2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın,dur bakalım canım ,hemen moralini bozma bazen öyle olabiliyorrmuş, duyuılmayıp 2-3 gün sonra veya bir hafta sonra duyan arkadaşım var benim.
Doktoru alalım demişti, kız da sabredip bekledi, brz zaman geçince başka doktor hem yolk sac kesesini hem de kalp atışını gayet iyi duydu.Çunku ultrason cihazından cihazına da fark edebilen birşeymiş bu , inşallah iyi haberlerini bekliyoruzz

Arkadaşlar gunaydıııııın nnnn :)
3-5 gündür yoktum ,son mesajlarım zaten iç karartıcıydı.
Neyse kısaca bu sürecte dr. kanamamdan dolayı (acil doktoru) %50 şans var demişti, iğne yapıp ilaçlarıma devam edip dinlenmemi söyledi.1 ahfta boyunca hiçbirşey yapmadan bekledim olaganustu buyuk bir belirsizlik ,içim içimi yedi Allah biliyor ya ,dakikalar zor geçti.
Neyse bir sürü dualarla,yalvarışlarla geçen 1 hafta sonunda dün hem kalp atışlarını gördük hem de duydukkk
Darısı inşallah tüm isteyenlerin başına ,Allahım hepimize hayırlısını versin ,inşallah mutlu haberlerini alalım herkesin yüzümüz gülsün

Çok sevindim canım, rabbim nefes verdikten sonra olmayacak şey mi :) darısı kalp duyamayı bekleyenelere inşallah

Herkese merhabalar,
Bat: 20 Mayıs
Adetime 3 gün kala idrar testiyle gebeliğimi öğrendim. İlkönce hafif silik ikinci çizgiyi gördüm testi 2 gün arayla tekrarladım, test giderek koyulaştı. Şu an ikinci çizgi belirgin. Yarın kan testi yaptıracağım bakalım değer kaçlarda?
İlk gebeliğim 5. Haftada düşükle sonuçlandı Umarım bu sefer sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeğim. Allah isteyen herkesin kucağını cici bebişlerle doldursun. Bu süreçte tüm güzellikler kolaylıklar bizi bulsun İnşallah

çok çok sevindimmm

çok çok sevindimmm

Çok sagol canım benim, öyle keyifsizdim ki tahmin edersin , kalp atışını görene kadar.
Halen lekelenmelerim devam ediyor , günlük ped yetecek kadar (günde 3 filan) Ama doktorum bu konuyu hiç takma olabilir dedii, sen kalp atışını gördün duydun keseyi gördün ..Gerisi sorun değil,kanama olmasın da binlerce kez şükür bugünümüze

Gözün aydınnnn, darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallahhh.

Ayyy çok heyecanlı canımmm , zaten o anda herşeyi unutuosunnn ki :) biz bu gittiğimizde bebeğimizi biraz aradık tam görüntüyü bulmak için , görünce doktorum bana kımıldama dedi ama tam o anda kalp atışını gördüm ve gülmeye başladım doktorda gülüo falan birden görüntü gitti yine tabi ama çok güzel bi zamandı yaa
Bende 6haziranda gitcem kontrol sonra 2li test falan derkenn inş geçicrk böle zaman :)

merhaba ben de geldimmm YAS 31 46 KİLOYUM 2. BEBEK 22 NİSAN son adet 27 ocak beklenen tarih

umarım herkes için ii gider ben 18 ocak idrar tahlili yaptım dün kan testi pozitif :) erken öğrendim adete 4 gün kala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…