- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.621
Kalbini duymuştum cnm benim kesenin içinde dr nin anlamadıgı bırsey vardı 2 hafta sonra bidaha bakalım dedi ama ben duramıyorum artık ya bebegıme bırsey olduysa gitmem lazım
Bende de var karın ağrıları biraz. Yarın doktora gidicez nedenini sorucamGünaydın annecikler :) sanki bugün karnım bi agriyo gibi canım bişi yemek istemiyo..uyanali 2saatten fazla oldu Oysaki acaba bulantilar mi başlıyor kiiii
Sanki böyle midem bulanacak gibi ama bulanamiyo gibi bi karın ağrısı. .öğrenirsen bana da soyler misin nedeni neymiş. .1 hafta sonra gidicem ben doktora ancakBende de var karın ağrıları biraz. Yarın doktora gidicez nedenini sorucam
aynen kızlar bende de var ağrı ama hafif,bugün bende gidicem doktora sorucam ama normal diye biliyorum ben
Ben de okudum normal yazıyor. Soralım ama doktorlaraSanki böyle midem bulanacak gibi ama bulanamiyo gibi bi karın ağrısı. .öğrenirsen bana da soyler misin nedeni neymiş. .1 hafta sonra gidicem ben doktora ancak
Ben de okudum normal yazıyor. Soralım ama doktorlara
Bnmdeee 4.30daaa :))Günaydınlar ben dayanamadım persembeyi bekleyemicem randevu aldım başka doktordanda çok merak ediyorum bebişim iyimi diye 1 de randevukahvaltımı yapimm barim
Kuzum kötü haber mide bulantıların başlayacak eli kulağında :)))Sanki böyle midem bulanacak gibi ama bulanamiyo gibi bi karın ağrısı. .öğrenirsen bana da soyler misin nedeni neymiş. .1 hafta sonra gidicem ben doktora ancak
Oncelikle merhaba bende 5 haftalik supriz bir hamilelik döneminde oldugumu ogrendim ki istemiyorduk bir tane oglum var onda 18 kilo aldim deli gibi kremlendim bana bir doktor bunun genetik oldugunu annen catladiysa ne yaparsan yap azda olsa catlarsin dedi evet bu doğru ama kremlerin cok etkisi var nemlndirmenin ama ogle bir gobek oluyorki son haftalar ne surersen sur karin yirtilacak kadar buyuyor cok şükür cok hafif belirsiz alt tarafim catladi gozukmuyor bile ama bacak baslangic yerlerim hic aklima gelmedigi icin cok surmemistim oralarimda catlaklar var suan degilde 6 aydan sonra kollar dahil heryeri kremlemek gerektigi kanisindayim umarim catlaksiz bitirebilirsin bu sureci kiloya gelince 18 aldim 21 verdim hic diyetsiz sadece emzirerekKızlar günaydın, ben bu çatlak işi,nden çok korkmaya başladım göbüşüm patlayacak gibi oluyor krem aldım çatlaklar için sürüyorum 2 gündüer :)
Oncelikle merhaba bende 5 haftalik supriz bir hamilelik döneminde oldugumu ogrendim ki istemiyorduk bir tane oglum var onda 18 kilo aldim deli gibi kremlendim bana bir doktor bunun genetik oldugunu annen catladiysa ne yaparsan yap azda olsa catlarsin dedi evet bu doğru ama kremlerin cok etkisi var nemlndirmenin ama ogle bir gobek oluyorki son haftalar ne surersen sur karin yirtilacak kadar buyuyor cok şükür cok hafif belirsiz alt tarafim catladi gozukmuyor bile ama bacak baslangic yerlerim hic aklima gelmedigi icin cok surmemistim oralarimda catlaklar var suan degilde 6 aydan sonra kollar dahil heryeri kremlemek gerektigi kanisindayim umarim catlaksiz bitirebilirsin bu sureci kiloya gelince 18 aldim 21 verdim hic diyetsiz sadece emzirerek
Düne kadar çok ciddi ishal problemi yaşadım çok affedersin ama su gibi resmen. Yediklerim hep sıvıydı ben ona bağladım.Kızlar ya ben de 5 haftalık hamileyim. genelde hamilelikte afedersiniz kabızlık olur derler ama bende tam tersi bağırsak hareketliliği arttı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri dr.a gitmedim pzt gidicem ama böyle bişey yaşayan var mı?
AbbovvvvvKuzum kötü haber mide bulantıların başlayacak eli kulağında :)))
Kızlar ya ben de 5 haftalık hamileyim. genelde hamilelikte afedersiniz kabızlık olur derler ama bende tam tersi bağırsak hareketliliği arttı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri dr.a gitmedim pzt gidicem ama böyle bişey yaşayan var mı?
Benimde aklıma o geldi canım birden bire bütün beslenme şeklimi değiştirdim fazla sıvı tüketmeye özen gösteriyorum ondanmıdır acaba dedim. Bakalım geçmezse pzt doktora bi sorarım.saol canım cevabın içinDüne kadar çok ciddi ishal problemi yaşadım çok affedersin ama su gibi resmen. Yediklerim hep sıvıydı ben ona bağladım.
Bende de öyle ishal şeklinde değil ama bağırsakların çok hareketli bazen de karnıma ağrı giriyo. Daha dr.a gitmediğim için tedirgin oluyorum acaba ters bişiler var da dr.a gitmediğim için haberdar olamıyorum mu diyorumcanım normalde bende kabızşık vardır ama benimde metobalizmam düzeldi tam tersine, ishal gibi değilim ama normale döndüm
Hatta oyleki yerimden kalkamiyordum sagiyordum sutumu ki sut artirici malt iceceklerden iciyordum dunya kalori olur kendileri bir ara kilo vermemi durduramadigim icin diyetisyene gittim ne kadar alirsam alayim ogluma sut vericegim dedigim icin betin otomatikman kilo vermis dedi hicte fena olmadi 15 ay emzirdim aslinda sagdim emmedigi icin kilo normal dogum olursa kalmiyor kanimcasadece emzirerek çok iyi vermişsiniz kilo
Hatta oyleki yerimden kalkamiyordum sagiyordum sutumu ki sut artirici malt iceceklerden iciyordum dunya kalori olur kendileri bir ara kilo vermemi durduramadigim icin diyetisyene gittim ne kadar alirsam alayim ogluma sut vericegim dedigim icin betin otomatikman kilo vermis dedi hicte fena olmadi 15 ay emzirdim aslinda sagdim emmedigi icin kilo normal dogum olursa kalmiyor kanimca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?