- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 40
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.081
hosbulduuum teşekkürler 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbuldum bu hamileligim 9 ayi gorurse insallah bol bol yazarim[/QUOTE]hosOTE="cimcim16, post: 41019653, member: 464516"]hosgeldinn nn sefalar getirdinnnnnbizim topiktekiler bilmiyomki ne yapıyorlar ne alemdeler birkacgundur hareket az :)
artık sende ev sahibisin boş bırakma yani buraları
![]()
Allahın izniyle bulur inş cnm hayırlısıyla :)[/QUOTE]hosbuldum bu hamileligim 9 ayi gorurse insallah bol bol yazarim
13 nisan birtane kizimda var teyzeleri oda abla olmak istiyor hergun anne benim ne zaman kardesim[/QUOTE], post: 41019869, member: 464516"]Şimdi hiç gecmistekileri düşünme cnm sekardeşim olacak diyorfa hamilesin tamammive hersey cokkk güzel olacak
bu arada sat kaç
Bazen olmak kaydı ile doğru dedin :))) hormonlar hergün çiçek olmuyor :)))Hahahaha kızzz ne güzel dedintrip attı gelir gelmez olsun biz tribi kaldirirz bazen tabi
![]()
Anlamadım vallabende mantar oluştu genetik tip a gitmistim oradaki doktora mantardan ve kurtajdan dolayi adetim gecikmiş olabilirmi dedim cvp=hayir hamile olduğuniiçin mantar olmuş olabilirsiniz dedi
Aaaa evde yapılan testidemi yapmadinbende mantar oluştu genetik tip a gitmistim oradaki doktora mantardan ve kurtajdan dolayi adetim gecikmiş olabilirmi dedim cvp=hayir hamile olduğuniiçin mantar olmuş olabilirsiniz dedi
AnlamadikkiAnlamadım vallahamilemiymişsin ?
İnşallah sağlıkla kavuşursunda keşke test yapsaydın.evde yapilani bugün düşündüm ama vaz geçtim bu 5 ci olacak ve 1 sagim var inşallah buda sağ olur
Canım açlık kan şekeri TSH Hemogram tam idrar tahlili HCV istedi. Toplamda 39 tane test sonucu çıktı yarın göstermeye gidiyorum. Toxoplazma Rubella da istedi ama onu yaptıramadım.Canim ne testler verdi doktor.bana pek bisey yapmadilarda test olarak.
Canım benimde çoook silik çıktı eczacıya gösterdim test yanlıştır dedi gebelik yok dedi. Kan verdim sonra 62 çıktı 2 gün sonra 212 ye yükseldi çok şükür gebeyim. Geçen hafta kesemizi gördük :)günaydınlar,hayırlı sabahlar
dün adetime 4 gün kala erken hamilelik testi yaptım negatif çıktı
daha sonra çook silik bir çizgi belirdi
yine umutlandım
yarın tekrar test yapıcam
ocak anneleri arasına girmekte hala ısrarlıyım![]()