- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.361
C
canım senin 2cm olan kese mi bebek mi?pardon canım 0,68 mm idi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin 2cm olan kese mi bebek mi?pardon canım 0,68 mm idi.
inşallah. minikler için çoğu şeye katlanmak lazım bende proluton vurdurmuştum baya ağır bir iğne. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba annişler, bizde kese görmeye gittik. Malasef bıcırıgım virgül gibiydi, kalp atışına 3 hafta sonra gideceğiz. Doktorum ilk gebeligimde ki kaybımdan dolayı çok fazla ilaçlar yazdı. Düşük tehlikesini önlemek için 5 günde bir proluton iğne ve pihtilasma için de oksapar iğne verdi ve bacağım hemen iğne ile morardi bile. Ayrıca progestan , coraspin , folbiol de verdi bakalım hakkımızda hayırlısı.İnşallah bu kez kucağıma alırım minigimi
Canım doktorun özel mi devlette mi ? Kalp prolapsusu ne oluo ? Bende de mitral darlık var da, ben yazı almıştım doktorumdan kalp içinDışında canım. Önemli değil üçüncü ayda kaybolur dedi doktor.. Önemli olan kalp rahatsızlığım.. Araştırdım biraz problem teşkil etmiyormuş. Doktorum neden bu kadar endişelendi anlamadım.
ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asit almaya başlamıştım ve tahlilde folik asit yüksek çıkmıştı. doktor folik asitin yüksek çıkması sıkıntı değil idrarla birlikte fazlası atılıyor demişti. normalde hiç folik asit kullanmamış olsaydın günde 2 doz bile verirdim demişti. o yüzden yüksek alıyorum diye hiç korkma bence. fazlası atılıyormuş idrarla. şuan folik asiti bıraktırdı doktor sadece decavit kullanıyorumKizlar ben hem folidoce hem gynoferon kullaniyorum....Gynoferon icinde hem demir hem folikasit var....Doktor birini sabah birini aksam ic dedi ama fazla folik asitmi aliyorum diye suphelerdeyim
kese canım bişey oluşmaya başladı dedi ama heycandan hatırlayamıyorum o bişeyiC
canım senin 2cm olan kese mi bebek mi?
Ohh be icimi rahatlattin canim bende gebe kalmadan 3 ay once birakmistim...oncesinde 8 ay kullandim biktim haliyle ...simdi yeniden basladim 1 aydir kullanıyorum...Iyi bari fazlasi zararli degilse bende kurup duruyodum cok sagol :)ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asit almaya başlamıştım ve tahlilde folik asit yüksek çıkmıştı. doktor folik asitin yüksek çıkması sıkıntı değil idrarla birlikte fazlası atılıyor demişti. normalde hiç folik asit kullanmamış olsaydın günde 2 doz bile verirdim demişti. o yüzden yüksek alıyorum diye hiç korkma bence. fazlası atılıyormuş idrarla. şuan folik asiti bıraktırdı doktor sadece decavit kullanıyorum
Doktor bugun beni cagirmisti ama gitmedimKızlar çok bilmiş Konuşmayı sevmiyorum ama doktorlar 6. Haftada kalp atışı duyulur diyorlar. Duymayanlar neden duyamıyor acaba?
Ben de öyle okudum bir yerden canım. Ama tabii hiç olmayadabilir.canım mide bulantısının bence betayla ilgisi yok benim geçen cuma betam 3136 idi ve aradan 1 hafta geçti nerdeyse hala bulantım yok İnşallahta olmaz... Umuyorum hiç bulantın olmaz
canım gittinmi doktora duydunmu kalp atışınıBugun 11.30 da gidiyorum ben haberlerimi veririm size :)
Üzüldüm arkadaşım. Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Arkadaslar selam,
Maalesef ikinci gebeligime de bugun bos gebelik tanisi konuldu. İlki de lekenlenme ile baslayip artan bir kanama olmustu, simdide lekenlenme basladi doktora gittim ve kesenin sekli bozulmus dedi. İlacla dusurecegiz, kurtaj olmak istemedim.
Sizlerin hamilelikleri umarim cok guzel gecer. Allah isteyen herkese hayirlisiyla anne olma duygusunu tattirsin insallah. Sevindigim tek sey doktorun sizin eninde sonunda cocugunuz olur merak etme demesi.
Allah yardimicimiz olsun.
Sevgiler
Selam kizlar, sabahtan beri mide bulantim var
Kusma yok ama bulanti bile gicik bisi.