- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.601
allah yardımcın olsun.Evet arkadaslar kasilmam var demistim nsttede de cikti hastanedeyim yatisim yapildi...ciger gelistirici igne yapildi dua edin bana
hareketlerı de olmasa heralde hastane kapısında yatarız, ya da kalp dinleme cıhazı falan alırdık.Bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde aynı anda aklıma hep en kötü şey geliyor..demek istemiyorum işte.. kaybetme korkum hat safhada.. biraz dürtünce tekmeliyor tabi rahatlıyorum.. sonra kendime kızıyorum.. elimde değil.. ilk bebeğimi kaybettim çünkü ..paylaşmak istedim.. şu an bile çok duygusalım..
Aynen öyle.. zaten tekmeledikçe dua okumaya çalışıyorum.. şükür ede ede geçiriyorum günümü..hareketlerı de olmasa heralde hastane kapısında yatarız, ya da kalp dinleme cıhazı falan alırdık.
iyi ki hareketlerı var
Toprağa ayak bas .kızlar bende aşırı bi elektirk var nereye dokunsam çarpılıyorum.. napim sizce
Kociş odanın balkon kapısını açıp gitmişti.baktım salonun ortasında işeyemicem 2 kere daha geldi.. Tüm odalar temizdi bugün ve gece bi kıpırtı olmadı sanırım gitti ..Ay canınm yarasa noldu sahi?
Akşam en spn nevaleyi toplayıp saloma gidecektin?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kadinlar-kulubu-enleri.1211/Nerde bu link bende bakmak istiyorum
alt ast değil mi bakılması gereken onlar normalCanım kolestaz ve preeklampsi belirtisi aşırı kaşınma enzimlerim normal çıktı demişsin. Doktor karaciğer enzimlerine mi baktı acaba sadece test sonuçların var mı? İdrar ve biyokimya ve hemogram testleri yapması lazım. Eğer hala şikayetlerin devam ediyorsa bir acile git. Özel de ciddi tutar bu testlerin tamamı. Test sonuçların duruyorsa sende gönder bir bakıyım hangi testleri yaptır. Gide gele beni de doktor yaptılar hastanede :)) İnşallah geçer tez zamanda...
Allah yardımcın olsun, dualarimiz seninle..Evet arkadaslar kasilmam var demistim nsttede de cikti hastanedeyim yatisim yapildi...ciger gelistirici igne yapildi dua edin bana
Kayısı kompostosu iç cnm ..Kızlar kabızlık yaşayan oldumu neler kullandınız çok fenayım
Valla ne kadar oldugunu bilmiyorum ama ilk cikti serum takildi ikincidede cikti yatistan emin olamadim bida bakildi yine ciktiallah yardımcın olsun.
çok mu varmış kasılma
ilk kasılmada alıyorlar mı öyle
Amin canim cok sagolAllah yardımcın olsun, dualarimiz seninle..
Pisik kremi Desitin aldım, mavi olanı. Sudocrem de var evde onu da deneyecem.Bebek şampuan, yağı ve vücut sabunu, pişik kremi için hangi ürünleri aldınız kızlar ne onerirsiniz birde hastane için sabahlık alan varmi resim paylasirsaniz sevinirim fikir olur
Canim ben bi yerde okumustum, iki haftadir yapiyorum rahatladim. Sabah kalkinca bir su bardagi ilik suya bir cay kasigi bal damlatip iciyorum, iki tanede kuru kayisi yiyorum. Bana cok iyi geldi, seker problemin yoksa dene istersen.Kızlar kabızlık yaşayan oldumu neler kullandınız çok fenayım
Ben dalın düşündüm ama bilmiyorum dalın nasıl sencePisik kremi Desitin aldım, mavi olanı. Sudocrem de var evde onu da deneyecem.
Şampuan, yağ ve vücut losyonu da Uni baby aldım. Islak mendili de Uni baby
Sonrasinda rahatsiz etmez dimi bizi bu miyomlar.oncesinde hic varligini hissetmemistimmdebende görünen 5 tane var 3 yumurta büyüklüğünde.riske atmaya değmez çok sorun yaşattılar bana
bu kadinlarin bazilari cogu bolumde var yaa bunlar her seye yorum mu yapio demek
Hiç bilemiyorum ki bende, bebeğe göre de değişir mutlaka.Ben dalın düşündüm ama bilmiyorum dalın nasıl sence
O konuda ben çok çektim bol bol kayısı yiyiyorum.... Muzdan uzak duruyorum...Kızlar kabızlık yaşayan oldumu neler kullandınız çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?