2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy benn göğüsler aynı duruo yaaa sinir oluorummm onlara :))
Doktoruma söledim doğumla beraber dolcaklar bi hormon gitcek başka bi hormon gelcek falan filan bişiler dedi ama korkuorum ya gelmezse die amannn uff..
kız ne korkuyosun elbet gelir cicişlere sütler..:KK48: bende erken geldi diye korktuydum :KK70:

Aminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz

canım yengem doğum yaptığında da süt sağmaya çalışmış gelmemiş ama bebeği kucağına bir kere alıp emzirmeye çalışmış anında gelmiş sütü

canım eğer abhsettiğin garip renkli bir sıvı ise benden geldi,hatta ilk farkettiğimde 6.ayımda falandım.
normalde hep siyah sütyen kullanırım farketmıyordum,beyaz kullandıgım zamanlarda bı bakıyorum Allah allah bu leke neyin nesi :KK30: Sonradan çaktım köfteyi:cool: Bazen evde tshırtle camasırsız dolasınca ıslanıyo çok hafıf ama..Süt denılırmı bilmem:anneadayı:

bende cok erken basladi 14.haftamda falandim once renksizdi ama tuhaf kokuyodu :) sonra sarimsi renkte gelmeye basladi ztn gogus uclarinda kuruyup yagli yagli kalio fark edersin. en az 3 haftadir da bildign beyaz sut renginde geliyo. asama asama yasadim bizzat:KK66: dogum olunca hemen gelir ins boyle:rolleyes:

bende cok erken basladi 14.haftamda falandim once renksizdi ama tuhaf kokuyodu :) sonra sarimsi renkte gelmeye basladi ztn gogus uclarinda kuruyup yagli yagli kalio fark edersin. en az 3 haftadir da bildign beyaz sut renginde geliyo. asama asama yasadim bizzat:KK66: dogum olunca hemen gelir ins boyle:rolleyes:
evet uçların ucu (o nasl bı tabırse :)) kuru kuru böyle.Ben daha göğüs kremı almadım,acaba kullansammı önceden dıyorum.
İnş.bence gelir ya yeterki bebek emmek istesin.

canım eğer abhsettiğin garip renkli bir sıvı ise benden geldi,hatta ilk farkettiğimde 6.ayımda falandım.
normalde hep siyah sütyen kullanırım farketmıyordum,beyaz kullandıgım zamanlarda bı bakıyorum Allah allah bu leke neyin nesi :KK30: Sonradan çaktım köfteyi:cool: Bazen evde tshırtle camasırsız dolasınca ıslanıyo çok hafıf ama..Süt denılırmı bilmem:anneadayı:
bende ilk başta anlamamıştım ama bugün lohusa kadınlar gibi çamaşırım ıslanmıştı :KK70:

evet cok yayilirsa diger yerlere fln da karaciger enzimleriyle ilg olabilirmis bnm o kadsr degil ama dun aradm artk dayanamayip,ulasamadm ebe merkezine. bugun yine arayayim diyorum ama 9unda randevum var belki o zaman soylerm. artk abartaabarta soyliyim ki ilgilensinler benl,hep iyiyim diyip gecistiriyorum onemsemiyolar

ilk hamileliğimde 37. haftanın başında kaşınmaya başladım önce tüm karnım kıpkırmızı oldu çatlıyor diye düşündüm kollarım ve bacaklarıma atınca dr a gittim gebelik kolestazı dendi karaciğer enzimleriyle alakalıysa hemen doğuma almamız lazım dediler ama tahlillerde bişey çıkmadı gebelerin %10 unda görülen bişeymiş 2 hafta çektim neremi kaşıyacağımı şaşırıyordum verilen ilaçlar kortizonlu olduğu için çok fazla sürmedim senin tek karnında ise ve kızarıklık çok aşırı yoksa korkma

Cokmu fena oluyo alttaki kesi? Bazen alttan keseceklerine ustten kessinler diyorum valla :110:
Ya aslında çok fena olmuyor hatta bir sene sonra hangi tarafa doğru kesmislerdi hatırlayamadım bile ama ilk zamanlarda hem dikiş hem basur birleşince kabiz oluyorsun işte o zaman çok fena oluyor ama tabi sezaryen gibi Yatman kalkman problem olmuyor azıcık yan oturuyorsun ben hep ayaktaydim

Back
X