- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.461
Günaydın kızlar moralim çok bozuk dün doktora gittik kalp atışlarını duyamadık haftayada duyulmazsa gerekeni yaparız bundan sonrası sana zarar verir dedi bütün gece ağladım kese büyümüş 12mm olmus gecen hafta yolk sac gözükmüyordu oda gelişmiş bu hafta gözüktü ilerleme var ama doktor öyle dedi aklım çok karışık cok Üzgünüm bu gün başka bir doktora randevu aldım saat 4te ona gidicem inşallah güzel şeyler duyarım
Doktordayim 7+5 de muayeneye geldim bakalim bekliyirum insallah guzel haberlerle cikarim burdan da
ben bilmiyodumzaten 2.5 kat artması lazım100 iken ilk değer 2 gün sonra 250 çıkmalı yani
18 Ocak annelerine Hoşgeldin :)Merhaba
Rabbim izin verirse bende bir ocak annesi olacağım :)
Çok sevindim canım, rabbim nefes verdikten sonra olmayacak şey mi :) darısı kalp duyamayı bekleyenelere inşallahArkadaşlar gunaydıııııın nnnn :)
3-5 gündür yoktum ,son mesajlarım zaten iç karartıcıydı.
Neyse kısaca bu sürecte dr. kanamamdan dolayı (acil doktoru) %50 şans var demişti, iğne yapıp ilaçlarıma devam edip dinlenmemi söyledi.1 ahfta boyunca hiçbirşey yapmadan bekledim olaganustu buyuk bir belirsizlik ,içim içimi yedi Allah biliyor ya ,dakikalar zor geçti.
Neyse bir sürü dualarla,yalvarışlarla geçen 1 hafta sonunda dün hem kalp atışlarını gördük hem de duydukkk
Darısı inşallah tüm isteyenlerin başına ,Allahım hepimize hayırlısını versin ,inşallah mutlu haberlerini alalım herkesin yüzümüz gülsün
Var mı gelişme annecik :)Doktordayim 7+5 de muayeneye geldim bakalim bekliyirum insallah guzel haberlerle cikarim burdan da
sen naptın iyi oldun mu?Hadi inşallah mutlu haberler :)
çok çok sevindimmmArkadaşlar gunaydıııııın nnnn :)
Neyse kısaca bu sürecte dr. kanamamdan dolayı (acil doktoru) %50 şans var demişti, iğne yapıp ilaçlarıma devam edip dinlenmemi söyledi.1 ahfta boyunca hiçbirşey yapmadan bekledim olaganustu buyuk bir belirsizlik ,içim içimi yedi Allah biliyor ya ,dakikalar zor geçti.
Neyse bir sürü dualarla,yalvarışlarla geçen 1 hafta sonunda dün hem kalp atışlarını gördük hem de duydukkk
Darısı inşallah tüm isteyenlerin başına ,Allahım hepimize hayırlısını versin ,inşallah mutlu haberlerini alalım herkesin yüzümüz gülsün
çok çok sevindimmm
Gözün aydınnnn, darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallahhh.Arkadaşlar gunaydıııııın nnnn :)
hoş buldum :)18 Ocak annelerine Hoşgeldin :)
Ayyy çok heyecanlı canımmm , zaten o anda herşeyi unutuosunnn ki :) biz bu gittiğimizde bebeğimizi biraz aradık tam görüntüyü bulmak için , görünce doktorum bana kımıldama dedi ama tam o anda kalp atışını gördüm ve gülmeye başladım doktorda gülüo falan birden görüntü gitti yine tabi ama çok güzel bi zamandı yaaYok canım her şey yolunda dedi geçen haftaya göre gelişimi çok iyi dedi. Kalp atışı için 2 hazirana gün verdi. Açıkcası benimde acemiliğime geldi bebeği ölçmesi hiç aklıma bile gelmemişti sen söyleyene kadarTestler yaptırmıştım onlarda iyi çıktı sadece açlık kan şekerim 100 çıkmış yüksek değil ama dikkatli oldedi 2 haziranı iple çekiyorum :)
canım al eczaneden başla folik asite hamile kalmadan 3 ay önce başlamak lazımsizklere foli k asit verdi mi ben yarın ikiye katlanmışmı değer diye gideceğim 110 çıktı beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?