- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.001
Hahahha kız ne güzel işte gelcek hemen sütünnn..benm bide sezeryan olcakkk hiç değişiklik yokk nolcak bilmemmsana çok imrendim
senin cicişler küçükmüş ona imrendim benHahahha kız ne güzel işte gelcek hemen sütünnn..benm bide sezeryan olcakkk hiç değişiklik yokk nolcak bilmemm
Allah yardimcinz olsn insallah guzel yerlere cikar tayininiz canim. Benimde agrilarim kasılmalarm var gece hic uyuyamiyorum. Bugun dr kontrolumz vardi cok sukur hersey yolunda normal dogumu beklicez insallah. Bende cok korkuyorum zarar verirsem bebegime diye ama Rabbim yardim eder insallah. Bugun calisamaz raporu aldm artik 3 haftayi evde geciricem insallah bebisimle :))Kuzuuumm Allah razi olsun iyiyim elhamdülillah annemin yanindayim evi tasidik teror bolgesinde oldugu için esimde doguma gelicek yaza kadar boyle idare edicez yazin tayin cikicak insallah canim
Ya gece kasiklarima agri girdi dogum korkusu sardi iyice sen nasilsin belirti varmi
magnezyum içiyormuydun,dr un vermısmıydı?
2 hafta daha tut cnm
nişan benim bildiğim koyu kahverengi ve sümüksü bi kıvamda oluyor yani benim ilkinde öyleydi takip et daha fzla olursa dr unu ara bence
doktorunu ara canım bence ihmale gelmezkızlar ya kilodumda nokta gibi kan vardı ama nokta kadardı yani küçüktü inş nişan falan değildir
Bence de doktorunu ara belki başka doktora gönderirbugün gidicektim ama yokmuş yarın gidicem canım, kahverengiyse eğer iyi ozaman, acaba iş yaptım biraz ondan mı oldu
Evet teyzesi veriyorlar inince kesiliyor sonra yükselme olupta sınıra yaklaşır sa yeniden giriyor gunesleniyor kuzum:)Atlatır inşallah annesi minik kuzumuz sarılığıda fototerapi mi veriyolar
evet uçların ucu (o nasl bı tabırse :)) kuru kuru böyle.Ben daha göğüs kremı almadım,acaba kullansammı önceden dıyorum.
İnş.bence gelir ya yeterki bebek emmek istesin.
Bnde sana imrendimmmmsenin cicişler küçükmüş ona imrendim benbenim ki 2 beden büyüdü
Kızzz artık sende mi evdesinnn :)) senin patron delirmiştir :))Allah yardimcinz olsn insallah guzel yerlere cikar tayininiz canim. Benimde agrilarim kasılmalarm var gece hic uyuyamiyorum. Bugun dr kontrolumz vardi cok sukur hersey yolunda normal dogumu beklicez insallah. Bende cok korkuyorum zarar verirsem bebegime diye ama Rabbim yardim eder insallah. Bugun calisamaz raporu aldm artik 3 haftayi evde geciricem insallah bebisimle :))
Maşallah minnosuma kaç kilo doğdu canım boyu fln nasıl doğdu hanı konuşuyorduk ya doktorun dediği gibi mi oldu buyuyolar hrmn minnoslar
doktorunu ara canım bence ihmale gelmez
niye kaldın ki senBen 17de kaldım yaw
Bence de doktorunu ara belki başka doktora gönderir
uyku saatım gene aynıydıSurrender @Pembedon5 bu gece masallah uyuyabildiniz mi yoksa siz esprili yazismalari gorup biraz rahatlasaydik iyiydi biz de,gece buranin mudavimiyiz gerci de
İnşaallah sorun yoktur.aynen canım hastaneyi aramıştım randevu için, kendisini arayayım
neye göre 26? sancı cıktı mı?Kızlar 26 aralık doğum tarihimiz inşallah :)
Spinal sezeryan olacak. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?