2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın, seni de tebrik etmek lazım 36 ya kadar çalışmış olacaksın insallah güzel kolay atlatırsın bu haftayı da
evet 36 nın sonunda bırakıyorum inş,37 yi gözüm kesmedi,zten gerekde yok kendını zormalamaya.İnsanın psikolojisi kaldırmıyor bi yerden sonra.Sen nasılsın cnm,sennle günü gününe aynıyız :) Benim kız içler dışlar çarpımı yapıp yatıyor,seninki baş aşağıyamı? Kaç kg aldın :)

Kız sen yaşıyon mu bebişin cinsiyeti ne
yaşıyorum galiba herhalde sanırsam. Kız bizimki uzak dur sen bizden
Ali yahyada doğum sonrası nefes alamamıştım toprağım ondan korkuyorum sanırım bi daha göremezsem onları diye
getirme aklına öyle şeyler canım sağlıkla girip çıkarsınız inşallah. günü belli oldu mu sizin

Ay ben daha okurken heyecanlaniyorum nasil normal dogum yapicam bilmiyorum insallah hersey coook guzel olsun yolunda gitsin canim...

Günaydın herkese ay iki hafta daha çalışmak istemedigimi anlayip ani bir karar vererek izne ayrıldım bugün okul müdürünü aradım ama senin daha vardı öğretmen ayarlamadik falan dedi ben bogazim ağrıyor yatıyorum cumadan beri ilaç da alamıyorum çocuklardan geçti galiba normal rapor alacağıma izne ayrilayim dedim dedim o da ani oldu nerden öğretmen bulacağım diyor ay ani doğum yapsaydim gel diyecekti sanırım :) toparlanayim veda etmeye ugrarim dedim zaten izne ayrilmama çok yoktu dedim ay naparsaniz yapın yahu onu da ben mi dusuneyim fazla fazla 3 hafta calismisim zaten yeteeer artık evde kalıp stresten uzakta bebegimle ilgilenmek istiyorum

O solunum sıkıntısı neden oluyo ki sen biliyondur spinaldi anestesi ölüyorum sanmıştım

MazlumuGetirinBana günü de belli değil ssanırım ben zırt diye doğuma gircem böyle giderse alişteki gibi sıkıntı var bebişte ödem takip ediyo şimdi hoca erken alacam artık beklemeyiz dedi ama gün vermedi gel beni doğurt kız bıktım belirsizlikten bi de mustafa hocayla görüşüyo musun

Yok canım görüşmüyorum Ankaradaydı en son. Bu ara alır o zaman seni canım hayırlısı olsun heyecan yapma artık. Son zamanların tadını çıkar

Kızlar sancı 60a kadar en fazla çıktı. Doğum için yeterli değil 10 güne gelmezse alttan muayneyle zorlayacaz dedi dr.
ayy inşallah hiç biseye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebisin canım

valla canım dün ağladım. uyuyamadım ağrıdan batmalardan. hayırlısı ne ise o olsun ama gelirse çok sevinirim :)
okuyunca heyecanlandırıcı insan senin yerinde olsam ne hissederek acaba :)sağlıkla gelsin inşallah canim

ayy onlara kalsa doğuran kadar çalıştıracaklar bizi iyi yapmissin,ben de çok zorlaniorum artık tahammül sınırın çok düştü çok geriliorum sınıflarda ama en azında 36 ya kadar dayanayim diorum sonrası için bakalim bi haftaya daha başladım inşallah çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…