2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımde 35 e yakın targı oluyor. bana da 35 den 2 hafta sonra doguma gel dıyormus belli olmaz

bı arasana dr unu ne dıım bılemedım
Ya doktor da genel cerraha yönlendirdi geçen. Anlayamazsın fıtık ağrısı mı sancı mı dedi hafta için gitcem.
Şimdi devam ederse de zaten direkt hastaneye giderim sancıların olunca mutlaka gel dedi.
sanki bi şey kopuyo sizde oluyo mu hiç öyle
şeyler gaz mı acaba
Doğum sancısı olsa arada duraksıyor tekrar başlıyor bu durmuyo ki hiç.

kasmayınca acımıyormuş da nasıl kasmıcaz onu bilemiyorum.Doktorum zorla değil istemediğin yerde bırakırız diyor
kız bıraksa bı sfer catı uygun mu deıl mı bılemıcez
benımde 35 e yakın targı oluyor. bana da 35 den 2 hafta sonra doguma gel dıyormus belli olmaz
aynısını bende dusundum. esıme dedım bu adam heralde bıdaha benı doguma cagrır dıe
bende ole kopar gıbı olmuo da gecen aksam mesela gece boyunce cektgım gaz mıydı gebelık sancımıydı bılmıyorum

Benimkide yakın zamana kadar tersdi,yanı kafa yukarıda,doğum yolunda ayakları vardı.Benimde aynı senın gıbı agrı ve gergınlığım olmuştu,hatta bı ara hem sağ hem sol tarafdan vuruyordu,göbegımın seklı tatamıyle degısmıstı,sanırım o gunler yan yatışdaydı.Ben bıraz bebek anne karnındakı duruşlarını araştırmıştım da.Dün öğrendımkı normal doğum pozısyonuna geçmiş çok sukur.Senınkıde dönüyor veya donmeye calısıyor olabıır şu sıra.Ama aşırı bı aĞrın varsa bekleme tabii,şakaya gelmez canım.

dogumdan cıkılınca mı verılıyor canım. bende zemzem verım barı cocuga

Anne sütünden önce, bir damla damlatılıyor ağzına.

Canim korkulacak bi şey yokmuş ya. Ablam abartma diyor oyle kimse kurcalamaz seni özelde bi de daha nazik davranıyorlar korkma diyor.

Kasmamak gerekiyor kendini. Bi de doktorun öncesinde ne yapacağını anlatması gerekiyor. Benimki erkek doktordu, ne yapacağını söylememişti o yüzden baya bi kastım kendimi, ama hastanede ebe muayene ederken üçe kadar sayıcam falan dedi, eline jel sürdü, ebelerin kontrollerini çok daha kolay atlatmıştım.

ben de 2gun 30.haftaya gricem ve bu dediğin gbi benimki de.ama donme olmadi cok agrittigi oluo,genelde de yan duruyor.kafa sagda ayaklar solda falan..bakalm kerata ne zaman donecek :)

tamm canm saol. benımde dr um yapmıomus catı muayenesını ebesı yapıomus. ınsallah benmkıde rahat gecer erkek dıe kasıyorum kendımı ama tıpta ayıp olmaz

32. hafta yapılacak muayeneden sonra 34 ve 36. haftalarda gidecekmişim, sonra haftada bir ... Bana da böyle söylendi

Canim benim 5.aydan beri bas aşağı ya Dönmez herhalde bu saatten sonra. Ama hareket ediyo çok fazla her yerden vuruyor sanki on tane eli ayaği var
adalat kullanan var mı?
ben kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…