2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah yarın bebeğinin minik kalbinin atışını duymuş bi şekilde dönersin evine. Dualarım seninle.

Kizlar selam
ctesi 5+4 olan bebisimin kesesi tam gununde buyuklugundeydi. Bugun başka bir doktora gittim 6+2 deyim gunune gore kese az buyumus dedi. Ama bebek nokta kadar ve yolk sac olusmus gorduk. Kese az gelismesi neden olabilir sizde olan var mi?

canim cok sevindim bende dun duydum kalp atisini

Yarın inşallah duyarsın canım benimm.. Dualarım seninle :)

İnşallah yarın bebeğinin minik kalbinin atışını duymuş bi şekilde dönersin evine. Dualarım seninle.
çok saolun kızlar inş. Duyarım.Bulantisi olanlar içinde mideyi boş bırakmamak gerek zorla da olsa yemeye çalışıyorum yoksa daha çok bulaniyo bide soğuk şeyler iyi geliyor

Bi bilgim yok tam olarak, bebek nokta kadar derken ne kadar kaç mm? Bence sıkıntı olabilecek bir durum olsaydı doktorun söylerdi, her embriyonun gelişimi farklı olabilir, seninki biraz nazlı büyüyordur belki ayrıca yolk kesesi oluşmuş diyorsun ki iyi bişey bu bence. İçini ferah tut arkadaşım..
Bir daha ki kontrolün ne zaman?

çok saolun kızlar inş. Duyarım.Bulantisi olanlar içinde mideyi boş bırakmamak gerek zorla da olsa yemeye çalışıyorum yoksa daha çok bulaniyo bide soğuk şeyler iyi geliyor

evet az az sık sık yemek gerekiyor. Soguk içecekler işe yarıyor gerçekten ben de dünden beridir keşfettim bunu çok iyi oldu :)

Teşekkür ederim ilk defa gittigim bir doktor bu. Bebek icin bisey demedi kese icin az gelismis dedi pek olumlu konusmadi haftaya cuma gunune kadar belli olur durumu dedi ptesi eski doktorumda kontrolum var

kizlar kalp atisini duyan herkesiiii öpüyorum kocaman bizde dun duyduk kalp atisini mukemmel birsey duynayanlarda duysun insallah en kisa zamanda mukemmel birsey
Gözün aydııııın

Evet çok özel bir duygu gerçekten Ben de salı günü duydum, insan çok garip oluyor

Teşekkür ederim ilk defa gittigim bir doktor bu pek olumlu konusmadi haftaya cuma gunune kadar belli olur durumu dedi ptesi eski doktorumda kontrolum var

Sen yine de moralini yüksek tut, bebeğin devam etmek için uğraşıyor demek ki, inşallah da başarır Eski doktoruna gidecek olman iyi olmuş farklı bir doktordan da bilgi almak iyi oluyor. Ayrıca ne hikayeler duyuyoruz doktorların kürtaj yapalım dedikleri anneler gayet sağlıklı hamilelik geçiriyor sonrasında. O yüzden sen şimdi dinlen, çok zor tahmin ediyorum ama pozitif kalmaya çalış. İnşallah güzel gelişsin her şey senin ve bebeğin için.
Ve ayrıca Herşeyin hayırlısı. Ben kimyasal gebeliğimde çok üzülmüştüm ama sonra dedim ki devam etse sağlıksız olacaktı belki böylesi iyiyimiş demek ki dedim. Senin çok şükür kendiliğinden oluyor bebeğin, benim gibi sıkıntıların yok. Bu bile büyük bir lütuf. O yüzden sonuç ne olursa olsun üzme kendini.
Dualarım seninle

Cok tesekkur ederim canimm

Bende pko luyum folidoce kullaniyorum her sabah kahvaltidan sonra iciyorum
Ben de aynı şekilde kistim varmış. Bebekle birlikte gördük. Doktor folidoce verdi. Tok yada aç fark etmiyor sanırım. Prospektüsünde aç karınla yemeklerden hemen önce yazıyor. Çok da önemli olmasa gerek.

Canım sıkıntıyı tam anlamadım ama inş korktuğun birşey değildir..
Sagol canim insallah
gecen hafta keseboyutu tarih ile tam uyumluydu. bu hafta küçük cikti yani 1haftada gelişmesi gerekenden az gelismis ama bu sırada bebek olusmus bende anlamadım ptesi belliolur inşallah sıkıntı yoktur

Sagol canim insallah
gecen hafta keseboyutu tarih ile tam uyumluydu. bu hafta küçük cikti yani 1haftada gelişmesi gerekenden az gelismis ama bu sırada bebek olusmus bende anlamadım ptesi belliolur inşallah sıkıntı yoktur
Sıkma canını nazlı seninki birazcık sanırımm :) bak bebeğinde oluşmuş. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

Kızlarrr ben kendimi dışarıya attım ozdileği gezdik simdi başka avm ye gectık evde bunalıma giriyom hergun

Kızlar yarın tekrar doktora gidicem..geçen hafta ankarada keseyi yolk saç gorunmustu 1 hafta sonra tekrar ultrasona git bebis daha ufacık olduğu için görünmüyo demişti. .inşallah yarın melegimi gorebilirim bi aksilik cikmadan yarın 6+0 olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…