait..Bu arada çok geçmiş olsun cnm dikkat et çok gezme bu aralar ben evdeysem genelde hep uzaniyorum uyustum ama mecbur

Merhabalar,
Kızımda bu Konuları çok araştırmıştım. Açıkçası Herşeyin daha az kimyasalını hatta organiğini de bulabilirsiniz. Temizlik malzemelerinden mom's green , organik şampuan falanda organik kozmetiksepeti diye bir site var. Tavsiye ederim. Hoş bunların hangisini kullandınız da tavsiye ediyorsunuz derseniz çok araştırıp çok okudum işin içinden çıkamayıp bir kimya mühendisine danıştım. Bu işin sonu yok elinden geleni yap yeter deyince de sadece alüminyum ve koruyucu içermeyen Deodorant ( Nivea pure naturel) ile çözdüm işi.Ne kadar korumaya çalışsak da hem kendimizi hem bebeklerimizi. Malesef kavanozda büyütemeyeceğiz. Dünya ve çevre katledilmiş durumda. Su kirli hava kirli toprak kirli. Elimizden geleni yapalım yeter

Yine Herşeyin kalitelisini paraben ve alüminyım içermeyenini kullanıyorum. Güneş kremimi mineral bazlı alıyorum. ( Hamilton veya trukid markalı) yüz kremlerimi dermokozmetik Olanları seçiyorum. Zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Aklıma gelenler bunlar.

Hımmm gidicem ozaman ya çarşamba 2 de randevusu musait..Bu arada çok geçmiş olsun cnm dikkat et çok gezme bu aralar ben evdeysem genelde hep uzaniyorum uyustum ama mecbur
Canim gezmiyorum aslinda bi ctesi gezdm ozaman geldignde ona bagladm bugun evdeydim camasir topladm bitek snra komsuyla oturduk o gitti vcye gidince gordum anlamadm acaba yerlesneyemi calisio bakalim sorucam cars gunu ins kotu bisi yoktur

Kizlarrrr benim şimdiden karnım falan çok rahatsız ediyor ya sizdede varmı. ..benim normalde karın bel kısmı hiç yok gibi içine cekik hatta şimdiden çok geriliyor

Kizlarrrr benim şimdiden karnım falan çok rahatsız ediyor ya sizdede varmı. ..benim normalde karın bel kısmı hiç yok gibi içine cekik hatta şimdiden çok geriliyor
Bende gerilme yokta karnim ve yanlarim cikti normalde yoktu ama tartiya cikinca ayni kilodayim

hayirli aksamlar ocak anneleri bende yine. inşallah ocak annesi olacam tabiki nasip olursa daha önce ekim ve mayis annesi adayiydim sonuç husran

Kızlaaaar göbek deliği ağrısı bole bıçak girer gibi 5. Haftada normal mi??? Lütfen cvp verin

Canim ne testler verdi doktor.bana pek bisey yapmadilarda test olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…