- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.421
Benim cnm çok sıkılıyor yaaa biz burda bursalı 5 6 kişi varız dışarıda bi kahvaltı ayarlasakya bizede iyi gelir hemde tanışıriz :)aynen canim bugun o doktorlarn onundeki yigili kadnlari gorunce hiç deger yok dedim hemsire gelms yeni dogmus bebege o kalabaljkta annesinin kucaginda damla siktilar icim acidi hala biz yaptik oldu dio ya iktidar ne duzelmiski fakir herzaman fakir ve hicbizaman ilgi gormuo allaha emanet o çocuklar doguyoda yasiyoda allah yardimcilari olsun
canim benim iyi dusun insallah iyi olacak esin karnina elini koyup 99 kere Ya Mübdi desin Allahin izniyle dusugu onluomus bnde kahverengi akntim gelince okuyorum surekli. eskiden tayinci olan ve mahrumiyet bolgesinde kalan biri olarak Ve herzaman Allah tan baska kimse yok yanimizda Rabbim yardimcin olsunBi kez daha tayinci olmaktan bulundugum ilceden nefret ettim.Devlet hastanesinde ebe yok. Bu gece doguranlar nasil doguracak bilmiyorum...Kucuk bi tip merk var ordada kadin dogum aksamlari olmuyormus.Benim kendi doktorum tee 80 km.uzaklikta oda dedi crinon jele devam et 8de yaptim 12de bidaha yap yarin bana gel keseye bakalım dedi.
Elim kolum bagli.Dusuk yapiyosam takdiri ilahi boynum kildan ince ama doktorsuzlukta buna sebeb...insanin caresiz kalmasi kadar kotu bisey yokmus anladim.
Tek tesellim agrim sizim yok....korkudan surekli tuvaletm geliyo...Gozumun onunde surekli bebek...Kafayi yicem sonunda...
Ne yapmam gerek yatiyorum ayaklarimi dikmis..Birde baska kan gelmedi...Cok şükür..
Dua edin nolur....20 ay sonra gelen mutlulugum gitmesin...
Aynen cnm uykuya dalinca dönersin büyük ihtimal sırf dönmeyim diye kendinide kasma tabi Sende bebeginde Rabbimize emanetsin o size sahip çıkar içini ferah tut :)Sirt ustu yatayim dimi canim. aayaklarimin altinda yastik var gecede oyle yatayim madem
canim ama haziranin 8 ine kadar pek bursada durmicam dugun cok buhaftada yegenimin dogm gnu yalovya gitcemBenim cnm çok sıkılıyor yaaa biz burda bursalı 5 6 kişi varız dışarıda bi kahvaltı ayarlasakya bizede iyi gelir hemde tanışıriz :)
Ya hemen değil zaten önümüzdeki ay falan yaparız bizde biraz toparlanmis oluruz azcık midemiz yatissin suan fena zaten :)olur tabi
canim ama haziranin 8 ine kadar pek bursada durmicam dugun cok buhaftada yegenimin dogm gnu yalovya gitcem
aynen tamam tamam olar cok guzel olur hatta benim hic arkadasim yok bursada smdi isten cikinca ust komsumla gorusuyoruz su kostrmalar bitsin ayarlariz hemde hamileliğin tehlikeli zamanlrinida atlatirzYa hemen değil zaten önümüzdeki ay falan yaparız bizde biraz toparlanmis oluruz azcık midemiz yatissin suan fena zaten :)
Evt ben suan sırf yatış haftada bir çıkıp geziyorum normalde 2 günde bir di çok daraldim oyüzden :)aynen tamam tamam olar cok guzel olur hatta benim hic arkadasim yok bursada smdi isten cikinca ust komsumla gorusuyoruz su kostrmalar bitsin ayarlariz hemde hamileliğin tehlikeli zamanlrinida atlatirz
Ben bugün gittim. Bir gün önce gittim. Sadece kesemizi gördük. 2 haziranda kalp atışı için gidicem.
bende korkuyorum burdan zaten heykele gitmem 40 dak buluo otobustu metroydu esimde otur evde dio oturuomEvt ben suan sırf yatış haftada bir çıkıp geziyorum normalde 2 günde bir di çok daraldim oyüzden :)
Kasık agrin yok galiba benim vücudum çok pis herseyi fena hissediyorum...daha regl 5 gün varken öğrendim yaklaşık 1 haftalik kasık ağrısı vardı senin yoksa ne mutlu :)ben de Haziran'ın ilk haftası gidicem. kese için ayrı çağırmadı. kalp atışı da kese de daha 2 hafta sonra. bulantım falan yok çok şükür. hormon tahlili dışında hamile olduğuma dair bi şey yok elimde. kendimi hamile gibi hissedemiyorum.
şizofren gibi hissediyorum kendimi, sanki bi yalan uydurmuş önce milleti sonra da kendini inandırma safhasına geçmişim gibi
Aaaa calismayami baslican hayırdır ne işi olacakbende korkuyorum burdan zaten heykele gitmem 40 dak buluo otobustu metroydu esimde otur evde dio oturuomhaziranda yeniden calismaya baslicam ozaman sikilcak vaktom olmicak
Gönül ister bulantısız rahat bi hamilelik dilerimde öyle olur canım....Ben de öyle okudum bir yerden canım. Ama tabii hiç olmayadabilir.
beton test laboratuvari canim binalarin saglamligini denetlicez teklif gelmisti 2 ay once oranin acilmasini bekliyorum adama daha demedim hamileyim diye olmaz diye korkuo bide isi bn biliom die bana guvenio simdilik sesimi çıkarmıyor um ama gecen gun ofise malzeme alirken dusunun artik cocuk benim oglumda 6 yildr yapmio anne babalar ister dedi surayi bi acalim sonra olur dedim altyapiyi hazirladimAaaa calismayami baslican hayırdır ne işi olacak
bakalım benim garanticiler ne diyecek banaMalesef öyle. Bekleyeceğim. Başka çare yok
Kasık agrin yok galiba benim vücudum çok pis herseyi fena hissediyorum...daha regl 5 gün varken öğrendim yaklaşık 1 haftalik kasık ağrısı vardı senin yoksa ne mutlu :)
bakalım benim garanticiler ne diyecek banaBekleyişinin sonu güzel olacak inşallah
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş bebişin herkesde farklı tabi kimi belirtileri çok hissediyor kimi hiç hissetmiyor :)yok olmadı :) baya erken öğrenmişsin ama sen:) benim adetim zaten düzensizdi gecikmeyi başta önemsemedim bile. gecikmeden 3 gün sonra öylesine bi test yaptım hem de iş yerimdeydim çantamda kalmış bi test. teste baktım çizgi bildiğin belirginleşiyor. şok oldum. hemen doktora gittim kan testi yaptırdım. akşam sonucu internetten bakıp öğrendim:))
canım benim randevu cumaya 6+0 oluyoruz tam.... sonra eğitimim için ankaraya geri dönücem birde ankarada randevum var o da salı gününe o zaman da 6+4olucaz bakalım ne zaman pıtpıtları duyucam...sen gittin mi doktorasen ne zaman gideceksin?
Haydi bakalım cnm hayırlısı olsun hakkında inş çok yorulmazsin :)beton test laboratuvari canim binalarin saglamligini denetlicez teklif gelmisti 2 ay once oranin acilmasini bekliyorum adama daha demedim hamileyim diye olmaz diye korkuo bide isi bn biliom die bana guvenio simdilik sesimi çıkarmıyor um ama gecen gun ofise malzeme alirken dusunun artik cocuk benim oglumda 6 yildr yapmio anne babalar ister dedi surayi bi acalim sonra olur dedim altyapiyi hazirladim
ben de Haziran'ın ilk haftası gidicem. kese için ayrı çağırmadı. kalp atışı da kese de daha 2 hafta sonra. bulantım falan yok çok şükür. hormon tahlili dışında hamile olduğuma dair bi şey yok elimde. kendimi hamile gibi hissedemiyorum.
şizofren gibi hissediyorum kendimi, sanki bi yalan uydurmuş önce milleti sonra da kendini inandırma safhasına geçmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?