- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.621
sen oylamaya katıldın mı? katılmadıysan normaldır. bende katılmadımbu kadinlarin bazilari cogu bolumde var yaa bunlar her seye yorum mu yapio demekyoksa nasil taniniolar.. ben 1 sana bi de alektaya oy kullandim hehe
Çok. Geç oluyormuş yine de teşekkür ederimCanım benim ben Fransa'da yaptırdım. Türkiye teslimat var. İstersen senin için sipariş geçebilirim. Ama gelmesi 1 aydan fazla alabilir.
sen oylamaya katıldın mı? katılmadıysan normaldır. bende katılmadım
katılanlar bildiklerini falan yazıyorlar :=)
Mustela aldık... Pijama takımında bunu aldım...Bebek şampuan, yağı ve vücut sabunu, pişik kremi için hangi ürünleri aldınız kızlar ne onerirsiniz birde hastane için sabahlık alan varmi resim paylasirsaniz sevinirim fikir olur
Teşekkür ederim baya da pahalıymış:) ve teslim süresi de uzun artık ne olacağıöız belli değil:)Umt2016 ben 2 kilosunu 70 Euro'ya yaptırdım. Daha tadına bakmadım. Yarın elime geçicek. 50 Euro üstü kargo bedava:) benimkini tesadüfen Fransa'da olan bir arkadaş teslim aldı. 20 gün sürdü. Türkiye'ye gelmesi sanırım 1 ay sürer. minimoy www.onveut.com diye bir siteden yaptırdım :)
kk da her bölümde fink attıgım için her seyi görüyorumyok haberim bile yoktu:) iste merak ettm sen diyince baktm guzel iki kategoride gordum oyladm sizi
bende yeni yılda gelsin istiyorum 26 27 raliktq doğmuş olsa.keskeeAcaba yeniyıla oğluşumla mı giricem
Ben farketmeden batmanbeginn i kırmışım da artık daha bi dikkat edeyim yorum yazarken diye dedim:)Yok ya ne kırılıcağım konuşuyoruz herkes fikrini söylüyor ne olduki bir mi kırıldı anlamadım
kızlar bu kısıma kramp giriyor benım.
mesela şuan her an girebilirmiş gibi hafıf var
çok şeker buaslinda gerek bile yoktu ama gorunce bayildim ya dugmeleri ile tam bi erkek isi bu :) hastanedn eve gelirken giyer artk ins pufuduk pufuduk Eki Görüntüle 1708173
magnezyumu bu aralar içmiyorumbenim bir ay önce çok oluyodu.düzenli olarak magnezyum iç.sonra maden suyu iç günde 1-2 şişe.her gün bir avuç kabak çekirdeği ye bunlar magnezyum açısından zengin baya...
valla bende hissetmemiştim.Hamile kalmadan önce bir gideyim ne var ne yok dedim öyle öğrendim.>O zaman gittiğim doktor 2 tane olduğunu hiç bir sorun olmayacağını söyledi.biran önce hamile kal dedi.Allahım aratmadı hemen verdi mucizesini ama miyomlarda kendini göstermeye başladı .Bana doktorum hormon seviyesi düşeceği için küçüleceklerini söyledi.inşallah öyle olur. doğumdan sonrada iki büklüm gezmek istemiyorum ağrı çekmek istemiyorumSonrasinda rahatsiz etmez dimi bizi bu miyomlar.oncesinde hic varligini hissetmemistimmde
Bebek şampuan, yağı ve vücut sabunu, pişik kremi için hangi ürünleri aldınız kızlar ne onerirsiniz birde hastane için sabahlık alan varmi resim paylasirsaniz sevinirim fikir olur
Yaa evet bende ondan korkuyorm.zaten ameliyat fobim var.mutlaka kuculur dedi doktor ama sonrasinda tekrar ameliyat yapmak icin diyolarsa diye de dusunuyorum.insallah yok olur giderer yaa nerdende buldu bizi illettvalla bende hissetmemiştim.Hamile kalmadan önce bir gideyim ne var ne yok dedim öyle öğrendim.>O zaman gittiğim doktor 2 tane olduğunu hiç bir sorun olmayacağını söyledi.biran önce hamile kal dedi.Allahım aratmadı hemen verdi mucizesini ama miyomlarda kendini göstermeye başladı .Bana doktorum hormon seviyesi düşeceği için küçüleceklerini söyledi.inşallah öyle olur. doğumdan sonrada iki büklüm gezmek istemiyorum ağrı çekmek istemiyorum
Ayy nardami sebep oluyomus.hurmayi duydumda.dogum geciktiren meyve yokmu acabaöff her seyı abartmıslar. nar yıyen var mı düzenli şekilde?
nar güya erken dogum riskine sebep oluyormus
Takip ettiğim kadarıyla sen sezeryan düşünüyosun ve doktorun biran önce tarih vermesini istiyosun. Bu sebeple sordun bence yanlış anlaşılmışcanım ben müneccım degılım ya sonuçta
cuma deyınce bu cuma anladım. burada hepımız aynı konumdayız
stresımız, agrımız, sancımız, bulantımız vs vs oluyor.. yanı hayırlı olsun demeyınce illa yanlıs mı anlamak lazım
senınle aramızda 2 gun var
dogal olarak '' neye dayanarak 26'' dedım. sonucta tarıhı belırleyen sen degıl, doktor :=)
ondan dolayı.
neyse, ben sadece muhabbetımız oldugu için sormak ıstedım
çünkü ben ısınamadıgım biiryle asla konusmam. o yuzden şaşırdım ve sormak istedim .
hanı konusmuslugumuz olmasa zaten etıket yapmaz ve yazmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?