2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kızlarr şukur yemeğimi koydum ocağa bugünde atlattım çok fenayımm yaptınız mı yemekleri

Ayy bide hamile kalma zamanim adetliyken guya tovbe Yarabbim bence ben daha 6.haftadayim klomen kullandimya bide ondan aklimda kaldi :))
Döllenecek yumurta ilk adet günü gelişmeye başlıyor diye o yumurtacığın gelişimiyle miniğimizim hikayesi başlıyor canım, ondan öyle hesaplanıyor.
Boşuna yumurtaya can veren Allah demiyorlar :)
Sadece o şanslı bir yumurta

Kızlar selam ben de 6+4'te yani yarın kontrole gidicem. Pıt pıtları duymaya. İnşallah duyabilirim 5+1 'de keseyi görmüştük.
Buarada biz tüp bebeğe karar verdiğimiz ay öğrendik. Mucize bebek yani Benim gibi tüp bebekten dönen var mı aranızda??

Evt cnm bendende rubella için tekrar tahlil istedi doktor toxoplazma mıydı bide o ikisini bir yapıyolar zaten
ben alamadm o sonuclari bugun gttim zubeydeye tam giriste ortada danismada kapali bi kadin var nezaman bisi sorsak hep yablis yonlendirio o bilgisayar ekranina sokucam oni bigun o olcak sonuclari doktrdan alion d3di doktr yok snra bi vhki geldi ona sordum saolsn aydinlatti baska biyerden de aliniomus ordada in cin top oynuo kargasa biyerden yani insana hic deger yok ptesi o doktrda randevum var belki giderim belki gtmem e devlet sifresiyle aliniomus belki ole cikrtirim sinir oldum okdr insana yazik ya valla yazik

Canımm beeeennn geçen ay laparoskopi oldumm,aşılama yapılcaktı 1ay bekleyelim dedik veeee sürpriiizzzz olduuu

Sorma bende troit için şevket yılmaza gittim hepsi iyi yonlendiriyor ama işler okadar geç ilerliyorki normalde 2 3 saatte çıkacak kan yoğunluktan 2 gün sonra çıkıyor ultrason cektircen 4 5 gün sonraya anca randevu alabiliyosun ama yinede şukurki var olmasa bizler yine ozele gidiyoruz ama onca insan yetişemez ozelin ucretine...sadece devlet hast iyi disiplin gerek hastaya saygı duymak zorunda olacaklar ama nerdeeee

Kizlar acik kirmizi kan geldi ama az peceteyi doldurmadi sancim agrimda yok...sizce dusukmu yapiyorum cok kotuyum nolur yasayan varsa yazsin

Doktoru mu aradim progestrn jele devam et dedi...doktorda uzak...buludgm yer ilce hastanede bu satte ebe varsa ultrasndan baksin dedi...kizlar cok korkuyorummm esim smdi hastaneye sormaya gitti...dua edin nolur

Doktoru mu aradim progestrn jele devam et dedi...doktorda uzak...buludgm yer ilce hastanede bu satte ebe varsa ultrasndan baksin dedi...kizlar cok korkuyorummm esim smdi hastaneye sormaya gitti...dua edin nolur
Canım dur sakin ol bazen böyle kanamalar olabilir aklına kötü şeyler getirme stres yapmamaya çalış canım yat ayaklarını da hemen dik.

Kizlar acik kirmizi kan geldi ama az peceteyi doldurmadi sancim agrimda yok...sizce dusukmu yapiyorum cok kotuyum nolur yasayan varsa yazsin
Canım dur stres yapma eşin gittiyse sen uzan ayaklarını yüksek yerde tut...Allahım izniyle birşey olmaz milletin kaç hafta suruyor yinede dusuk olmuyor hemen aklına kotu şeyler getirme

Canım dur stres yapma eşin gittiyse sen uzan ayaklarını yüksek yerde tut...Allahım izniyle birşey olmaz milletin kaç hafta suruyor yinede dusuk olmuyor hemen aklına kotu şeyler getirme
Ama acik kirmizi normalmi kahverengi yerlesme kanamasi diyolar ama bu

Canım dur sakin ol bazen böyle kanamalar olabilir aklına kötü şeyler getirme stres yapmamaya çalış canım yat ayaklarını da hemen dik.
Hic agrim yok cok sukur ama cok korkuyorum acik kirmizi normalmi..hani adetin ilk gunu gelen gibi rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…