2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hosOTE="cimcim16, post: 41019653, member: 464516"]hosgeldinn nn sefalar getirdinnnnn bizim topiktekiler bilmiyomki ne yapıyorlar ne alemdeler birkacgundur hareket az :) artık sende ev sahibisin boş bırakma yani buraları
hosbuldum bu hamileligim 9 ayi gorurse insallah bol bol yazarim[/QUOTE]
Allahın izniyle bulur inş cnm hayırlısıyla :)

hosbuldum bu hamileligim 9 ayi gorurse insallah bol bol yazarim
Allahın izniyle bulur inş cnm hayırlısıyla :)[/QUOTE]
ben 2 ay once kürtaj oldum ve yine Rabbim nasip etti bundan öncede 1 düşük yapmistim bu biraz erken oldu ama görelim mevla neyler neylerse guzeleyler

Şimdi hiç gecmistekileri düşünme cnm sen ilk defa hamilesin tamammi ve hersey cokkk güzel olacak bu arada sat kaç

, post: 41019869, member: 464516"]Şimdi hiç gecmistekileri düşünme cnm sekardeşim olacak diyorfa hamilesin tamammi ve hersey cokkk güzel olacak bu arada sat kaç[/QUOTE]
13 nisan birtane kizimda var teyzeleri oda abla olmak istiyor hergun anne benim ne zaman kardesim

, post: 41019869, member: 464516"]Şimdi hiç gecmistekileri düşünme cnm sekardeşim olacak diyorfa hamilesin tamammi ve hersey cokkk güzel olacak bu arada sat kaç
13 nisan birtane kizimda var teyzeleri oda abla olmak istiyor hergun anne benim ne zaman kardesim[/QUOTE]
Ayy yy masaallah :) eee keseyi görmeye gitmissindir ozaman dimi

daha hamile olduğum için test bile yaptirmadim bende sizin gibi heyecanlı olmak isterdi ama malesef

bende mantar oluştu genetik tip a gitmistim oradaki doktora mantardan ve kurtajdan dolayi adetim gecikmiş olabilirmi dedim cvp=hayir hamile olduğuniiçin mantar olmuş olabilirsiniz dedi

navutgelinii, post: 41020087, member: 651078"]Anlamadım valla hamilemiymişsin ?[/QUOTE]
evet 5 gun geciktim hamile iken mantar sıkıntısı cook daha fazla yasaniyormus

16, post: 41020117, member: 464516"]Aaaa evde yapılan testidemi yapmadin[/QUOTE]
yapmadim cunku zaten adetine 1 hafta varken ben hamile olabilirim dedim kendimi artik çok iyi taniyorum saglik ocagina ve hastanelere kan vermekten sıkildim artık

evde yapilani bugün düşündüm ama vaz geçtim bu 5 ci olacak ve 1 sagim var inşallah buda sağ olur

günaydınlar,hayırlı sabahlar
dün adetime 4 gün kala erken hamilelik testi yaptım negatif çıktı
daha sonra çook silik bir çizgi belirdi
yine umutlandım
yarın tekrar test yapıcam
ocak anneleri arasına girmekte hala ısrarlıyım

Canım benimde çoook silik çıktı eczacıya gösterdim test yanlıştır dedi gebelik yok dedi. Kan verdim sonra 62 çıktı 2 gün sonra 212 ye yükseldi çok şükür gebeyim. Geçen hafta kesemizi gördük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…