2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hic agrim yok cok sukur ama cok korkuyorum acik kirmizi normalmi..hani adetin ilk gunu gelen gibi rengi
Telaş yapmamaya çalış canım. Biliyorum şimdi çok endişelisin ama içini ferahlatacak haberler alacaksın inşallah.
Geçen yıl arkadaşımın bir avuç dolusu taze kan gelmişti.Eşi de evde yoktu kimselere söyleyememiş çok korkmuştu ama şükür bir şey çıkmadı. İnşallah sende de sıkıntı yoktur.

Doktoru mu aradim progestrn jele devam et dedi...doktorda uzak...buludgm yer ilce hastanede bu satte ebe varsa ultrasndan baksin dedi...kizlar cok korkuyorummm esim smdi hastaneye sormaya gitti...dua edin nolur
Dualarımız seninle,inşallah iyi haberlerini alacağız.İyi düşünelim,iyi olsun.

Bi kez daha tayinci olmaktan bulundugum ilceden nefret ettim.Devlet hastanesinde ebe yok. Bu gece doguranlar nasil doguracak bilmiyorum...Kucuk bi tip merk var ordada kadin dogum aksamlari olmuyormus.Benim kendi doktorum tee 80 km.uzaklikta oda dedi crinon jele devam et 8de yaptim 12de bidaha yap yarin bana gel keseye bakalım dedi.
Elim kolum bagli.Dusuk yapiyosam takdiri ilahi boynum kildan ince ama doktorsuzlukta buna sebeb...insanin caresiz kalmasi kadar kotu bisey yokmus anladim.
Tek tesellim agrim sizim yok....korkudan surekli tuvaletm geliyo...Gozumun onunde surekli bebek...Kafayi yicem sonunda...
Ne yapmam gerek yatiyorum ayaklarimi dikmis..Birde baska kan gelmedi...Cok şükür..
Dua edin nolur....20 ay sonra gelen mutlulugum gitmesin...

Kanama olmasa bile olacak mı diye korkarız ki leke görünce telaşlanmanız çok doğal. 5-6 ay kanamalı geçirenleri hepimiz duymuşuzdur. Düşük ağrısı çok kötüdür, bilirim. Allahtan ağrınız yok. Bugün yatın, kalkmayın. Yatına güzel haberlerinizi bizimle paylaşın.

Cnm şükür bak daha kan gelmemiş güzel düşün şu durumda yapacak birsey yok sanırım bekleyeceğiz gece uyurkende bacaginin altinda yastik olsun kasma kendini

benimde azıcık kanamam olmuştu bende bekledim ertesi gün doktora gitmiştim. Allahın izniyle düşük yapmıyorsundur. tuvalat ihtiyacın haricinde kalkma yerinden bol su iç ve dua et canım.

Merhaba kızlar

Öncelikle tüm ocak annelerini tebrik ederim, rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin.

Kanaması olan arkadaşlarım, daha dün doktordaydım, kanamam yok ama doktor üstüne basa basa ilk üç ayda hafif kanamaların olabileceğini hemen panik yapmamamı söyledi. Korkmayın dinlenin içinizi ferah tutun.

Ben yurtdışında yaşıyorum, İzmirden Finlandiyaya gelin geldim
Yaklaşık 4 yıldır, yani evlendiğim günden beri uğraşıyoruz bebek için. Tedaviyle hamile kaldım. Çok uzun çok yorucu çok yıpratıcı bir yoldu. Çok şükür ve inşallah bitti. Bir kimyasal gebeliğim oldu daha önce. O yüzden en başından beri yazdıklarınızı okumama rağmen kalp atışlarını duymadan kendimi hamile ilan etmeye çekindim, insan bir kez o üzüntüyü yaşayınca haliyle daha temkinli oluyor.
Dün yani 6+6 da vajinal ultrasonla bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük Darısı en kısa zamanda henüz duymamışların başına Gerçekten çok çok çok büyülü bir an o. Evet hamileyim diyorsun öncesinde de ama o an işte ultrasonda görülen minik bir nokta gerçekten bütün kalbinizi ele geçiren bir bebeğe dönüşüyor

Bulantılarım benim 4.haftadan beridir var. 6.haftadan sonra arttı ama kusmuyorum çok şükür.

İnşallah bu yolu beraber keyifle tamamlarız..

papatyaesra Yaş 39, sat 2.04.2015, beklenen doğum tarihi 06.01.2015 ilk bebeğimiz olacak kısmetse, başlangıç kilosu 62

(en yaşlınız benim sanırım

)

Canim olumsuz dusunme.cok gecmis olsun.ben eminimki önemli birsey yoktur.senin icin dua edicem.kötüdede bile mutlaka bir hayır vardir.Allaha bebisini sana bağışlasın insallah

maşallahhh. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin miniklerinii :)

aynen canim bugun o doktorlarn onundeki yigili kadnlari gorunce hiç deger yok dedim hemsire gelms yeni dogmus bebege o kalabaljkta annesinin kucaginda damla siktilar icim acidi hala biz yaptik oldu dio ya iktidar ne duzelmiski fakir herzaman fakir ve hicbizaman ilgi gormuo allaha emanet o çocuklar doguyoda yasiyoda allah yardimcilari olsun

Cnm şükür bak daha kan gelmemiş güzel düşün şu durumda yapacak birsey yok sanırım bekleyeceğiz gece uyurkende bacaginin altinda yastik olsun kasma kendini
Sirt ustu yatayim dimi canim. aayaklarimin altinda yastik var gecede oyle yatayim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…