- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.561
Benim de bulantım var 1haftadır yemek pisiremiyorum hergün kusuyorum ve 3 yasinda bi kızım var bakmam gereken çok zor gerçektenve ben daha kalp atışını da göremedim ikikez gittim görülmedi yarın tekrar gidicem dua edin benim için de kızlar inş. Duyarı. buarada kalp atislarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum.insallh sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımiza
canim cok sevindim bende dun duydum kalp atisiniArkadaşlar gunaydıııııın nnnn :)
3-5 gündür yoktum ,son mesajlarım zaten iç karartıcıydı.
Neyse kısaca bu sürecte dr. kanamamdan dolayı (acil doktoru) %50 şans var demişti, iğne yapıp ilaçlarıma devam edip dinlenmemi söyledi.1 ahfta boyunca hiçbirşey yapmadan bekledim olaganustu buyuk bir belirsizlik ,içim içimi yedi Allah biliyor ya ,dakikalar zor geçti.
Neyse bir sürü dualarla,yalvarışlarla geçen 1 hafta sonunda dün hem kalp atışlarını gördük hem de duydukkk
Darısı inşallah tüm isteyenlerin başına ,Allahım hepimize hayırlısını versin ,inşallah mutlu haberlerini alalım herkesin yüzümüz gülsün
Yarın inşallah duyarsın canım benimm.. Dualarım seninle :)
çok saolun kızlar inş. Duyarım.Bulantisi olanlar içinde mideyi boş bırakmamak gerek zorla da olsa yemeye çalışıyorum yoksa daha çok bulaniyo bide soğuk şeyler iyi geliyorİnşallah yarın bebeğinin minik kalbinin atışını duymuş bi şekilde dönersin evine. Dualarım seninle.
Kizlar selam
ctesi 5+4 olan bebisimin kesesi tam gununde buyuklugundeydi. Bugun başka bir doktora gittim 6+2 deyim gunune gore kese az buyumus dedi. Ama bebek nokta kadar ve yolk sac olusmus gorduk. Kese az gelismesi neden olabilir sizde olan var mi?
çok saolun kızlar inş. Duyarım.Bulantisi olanlar içinde mideyi boş bırakmamak gerek zorla da olsa yemeye çalışıyorum yoksa daha çok bulaniyo bide soğuk şeyler iyi geliyor
Teşekkür ederim ilk defa gittigim bir doktor bu. Bebek icin bisey demedi kese icin az gelismis dedi pek olumlu konusmadi haftaya cuma gunune kadar belli olur durumu dediBi bilgim yok tam olarak, bebek nokta kadar derken ne kadar kaç mm? Bence sıkıntı olabilecek bir durum olsaydı doktorun söylerdi, her embriyonun gelişimi farklı olabilir, seninki biraz nazlı büyüyordur belkiayrıca yolk kesesi oluşmuş diyorsun ki iyi bişey bu bence. İçini ferah tut arkadaşım..
Bir daha ki kontrolün ne zaman?
evet az az sık sık yemek gerekiyor. Soguk içecekler işe yarıyor gerçekten ben de dünden beridir keşfettim bunu çok iyi oldu :)
Gözün aydııııınkizlar kalp atisini duyan herkesiiii öpüyorum kocamanbizde dun duyduk kalp atisini mukemmel birsey duynayanlarda duysun insallah en kisa zamanda mukemmel birsey
evet dun koca gun agladim nadil bi mucize dedim sukredip durdum isteyen herkese ver allahim dedim bambaska bisiymis yaaGözün aydııııın
Evet çok özel bir duygu gerçektenBen de salı günü duydum, insan çok garip oluyor
Teşekkür ederim ilk defa gittigim bir doktor bu pek olumlu konusmadi haftaya cuma gunune kadar belli olur durumu dediptesi eski doktorumda kontrolum var
Cok tesekkur ederim canimmSen yine de moralini yüksek tut, bebeğin devam etmek için uğraşıyor demek ki, inşallah da başarırEski doktoruna gidecek olman iyi olmuş farklı bir doktordan da bilgi almak iyi oluyor. Ayrıca ne hikayeler duyuyoruz doktorların kürtaj yapalım dedikleri anneler gayet sağlıklı hamilelik geçiriyor sonrasında. O yüzden sen şimdi dinlen, çok zor tahmin ediyorum ama pozitif kalmaya çalış. İnşallah güzel gelişsin her şey senin ve bebeğin için.
Ve ayrıca Herşeyin hayırlısı. Ben kimyasal gebeliğimde çok üzülmüştüm ama sonra dedim ki devam etse sağlıksız olacaktı belki böylesi iyiyimiş demek ki dedim. Senin çok şükür kendiliğinden oluyor bebeğin, benim gibi sıkıntıların yok. Bu bile büyük bir lütuf. O yüzden sonuç ne olursa olsun üzme kendini.
Dualarım seninle
Canım sıkıntıyı tam anlamadım ama inş korktuğun birşey değildir..Cok tesekkur ederim canimm
Ben de aynı şekilde kistim varmış. Bebekle birlikte gördük. Doktor folidoce verdi. Tok yada aç fark etmiyor sanırım. Prospektüsünde aç karınla yemeklerden hemen önce yazıyor. Çok da önemli olmasa gerek.Bende pko luyum folidoce kullaniyorum her sabah kahvaltidan sonra iciyorum
Sagol canim insallahCanım sıkıntıyı tam anlamadım ama inş korktuğun birşey değildir..
Sıkma canını nazlı seninki birazcık sanırımm :) bak bebeğinde oluşmuş. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)Sagol canim insallah
gecen hafta keseboyutu tarih ile tam uyumluydu. bu hafta küçük cikti yani 1haftada gelişmesi gerekenden az gelismis ama bu sırada bebek olusmus bende anlamadım ptesi belliolur inşallah sıkıntı yoktur
Masallahh masallahh
Aynen 2 nisanAaaa evt ayniyiz sat 2 nisanmi
Yok canım karından :))Masallahh masallahhvajinal mi gordun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?