- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.961
yoksa başka türlü içecegım yok canımsu içme programı mı ayy hiç duymadım yaaa alemsin :)))
benımde 35 e yakın targı oluyor. bana da 35 den 2 hafta sonra doguma gel dıyormusCanim.bi tanidigima dr erken dgm riskin var demiste. Adalat kullanio ishal olmus cok kullananlara bole bisi yaptimi die sormustum. Sen kullanmismiydin
Banada gun olarak dedi 32 mi34 mu gun snra goruselim die ayin 3 une gelio. Uzun geldi ama bida ondan snra heralde cagrir. Bana direk doguma gel ďmez. Nst mi ne oma da sokmadi. Agrim var demistim olucak dedi
Evetçatı muayenesi elle mi yapılıyoOoO
Ya doktor da genel cerraha yönlendirdi geçen. Anlayamazsın fıtık ağrısı mı sancı mı dedi hafta için gitcem.bı arasana dr unu ne dıım bılemedım
kız bıraksa bı sfer catı uygun mu deıl mı bılemıcezkasmayınca acımıyormuş da nasıl kasmıcaz onu bilemiyorum.Doktorum zorla değil istemediğin yerde bırakırız diyor
aynısını bende dusundum. esıme dedım bu adam heralde bıdaha benı doguma cagrır dıebenımde 35 e yakın targı oluyor. bana da 35 den 2 hafta sonra doguma gel dıyormusbelli olmaz
bende ole kopar gıbı olmuo da gecen aksam mesela gece boyunce cektgım gaz mıydı gebelık sancımıydı bılmıyorumYa doktor da genel cerraha yönlendirdi geçen. Anlayamazsın fıtık ağrısı mı sancı mı dedi hafta için gitcem.
Şimdi devam ederse de zaten direkt hastaneye giderim sancıların olunca mutlaka gel dedi.
sanki bi şey kopuyo sizde oluyo mu hiç öyle
şeyler gaz mı acaba
Doğum sancısı olsa arada duraksıyor tekrar başlıyor bu durmuyo ki hiç.
Benimkide yakın zamana kadar tersdi,yanı kafa yukarıda,doğum yolunda ayakları vardı.Benimde aynı senın gıbı agrı ve gergınlığım olmuştu,hatta bı ara hem sağ hem sol tarafdan vuruyordu,göbegımın seklı tatamıyle degısmıstı,sanırım o gunler yan yatışdaydı.Ben bıraz bebek anne karnındakı duruşlarını araştırmıştım da.Dün öğrendımkı normal doğum pozısyonuna geçmiş çok sukur.Senınkıde dönüyor veya donmeye calısıyor olabıır şu sıra.Ama aşırı bı aĞrın varsa bekleme tabii,şakaya gelmez canım.Kızlar şaka maka bebeğim dönmeye mi çalışıyo anlamadim yarım saattir iki yanıma da vuruyor dönmüş müdür bi de göbeğimin sağinda sancı var yarım saattir uzanıyodum kalkamadım az önce kalktım gözümden yaş geldi çok acıyo taş gibi olmuş ortadan sağa doğru. Nerden anlicam fıtık agrısı mı sancı mı of sanki bi şey kopuyo içerde
dogumdan cıkılınca mı verılıyor canım. bende zemzem verım barı cocuga
Canim korkulacak bi şey yokmuş ya. Ablam abartma diyor oyle kimse kurcalamaz seni özelde bi de daha nazik davranıyorlar korkma diyor.
ben de 2gun 30.haftaya gricem ve bu dediğin gbi benimki de.ama donme olmadi cok agrittigi oluo,genelde de yan duruyor.kafa sagda ayaklar solda falan..bakalm kerata ne zaman donecek :)Benimkide yakın zamana kadar tersdi,yanı kafa yukarıda,doğum yolunda ayakları vardı.Benimde aynı senın gıbı agrı ve gergınlığım olmuştu,hatta bı ara hem sağ hem sol tarafdan vuruyordu,göbegımın seklı tatamıyle degısmıstı,sanırım o gunler yan yatışdaydı.Ben bıraz bebek anne karnındakı duruşlarını araştırmıştım da.Dün öğrendımkı normal doğum pozısyonuna geçmiş çok sukur.Senınkıde dönüyor veya donmeye calısıyor olabıır şu sıra.Ama aşırı bı aĞrın varsa bekleme tabii,şakaya gelmez canım.
tamm canm saol. benımde dr um yapmıomus catı muayenesını ebesı yapıomus. ınsallah benmkıde rahat gecer erkek dıe kasıyorum kendımı ama tıpta ayıp olmazAnne sütünden önce, bir damla damlatılıyor ağzına.
Kasmamak gerekiyor kendini. Bi de doktorun öncesinde ne yapacağını anlatması gerekiyor. Benimki erkek doktordu, ne yapacağını söylememişti o yüzden baya bi kastım kendimi, ama hastanede ebe muayene ederken üçe kadar sayıcam falan dedi, eline jel sürdü, ebelerin kontrollerini çok daha kolay atlatmıştım.
kızlar bişey soracağım,dr unuz sızıde ıkı haftada bir çağırıyor mu artık?
Anneme söyledım de 2 haftada bır cağırıyor şimdiden diye,boşver sen onu ıkı haftada bir çağırıp napacakmış dedi
Acaba gerektiği için mi gerçekden , yoksa tamamen duygusal olarakdanmı 32.haftadan itibaren sık görüşelim dedi
aa ozaman belkı benımde ole olur32. hafta yapılacak muayeneden sonra 34 ve 36. haftalarda gidecekmişim, sonra haftada bir ... Bana da böyle söylendi
Canim benim 5.aydan beri bas aşağı yaBenimkide yakın zamana kadar tersdi,yanı kafa yukarıda,doğum yolunda ayakları vardı.Benimde aynı senın gıbı agrı ve gergınlığım olmuştu,hatta bı ara hem sağ hem sol tarafdan vuruyordu,göbegımın seklı tatamıyle degısmıstı,sanırım o gunler yan yatışdaydı.Ben bıraz bebek anne karnındakı duruşlarını araştırmıştım da.Dün öğrendımkı normal doğum pozısyonuna geçmiş çok sukur.Senınkıde dönüyor veya donmeye calısıyor olabıır şu sıra.Ama aşırı bı aĞrın varsa bekleme tabii,şakaya gelmez canım.
ben kullandımadalat kullanan var mı?
Kesinlikleeeeeebenim oglan kesin boyle uzaniyor o vuruslarin baska aciklamasi olamazEki Görüntüle 1687919
Ben kullaniyorum sabah aksamadalat kullanan var mı?
Bende bugun buna benzer bi pozisyon da durabilir mi diye dusuyordum. Ayni anda bi cok yere vurunca ne nerde sasiriyorumbenim oglan kesin boyle uzaniyor o vuruslarin baska aciklamasi olamazEki Görüntüle 1687919
Valla süpermiş bizim evde uyarıcı eşim durmadan suyunu içtin mi diye soruyor :)yoksa başka türlü içecegım yok canımuyarıyor ıc dıye
ben de ıcıp işaretlıyorum. gunluk ne kadar ıctıgımı hesaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?