2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar nolurrr bana yardimm edinn cok kusuyorum artik dayanamiyorum bu iskenceye kac hafta oldu tek lokma yemememe ragmen nasi kusuyorum onuda anlamiyorum serum verip yolluyolar ilaclar tok karnina ama ben ac karnina iciyorum onuda kusuyrm affedersnz ama disardaki en ufacik seyin kokusunu aliyorum esim av kopegine dondum dio hala kalp atisinida duymadik benden gec olanlar burdakiler duymus bazen bole sunu yiyorum diosunuz ck hosuma gidio keske bende yiyebilsem diorm aseriyorum ama tekrar kusuyrm esim sehir disinda doktoru aradm gelince yaticaz hastahanede sanrm ins duyarz kalp atisini yoksa(ve bu kadar eziyetbebegm yasasin yine sorun degil beynim patlayana kadar kusarm buarada benim migren sorunum var malum ilac alamioruz cok yorldum gecsin su 3 ay nolur

Yaaa ben iyice kızıyorum bak senin doktoruna neden hastaneye yatırmıyor bu seni ya yeminle bursada olsan ben gelip seni goturcem başka doktora lütfen birilerinden yardım iste senin işlerini yurutecek seni başka doktora goturecek bukadarı olmazzzzzz

Canim cok uzuldum ve gozum korktu biraz ama 8. haftadaymissin. 8den sonra bulanti ve kusmalarin azaldigi yaziyor hep biraz daha sabret. Bebek icin de endiselenmemeye calis

keskeee bursada olsamm canimm keske esim solememi istemedigi icin soleyemiyorum teror bolgesinde yasiyoruz esimin gorevinden dolayi ins secimden sonra gidicez normal biyere esimi beklemek zorundayim bebegm esimden ayrilip kaynvalidemlerde yasamakda istemyrm esimi yanliz brakmak istemyrm bole bi durumumda esimde beni brakmak istemiyo tabi baska doktora gidicez ama esim bulmus bi doktor bi gelsin ins hayirlisiyla gidicez gulum

herkese merhaba
bugün adet günüm inşallah olamam.çok korkuyorum
dün sağlık ocağı öğleden sonra diye beta hcg yapmadı
bu sabah gidip kan verdim sonuç yarın çıkıcak
inşallah yarına kadar adet olmam

Kizlar ozellikle hamileligini bizden daha once ogrenen kendi icimizde kidemliler;

Hafta hafta hangi testlerin tahlillerin yapildigini topluca biri yazabilir mi? Cogumuzun ilk gebeligi. Doktor konusunda da acemiyiz. Doktor bi seyleri eksik yapiyorsa bile anlayabilmeliyiz. Gecen bi yerde okudum, bayanin birine uclu tatama testi yapilmamis. Gebeligin ilerleyen zamani mecburi bi sebeple doktor degistirmis. Yeni doktoru bazi tetkiller istemis down sendromundan supheleniyorum demis. Bayan ciddiye bile almamis eski doktoruna guvendiginden. Ama Allah korusun cocuk gercekten down sendromlu dogmus. Bastan o test yapilsa (tabi bu test bildigim kadariyla 12 haftada falan yapiliyomus) onlemi alinabilirmis.

Simdi ben kendi adima soyleyim hamilelikten once folik asit aliyordum doktor onu kesti icinde folik asitin de oldugu bi vitanim deposu gini hap verdi ) adini simdi hatirlamiyorum eve gidinve yazarim ama baya bi vitanim mineral var.

2 gun arayla hcg tahlili ve ikincisinde prpgesteron tahlili yapildi. (5. haftadaydi ya da 4. Doktor bi sey soylemedim o konuda)

İnternette okudugum kadariyla alerji testleri falan da yapilmali diyor ama belki erkendir daha.

Siz de yazar misiniz surecinizi hafta hafta

benim iki hamileliğimde de hiç kusmadım da aşermedim de
sadece kızımda bulantılarım oldu ama kusacak derecede olunca uzanıyodum orucum bozulmasın diye,ramazandı çünkü
allah yardımcınız olsun kızlar

kız bacım üzme bakıyım içerdeki miniği... bak gördün mü ne güzell artmış... neşelen canım benim

crazybel sen neredesin canım çok üzüldüm yaa
crazybel sen neredesin canım çok üzüldüm yaa
sinirdayiz canim aslnda hic solemicektim esim duysa keser beni ama arkads bursa deyince uni.gunlerim aklima geldi keske oralarda olsak paranla rezil olmuyosum en azindan secimden sonra gidioruz belki duymusundur secim diye emniyettekileri biyerlere dagittilar...oncelikle ins hammissindir hayirli haberlerini bekliyoruzz hic stres yapma smdi benim bunu solemem sacma olcak ama:)stres yapmamaya calos diyeyim ins bebisin seninle ve o tatli bir kova burcu olcak

canimmm benim senin nebisin var mi Allah bagislasin Allah seninde yardimcin olsun insallah hem cocuklar hem hamilelik zordur benim ilk yeni evliyiz zaten bu senede oruc tutcan mi ben dua edyrm ins iyilesrm oruclarimi tutabilirim ins

anladım canım rabbim yar ve yardımcınız olsun...
benim 2 evladım var ama son bir tane daha olsun çok istedim
olmazsa da hayırlısı olsun
dediğin gibi stres yapmamak elde değil
rabbim hiç olmayanlara benden önce nasib etsin

iNŞALLAH C

Evet canım çok sevindim senin adına. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları. Her anı ayrı bir heyecan ayrı bir telaş :)

CRAZYBEL bende çok fenayımmmm... Ben kusamıyorumda, devamlı midem bulanıyor ayağa kalkamıyorum Allah yardımcımız olsunnn
aminnn bebegmm dualarim seninle kusamamakda cok kotudur esim kusunca rengimin daha iyi gozuktuguni soluyo sabirla dua edelim gecicek ins elimi karnima koyuyrm ayetel kursi okuyorum kusuyrm ama sanki duam bebegme guc veriyomus gibi hissediyorum ims

Ayyy kızlaaarrr ben dayanamadım bugün hcg yaptırdım tekrardan. Henüz dr.a gitmedim pzt.için randevu alıcam randevu almadan değer kaç oldu diye merak ettim. Ben çok araştırdım değeri düşük başlayıp yükselen varmı diye. Oyüzden yazmak istedim belki bunu merak edenler olur diye. Bhcg değerlerim: 14 mayıs (sat.tan 2 gün önce): 32,16. 16 mayıs (sat. Günü): 121. 18 mayıs: 271 21 mayıs: 1743 olmuş çok şükür.

ins olur canim Allah bagislasin Allah dort gozden ayirmasin ve onlara kardes versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…