2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bat günü hcg değerin kaç çıkmıştı ki canım? Benim hcg düşük gibi oyüzden bekleyim diyorum ama sabırsızlanıyorum tabi
Yok hcg düşük değil gayet güzel, sters yapma kafanı hcg değerleri ile karıştırma, herkesde farklı yüksekliyor değerler, pazartesi zaten muhakak görürüsün minicik keseni hatta 9 gün geçtiği için 6 mm in üzerinde olur :)

İnşallah canım yaaa hani böyle takip etmiyorum dr.a gitmiyorum fln ya sanki ters giden bişiler var da ben haberdar değilim gibi Gerçi değerim yükselmese yada bi terslik olsa kendini belli eder heralde demi

Aklımdan negatif düşünceleri atamıyorum napcam bilmiyorum. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı gerçi onda bat günü değerim 564 2 gün sonra da 1668 çıkmıştı gayet yüksekti ama sağlıklı değildi mesela. Onu düşününce yüksek değer demek sağlıklı olucak demek değil diyorum rahatlıyorum ama yinede çok tedirginim

Mide bulantısı beta 2000 civarı olunca başlıyormuş. İnşallah olmaz, mide bulantısına maalesef fazla duyarlıyım.
canım mide bulantısının bence betayla ilgisi yok benim geçen cuma betam 3136 idi ve aradan 1 hafta geçti nerdeyse hala bulantım yok İnşallahta olmaz... Umuyorum hiç bulantın olmaz

Kizlar bende duydum melegimin kalbini gumgumgumgum okadar cok duygulandimki cok sukur rabbime haftaya kontrole gidicez yeniden progeston fitil verdi haftaya kadar kullan dedi kahverengi akintim icin
Gözün aydın kuzum

slm kızlar :) allah izin verirse bende ocak annesi olucam. dün regl günümdü kan tesiti 373 çıktı bana biraz düşük geldi sizce nasıl?
gayet iyi bence kuzum gözün aydın... benim battan 2 gün sonra 894 çıkmıştı senin ki de ikiye katlayınca baya oluyo

Aynen bazilari dusuncesiz oluyor.Bide bilse gam yemicem.Rabbim nasip ettikten sonra gerisi bos...

Arkadaslar selam,
Maalesef ikinci gebeligime de bugun bos gebelik tanisi konuldu. İlki de lekenlenme ile baslayip artan bir kanama olmustu, simdide lekenlenme basladi doktora gittim ve kesenin sekli bozulmus dedi. İlacla dusurecegiz, kurtaj olmak istemedim.
Sizlerin hamilelikleri umarim cok guzel gecer. Allah isteyen herkese hayirlisiyla anne olma duygusunu tattirsin insallah. Sevindigim tek sey doktorun sizin eninde sonunda cocugunuz olur merak etme demesi.
Allah yardimicimiz olsun.
Sevgiler

Banada cocoğun olmaz belki olursada çok geç olur dedi bi doktor. bir tanesi hormonlarım düzenli olmasına rağmen düzene sokmak için doğum kontrol hapı verdi kullanmadım. iyiki de kullanmamışım 6 haftalık oldum :)

Merhaba annişler, bizde kese görmeye gittik. Malasef bıcırıgım virgül gibiydi, kalp atışına 3 hafta sonra gideceğiz. Doktorum ilk gebeligimde ki kaybımdan dolayı çok fazla ilaçlar yazdı. Düşük tehlikesini önlemek için 5 günde bir proluton iğne ve pihtilasma için de oksapar iğne verdi ve bacağım hemen iğne ile morardi bile. Ayrıca progestan , coraspin , folbiol de verdi bakalım hakkımızda hayırlısı. İnşallah bu kez kucağıma alırım minigimi

Son düzenleme:
canım strese sokma kendini olumsuz etkilenirsin. İyi düşün bol bol dua et Allahın izniyle hiç bişey olmaz

Canim uzulme demek anlamsiz bos bi laf olur....Rabbim sabrini artirsin guc versin.Verende Alanda O canim hepimizin imtihanlari farkli insallah sende saglikla kucagina alrsin bebegini....

Bazilari doktorcuk oluyor iste canim.Bi kac doktora gorunmek gerek....Rabbim kucagina almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…