- 10 Aralık 2014
- 289
- 196
- 123
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.341
Yok hcg düşük değil gayet güzel, sters yapma kafanı hcg değerleri ile karıştırma, herkesde farklı yüksekliyor değerler, pazartesi zaten muhakak görürüsün minicik keseni hatta 9 gün geçtiği için 6 mm in üzerinde olur :)Bat günü hcg değerin kaç çıkmıştı ki canım? Benim hcg düşük gibi oyüzden bekleyim diyorum ama sabırsızlanıyorum tabi
aminnn inşallahBende duydum canim bugun mukemmel birseyinsallah kucagimizada almak nasip olur
İnşallah canım yaaa hani böyle takip etmiyorum dr.a gitmiyorum fln ya sanki ters giden bişiler var da ben haberdar değilim gibiYok hcg düşük değil gayet güzel, sters yapma kafanı hcg değerleri ile karıştırma, herkesde farklı yüksekliyor değerler, pazartesi zaten muhakak görürüsün minicik keseni hatta 9 gün geçtiği için 6 mm in üzerinde olur :)
Aklımdan negatif düşünceleri atamıyorum napcam bilmiyorum. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı gerçi onda bat günü değerim 564 2 gün sonra da 1668 çıkmıştı gayet yüksekti ama sağlıklı değildi mesela. Onu düşününce yüksek değer demek sağlıklı olucak demek değil diyorum rahatlıyorum ama yinede çok tedirginimCanım olumsuz düşünme. Seninle sat aynı benim.
14 mayısta 16.72 ydi değerim.
18 mayısta 67. Doktor sağlıklı gebeliğin dedi. Senin değerin benden iyi artmış, sıkma canını inşallah ikimiz de sağlıklı gebeyiz.
Ferritin demir depolarinin degeri olmasi lazim canim.d vitamini onemli.endokrine gittin ayrica onun dozu icin.gunde 4-5 damla aliyorum.D vit bende baktırmak istiyorum ferritin ne acaba
canım mide bulantısının bence betayla ilgisi yok benim geçen cuma betam 3136 idi ve aradan 1 hafta geçti nerdeyse hala bulantım yok İnşallahta olmaz... Umuyorum hiç bulantın olmazMide bulantısı beta 2000 civarı olunca başlıyormuş. İnşallah olmaz, mide bulantısına maalesef fazla duyarlıyım.
canım benim de negatif çıktı henüz doktora göstermedim ama sanmıyorum sıkıntı olduğunuPozitifmi benim negatif çıktı onlar doktor sorun yok dedi
Gözün aydın kuzumKizlar bende duydum melegimin kalbini gumgumgumgumokadar cok duygulandimki cok sukur rabbime haftaya kontrole gidicez yeniden progeston fitil verdi haftaya kadar kullan dedi kahverengi akintim icin
gayet iyi bence kuzum gözün aydın... benim battan 2 gün sonra 894 çıkmıştı senin ki de ikiye katlayınca baya oluyoslm kızlar :) allah izin verirse bende ocak annesi olucam.dün regl günümdü kan tesiti 373 çıktı bana biraz düşük geldi sizce nasıl?
Gözün aydın canım benimBugün kalp atışını duyduk Allah'ım herkese nasip etsin inşallah. Çok Heyecanlı bir duygu.
Aynen bazilari dusuncesiz oluyor.Bide bilse gam yemicem.Rabbim nasip ettikten sonra gerisi bos...Iyi bir doktor bulmak çok önemli aynı şeyi 2 senedir yaşıyorum. Bana çocuğun olmaz dedi doğum kontrol hapı verdi bi doktor. Bunları iç kistini at dedi. Halbuki kist falan yoktu. Ağlaya ağlaya eve döndüm.
canım benimki 4+4 te göründü sıkışıkken göründü ama ilk başta görmedi sonra sıkışıp tekrar girdim o zaman gördü.Hanimlar keseyi vajinal ultrasonlami gordunuz birde kacinci haftada gordunuz ben 5+2 oldum bugun ama gec dollenme olduguna eminim ne zaman gideyim doktora kese icin sizce
Banada cocoğun olmaz belki olursada çok geç olur dedi bi doktor. bir tanesi hormonlarım düzenli olmasına rağmen düzene sokmak için doğum kontrol hapı verdi kullanmadım. iyiki de kullanmamışım 6 haftalık oldum :)Ama ciddi soyluyorum bi k.dogum doktoru adetten 14 gun sonra hormon testi istemisti ve butun değerlerim yuksek cikti haliyle senin asla cocugun olmaz diyip geri gonderdi resmen beni.Tabi o zaman 14.gün yumurtlama gunu degerlerin max.seviyede olmasinin normal oldugunu bilmeden aglayip durdum...
canım strese sokma kendini olumsuz etkilenirsin. İyi düşün bol bol dua et Allahın izniyle hiç bişey olmazAklımdan negatif düşünceleri atamıyorum napcam bilmiyorum. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı gerçi onda bat günü değerim 564 2 gün sonra da 1668 çıkmıştı gayet yüksekti ama sağlıklı değildi mesela. Onu düşününce yüksek değer demek sağlıklı olucak demek değil diyorum rahatlıyorum ama yinede çok tedirginim
Arkadaslar selam,
Maalesef ikinci gebeligime de bugun bos gebelik tanisi konuldu. İlki de lekenlenme ile baslayip artan bir kanama olmustu, simdide lekenlenme basladi doktora gittim ve kesenin sekli bozulmus dedi. İlacla dusurecegiz, kurtaj olmak istemedim.
Sizlerin hamilelikleri umarim cok guzel gecer. Allah isteyen herkese hayirlisiyla anne olma duygusunu tattirsin insallah. Sevindigim tek sey doktorun sizin eninde sonunda cocugunuz olur merak etme demesi.
Allah yardimicimiz olsun.
Sevgiler
Bazilari doktorcuk oluyor iste canim.Bi kac doktora gorunmek gerek....Rabbim kucagina almayida nasip etsinBanada cocoğun olmaz belki olursada çok geç olur dedi bi doktor. bir tanesi hormonlarım düzenli olmasına rağmen düzene sokmak için doğum kontrol hapı verdi kullanmadım. iyiki de kullanmamışım 6 haftalık oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?